november 2011


Gullfisk

Innlegget tideligere i dag var litt rart fordi julie blogga for meg siden jeg var på moa og kjøpte gullfisk! Åå, dem er så søte. Nå håper jeg egentlig bare på at det er jente og gutt, siden selgeren ikke kunne si noe om det siden dem var så småe. Men er ganske fornøyd med dem ♥
//Nikon D3100
Var litt vansklig å ta bilder av dem fordi dem svømmer rundt overalt..  

Søte, eller hva ? 

Natalie Dybdal

julekalender
Nikon d3100__Kinder Mix

Hvilken kalender har du?
Natalie

Dagens foto

Prøvde meg litt på redigering, er ikke sånn 100% fornøyd med resultatet.. men siden jeg ikke har noe annet å blogge om så tenkte jeg at jeg bare kunne legge ut dette bildet. Programmet jeg bruker er photoscape, enkelt og gratis. Lastes ned fra google. 


//Nikon D3100

Og imorgen blir det engelsk-tentamen også skal jeg på moa og få to gullfisker! ♥

Har du hatt engelsk-tentamen ?

 Natalie Dybdal 

Love
//Canon eos 500D

Har du "love" bokstaver ?

 Natalie Dybdal

Jeg fant, jeg fant !


//Nikon D3100

Jeg fant igjen "dekselet" til linsa mi! Det er så lett å miste overalt, og jeg som trodde jeg aldri kom til å finne det igjen.. happyhappy. Kommer til å miste det igjen nå snart, helt sikkert!

Mister du ofte dekselet til linsa di ?

♥ Natalie Dybdal 

1. Adventslys


//Nikon D3100

Har du tent lys enda ?

Natalie Dybdal

Snøen er her!

Hva er vell ikke koselige enn snø på første advent ? Er ikke så mye da, men håper det kommer mer iløpet av dagen. Gleder meg bare mer og mer til jul nåå ♥
//Nikon D3100

Snø hos dere ?

♥ Natalie Dybdal

Foto

//Nikon D3100

Tycks ?

 Natalie Dybdal 

Koselig uke

Da er arbeidsuken min ferdig! Har hatt det utrolig kjekt. Angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å jobbe på tropehagen zoo. Kjempe hyggelige folk, og alt! Søteste dyrene også. Og jeg vil ikke tilbake på skolen neste uke, med lekser og slitsome dager e_e


/ gaver jeg fikk av dem når jeg reiste idag ♥ Kjempekoselig ! 

Senere ikveld skal jeg ned på ungdomstreff med noen venner, skal bli koselig! Kameraet mitt står på lading, skal prøve å få tatt noen bilder. Det er forresten lyn og torden og haggel ute! Helt forferdelig. 

Hva skal dere ikveld ?

 Natalie Dybdal

Fått akvarium

Fikk meg akvarium til rommet på mandag. Men fikk planten og dem turkise steinene igår! Har ikke fått noe fisk enda fordi vannet må stå i noen uker først. Har bestemt meg for 2 gullfisker. Gleder meg til dem kommer ♥ Skal bli så koselig.
//Nikon D3100

Har dere akvarium ?

 Natalie Dybdal

Travle dager!

Siden jeg har arbeidsuke og jobber fra 10 til halv 4 hver dag fremover og kommer ikke hjem før halv 5 -5 så blir det ikke noe særlig blogging framover. Har ikke så mye tid til bloggen siden jeg bruker litt tid på å kommentere tilbake på alle kommentarene dere gir meg, men det er bare hyggelig ♥ 


//arkivbilde. 

Idag fikk jeg faktisk møtt den nyeste tanteungen min for første gang! Naw, nydelig c:

Hva har du gjort idag ?

Natalie Dybdal

Ut i arbeid!

Imorgen begynner alle vi på 9ende trinnet på pryorveke. Da skal vi ut i arbeid i en veke. Jeg har funnet arbeid hos en dyrebutikken innpå moa. Er spent på hva jeg skal gjør der! Så da blir det å ta bussen kvart over 9 i en hel veke. Dette er såklart mye bedre en vanlig skole!Har dere hatt/skal ha arbeidsveke ?
♥ Natalie Dybdal

Foto

//Nikon D3100

Tycks ?

Natalie Dybdal 

Pokalene våre

God morgen! Da jeg var på fotballavslutning på torsdag ,hadde trenerene tatt fram alle pokalene vi har vunnet denne sesongen, cuper ogsånt. Er ganske så stolt over fotballlaget mitt, ♥


vandrepokal fra selje 1plass .
fatet er ikke en pokal.
 3. plass i norwaycup.
 norwaycup.
 1. plass i selje,
3. plass innekm.


 Har du/laget ditt mange pokaler ?

 Natalie Dybdal 

Chocolate

Enda et teit innlegg fordi jeg ikke har noe fantasi. Uansett, min yndlingssjokolade er så klart sportlucnh! mmm.. 


// Canon eos 500 D 

Hva er din yndlingssjokolade ?

Natalie Dybdal 

Kjoler fra Nelly

Siden jeg ikke har noe særlig annet å blogge om, så tok jeg en titt innom nelly.com og fant noen kjoler som jeg likte. Jeg er ikke noe kjolemenneske, har faktisk aldri gått i kjole som jeg kan huske, men desse likte jeg. Kjole nr 1 er vell min favoritt.


Finner den HER til 499.-  


Finner den HER til 449.-


Finner den HER  til 225.-


Din favoritt ? 

Natalie Dybdal

God helg !

Nå skal jeg straks gjøre meg klar til å reise til Ålesund. Skal da altså bort til pappen min. En stund siden jeg har sett ham, så skal bli kjekt! Lover ikke så mye blogging i helgen siden jeg ikke har med kameraet mitt bortover, men kan da prøve å finne på noe! 


// foto - meg / effekt - google 

God helg! 

Skal du noe kjekt i helgen ? 

Natalie Dybdal

Avslutning.

Nå skal jeg til å øve på musikkprøven vi har imorgen, så om en times tid skal jeg på fotballavslutning. Skal bli kjekt! Kommer ikke til å ha med kamera, men Julie har med, så får vell låne bilder av henne om dere er interissert i å se bilder. Ellers idag har jeg og Julie passet Lotta i en time. Var oppe på lekeplassen å leka oss, eheh!


/ Var i avisen idag ! 

Hva skal du ikveld ?

 Natalie Dybdal

Nye sko

Kjøpte nye sko igår.. var vell innom 4 skobutikker før jeg fant desse. Har gått med hullete tøysko, så var på tide med nye vintersko. Er fornøyd jeg, hverfall!
// DNA

Hva syns du ?

 Natalie Dybdal

Tentamen imorgen!

Da blir det norsktentamen på meg imorgen! Det er jo litt chill da, men samtidig så hater jeg å skrive stil fordi jeg aldri klarer å komme på en bra begynnelse.. Plutselig får jeg skrivesperre og sitter i 10-20 minutter bare for å finne på en fortsettelse.. gaad! Sikkert ikke bare jeg som sliter med det, vell ?


// sågammalt.

Har dere begynt med tentamener ?

Natalie Dybdal

Daughtry.

Jeg bare elsker daughtry! Bandet har så utrolig mange mange fine sanger! Helt klart mitt nye favoritt band.. og siden dem har så utrolig mange fine sanger så klarer jeg ikke velge en favoritt, men her er hverfall en av dem: 


Daughtry - September 

Trykk > HER < for å komme til spotifylisten min over dem beste sangene av dem.

Hva syns du ?

Natalie Dybdal

F R O S T


//Nikon D3100

Inatt har det komt frost overalt, så når jeg tok sykkelen min og skulle sykle til skolen så sklei hjula, og jeg holdt på å tryne, så dette ble nokk siste gang jeg sykler til skolen i år.. eheh! Så nå er det ikke lenge til snøen kommer :) Gleder meg!

Har det kommet frost hos dere ? 

Natalie Dybdal

Right nowAkuratt nå sitter jeg å ser på hotel cæsar, og har spist sånn eggerøre? Noe sånt! Er ikke akuratt sånn spesielt godt, men litt så, ehhe! Og imorgen skal jeg på legen og i kirken, så da blir det ikke blogging før senere. Kun kanskje imorgen tidelig, spørs om jeg orker.

Liker du eggerøreting ?

Natalie Dybdal

Gamle bilder - ny redigering


//Nikon D3100

Fant fram noen gamle bilder langt bak i bloggen og tok en ny redigering på dem. Men nå må jeg nesten gjør meg klar til fotballtrening ute i kulden :c 

Hva syns du ?

Natalie Dybdal

Vurdering #

Hadde et innlegg her idag tidelig om at den som kommenterte min 24000 kommentar skulle få en vurdering av meg.. og det ble >Caroline< . Så her er vurderingen!Design : Hun har et veldig fint design, likte godt fargen og headeren. Veldig oversiktelig fordi hun har den linja over headeren med kategorier og sånne ting. Og det er da veldig bra! Kan ikke si noe negativt om designet.

Bilder : Hun tar veldig fine bilder, og har bilder i hvert innlegg! Det er jo kjempebra! Liker bildene hennes kjempegodt. Lyse og flotte bilder!Skrivemåte : Hun skriver bra! Ikke for mye eller for lite tekst. Har ikke sett noe skrivefeil. Og hun har også brae overskrifter :) Hun har heller ikke fult av smilyer i tekstene sine, flott det!

Karakter i alt : 5

>http://jorfrid.blogg.no/ <


 Hva syns du om vurderingen ?

Vært innom bloggen hennes før ? 
 

Natalie Dybdal

Ny header.

Da har jeg fått nytt design/header. Endret litt på fargen på designet. Fra turkist til lilla. Er fornøyd jeg! Julielink laget headeren til meg. Var jo på tide med ny header uansett. Og profilbilde mitt på siden her > kommer jeg til å skifte ut om ikke så lenge, fordi det passet ikke inn, men må først finne et som passer !

Hva syns du ?

Natalie Dybdal

Regnværsdag.

//Nikon D3100

Hvordan er været hos deg ?

 Natalie Dybdal

Få vurdering!

God morgen! Da har jeg tenkt at den bloggeren som kommenterer min 24000 kommentar skal få en vurdering av meg! Nå er det en god stund siden jeg sist vurderte en blogg, men skal prøve å gjør så godt jeg kan. Vurderingen kommer kanskje senere idag eller imorgen, fordi jeg er ganske så nær 24000 kommentarer! Nå stikker jeg straks i kirken, og for dere som lurer.. konfirmasjonsting.


// Fra arkivet, langtlangt bak.

Hva skal du idag ?

Natalie Dybdal

Koselig lørdagskveld.

Nå har jeg sett skal vi danse finale! Jeg heier på Alte, bare så det er sagt! Så har jeg og Julie passet Lotta mens mamma kjørte søsteren min en plass.. Har også spist pizza fra pizzabakeren. Verdens beste pizza. Også håper jeg alle dere har kost dere ♥
//Canon eos 500D

Hva har du gjort/skal ikveld?

Natalie Dybdal

Foto - eye

Så deilig med helg! Sove lenge og bare chille.. Og ikveld skal Lotta overnatte, ♥♥


//Nikon D3100 

Hvilken øyefarge har du ? 

 Natalie Dybdal

Foto
//Nikon D3100

Syns om bildene ?

♥ Natalie Dybdal

Votter.

Kjøpte meg nye votter igår. Skal bli deilig å ha varme votter nå som det er så kaldt ute! 
//Nikon D3100

Har du begynt å bruke votter/hansker ?

Natalie Dybdal

Foto - music

Fant igjen mp3 spilleren min som jeg fikk for noen par år siden i julegave med broren min! Den funker fett og er liten og lett å ha med seg. Så nå bruker jeg den på skolen, i bilen, overalt! Men kunne godt trengt litt mer musikk, så om noen vil dele noen sanger med meg, så tar jeg imot tips! 


//Nikon D3100

Noe musikktips ?
Syns om bildet ?

Natalie Dybdal.

Oppskrift - skoleboller.

Det var såpass mange som ville ha oppskriften på bollene jeg laget på fredag, så hvorfor ikke ? 
 

Bolledeig :
1/5 pk gjær.
2 dl melk, lunken.
4-5 ms flytande margarin.
4 ms sukker.
1/5 ts kardemomme.
ca 5 1/5 dl kveitemjøl.

♥ Smuldre gjæren i ein bakebolle. Set til litt av den lunka melka og rør ut gjæren.
♥ Set til resten av væska, margarin,sukker og kardemomme.
♥ Set til kveitemjøl og elt deigen jamn og smidig.
♥ Dekk bakebollen med plast/tallerken, og la deigen heve til dobbel størrelse.
♥ Elt den ferdigheva deigen litt og trill ei jamn pølse som du deler i 8-12? like store delar. Trill glatte, sprekkfrie bollar og klem dei litt flate før du set dei til etterheving på bakepapir på ei bakeplate.
♥ Dekk med plast og la dei heve til dobbel størrelse eller til ett fingeravtrykk går sakte tilbake.
♥ Lag varsamt ei grop i kvar bolle og legg på ei skei tjukk eggekrem,vaniljekrem.
♥ Pensle bollane med vatn like før du steiker dei. I steikeovnen: 240*c, midt i ovnen i 5-7 minutt.(bollane skal bli litt brune på toppen) 
♥ Steik bollane og avkjøl dei på ei rist.

Fyll :
ca. 1 dl ferdig vaniljekrem.
Pynt:
melisglasur
kokosmasse

♥ Smør melisglasur på skolebollane  og dypp dei i kokosmasse før glasuren stivnar. 

Lykke til!

Liker du å bake ?

♥ Natalie Dybdal 

Hjemmelaget skoleboller.

Idag har jeg og Malin laget skoleboller. Hun hjalp til med deigen, men så måtte hun dra.. så jeg stod igjen alene med deigen på heving.. og siden jeg ikke er flink på kjøkkenet, klarte jeg å glemme at vasken stod på, så jeg druknet deigen.. men så super som jeg er så klarte jeg å reparere den, heldigvis! Så rullet jeg bollene ut, og gjor dem klar til steking. Jeg er ganske så fornøyd med resultatet!


//Nikon D3100

Imorgen skal jeg på innekm i fotball. Altså en inneturnering. Det tar vell en liten stund å kjøre, så kommer sikkert til å være der mesteparten av dagen imorgen c: 

Har du laget hjemmelaget skoleboller før ?

Natalie Dybdal.

Ting som irriterer meg.

♦ Kommentarer som "fin blogg,kommenter tilbake!" osv. 
♦ Venner som baksnakker venner til meg. 
♦ Når læreren sier en beskjed, og noen sier rett etter " hva skal vi gjøre?"  
♦ Når jeg ser noe å ta bilde av, så er kameraet tomt for strøm. 
♦ Vis noen sier jeg og Julie er søskenkjærlighet bare fordi vi har et bilde sammen. ( Eller noe lignende)♦ Når venner sier jeg er finere uten eyeliner, og at jeg burde slutte med det. Og nei, jeg kommer ikke til å gjør det! Jeg liker best å ha eyelineren på c:
♦ Når jeg rydder rommet, så er det rotete igjen timen etter. 
♦ Om vi er tom for godteri, når jeg mååå ha godteri! 

Hva irriterer deg? / Noe tilfelles ?

Natalie Dybdal