oktober 2011


Filmkveld hos Regine!

Hallo! I kveld så skal jeg til en venninde på filmkveld med bestejentene ♥ Skal bli utrolig koselig, og kommer til å ta mangemange bilder! Jeg skal ikke ut og gå sånn knask eller knep, har ikke gjort det på noen år, men det er jo kjekt å få gratis godteri da! Så kos dere alle sammen uansett hva dere finner på!


// google - sidn kameraet mitt er på ladning til ikveld!

Hva skal du ikveld ?

Natalie Dybdal.

Snart tilbake ?

Hallo! Lenge siden sist ja! Beklager. Dere vet sikkert grunnen til at jeg ikke har blogget på en uke, og nå begynner jeg å savne det! Så hvorfor ikke bare legge ut et innlegg nå? Kan ikke si at jeg er helt 100% tilbake, men har hvertfall funnet kameraladeren min. Så om blogglysten kommer på topp etter dette, så er jeg tilbake iløpet av helgen/neste uke.


/speilbilde in my ♥

Bra eller ikke ?

♥ Natalie Dybdal

Ingen kontroll!

Igår fikk jeg ny lånepc IGJEN, fordi den dumme acerpc'en min er stygg.. Dette er også grunnen til at jeg ikke blogget igår. Jeg finner ikke kameraladeren min fordi alt er rot på rommet siden vi holder på å pusse opp søsteren sitt rom, og alle møblene hennes er på mitt rom, så har ingen kontroll over noe der inne.

Kameraladeren min ligger vell under alt, typisk! Så jeg får ikke ladet opp kameraet, som betyr ingen bilder, som betyr kjedelig blogg! Jeg har ikke lyst til å poste samme bildene om igjen hele tiden.. så tror vell jeg tar en pause til søsteren's møbler er ute av rommet mitt!


// fra bloggen.

Så hva har du gjort idag ?

♥ Natalie Dybdal

Foto


//Canon eos 500D

Vet ikke hva jeg skal finne på idag! Har tenkt  litt på å gå opp på banen litt senere å se en kamp.. hm, maybe, maybe.

Syns ?

Dagens bilde.//Nikon D3100 // Redigering - photoscape

Tycks ?

Chill dag ?

Søndager er så kjedelige! Værste dagen i veken, spør du meg. Bruker alltid å være hjemme på søndager å bare chille, men har ikke så lyst til det idag, så får se hva jeg finner på! Kunne godt tenkt meg å sett på handballkamp idag, siden Fride skal spille..


//google?

Har du chilldag idag ?

Filmkveld!

Da sitter jeg her, men Julie, Fride og Therese. Har det kjempekoselig, mye godteri og en bra film! Ganske så lenge siden jeg sist hadde filmkvel, så var vell på tide!
// Nikon D3100

Har du sett filmen ? life as we know it.

Bilder fra selskapet.

Som sagt var jeg i ladybugselskap idag til Lotta som fyller 1 år! Det var kjempekoselig. Mye god mat og kaker osv. Tok ikke så mange bilder fordi kameraet mitt var lite batteri på , og jeg fant ikke laderen..
//Nikon D3100

Hva syns du om bildene ?

Marihøneselskap.

Idag skal jeg i marihøneselskap til lille Lotta som blir 1 år idag! Tiden går så fort. Men gratulerer mye til hun ♥ Her er "outfiten" , også var det noen som lurte på om jeg kunne legge ut bedre bilder av jakken jeg fikk for noen dager siden..


// "Hjemmelaga" tshorte! stolt.


// jakken er litt for stor, ehehe!

Skal du noe kjekt idag ?

Stem på meg, og få 2 kommentarer tilbake!

Er med på blogg vs blogg HER , så om du vil være så snill å stemme på meg, trykk HER. Dere som stemmer får to kommentarer tilbake, men husk å skriv i kommentarfeltet mitt att dere har stemt! Dere kan stemme to ganger på meg, det er lov!Stemme på meg ?

New in.

Sen blogging idag fordi jeg har vært på dyrlegen med nypusen og sjekket den,så var jeg på moa for å kjøpe en gave til lotta og bursdagsklær til lørdag, siden lotta har bursdag på da. Så fikk jeg en ny jakke og en bukse!


// Jakke -  Gina Tricot


// Bukse - Gina Tricot

Nå må jeg nesten begynne å øve på rle prøven imorgen c: 

Har du fått noe nytt idet siste ?

Enda en seier!

Jeg er kjempeglad! Spilte kamp idag, siste seriekampen, superkjekt! Nå har vi spilt tilsammen 7 kamper og vi har vunnet alle! Sikker ikke så mange som skjønner hva jeg snakker om nå, men vi har en målforskjell på 81 - 5! Det er jo utrolig bra! Det betyr at vi har scoret 81 mål, og slippet inn 5 på 7 kamper. Og seff ligger vi på førsteplass i tabellen, eheh! Er skikkelig stolt over jentene  ♥


/ denne er ikke "oppgradert" fra siste kampen, så den er litt feil. 


/ fra norwaycup i sommer.


// Nikon D3100

Om du går på fotball, hva heter laget ditt ? / Hvor ligger dere i tabellen ?

Bilder av pusebabyen.

Her er noen bilder fra kattungen vi hentet igår. Vi fant henne på dyrebeskytelsens side! Så hun var helt gratis, førstemann til mølla lizm.. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan noen kan bare forlate denne søte lille pusen ♥ Men nå er hun hverfall trygg.


fine krøllene!

Er du glad i puser ?

Avsted å hente ny pusebaby!

Da stikker jeg og mamma snart og skal hente en kattunge ♥ Hun som har henne nå kan ikke ha hun, så vi skal på en måte være "fosterforeldre", men tror det var sånn at vi kunne få henne om vi ville! yeey ♥


//Nikon D3100

Hva skal du idag ?

Nam.
// Canon eos 500D

Nomnomnom.

Liker du "hjemmelaga" milkshake ?

Bilder fra fotografen, del 2.


Del 1 finner dere HER <

Syns om bildene ?
Noen bilder du likte ekstra godt ?

Rosa sløyfe - banner

Da har jeg fått på plass en banner på toppen av bloggen min! Jeg støtter brystkreft, gjør du ? Om du vil ha ditt eget banner på din blogg så trykk på min, så finner du fram " jeg vil også ha rosa sløyfe på mitt nettsted", til høgre. Om det ikke kommer fram, så restart den siden, eller bare spør meg om hjelp!

Støtter du også brystkreft, og kommer til å ha et rosa-sløyfe banner på bloggen din ? 

Foto - angel
/ tatt hos fotografen.

Søteste engelen som finnes, spør du meg! Synes desse to bildene var så fine atte dem måtte få sitt eget innlegg ♥  Bilder fra fotografen del 1, finner dere HER , om dere ikke har sett dem, og kanskje har lyst til det! Kommer til å legge ut del 2 senere ikveld eller imorgen.

Tycks om bildene ?

Bilder fra fotografen, del 1.Hva syns du ?
Noen bilder du likte ekstra godt ?

Gratulerer med dagen, mamma.

God morgen! Idag har min mamma bursdag, og jeg vil bare si gratulerer med dagen, håper du får en fin dag! Og nå stikker jeg straks i kirken, yey!


/ Sorry liten str, stjal det fra fb..  17 mai for 1 år siden,, haha.. fine♥

Vil du gratulere hun ?

 

Foto - water

Da har jeg komt tilbake fra fotografen! Kommer helt sikkert til å legge ut noen bilder når dem kommer!
// Canon eos 500D - Julie's kamera  <link

Noe av det kjekkeste jeg vet er å fotografere vann! Det er så fascinerende.. eheh. ♥ Skal forresten begynne med skrift på bildene mine, som dere ser over (:

Syns om bildene ?

Off to the fotograf

God morgen! Nå skal jeg straks til byen(?) Skal til fotografen. Lotta skal ta 1-årsbilder, hun blir så søt! ♥ Så da blir det kanskje noen bilder senere engang når dem kommer! ehehe.


/ bare fordi jeg er teit.

Hva skal du idag ?

If I die young

Fant denne sangen på en blogg idag, husker dessverre ikke hva den bloggen het nåda.. men hverfall, den er kjempefin! Likte teksten veldig godt, og syns dere burde høre.


ps, bedre lyd på spotify om dere har det!

Er vell greit med litt musikktips innimellom ? det syns jeg, da c:

Quotes

♥ Giving up doesn't always mean you are weak. Sometimes it just means you are strong enough to let go.

♥ The reason why I don't talk to you anymore is because I keep telling myself that if you wanted to speak to me, you would.

♥ I realise that i'm being a bitch sometimes. But you know what? I'm just trying to find my true self in a world of copies. I refuse to be one of them.

♥ Work like you don't need the money, love like your heart has never been broken, and dance like no one is watching.

♥ If you love somebody, set them free. if they return, they were always yours. if they don't, they never were.

 ♥ tell your friend a lie. if he keeps it secret, then tell him the truth.

Hørt noen  før ?

Dagens foto


//Nikon D3100

Ikke verdens fineste bilde heller, men har ingen andre bilder, så.. dette får holde.. Og jeg skal faktisk på fotballtrening inne idag, fordi det er storm ute.Eheh.. Ikke akuratt storm, men jeg kaller det det!

Tycks ?

Foto - dråper

Det har vært sick stygt vær ute nå så lenge jeg kan huske. Hele uken hverfall. Ikke en eneste dag med finevær. Er så lei. Og nå som det begynner å bli mørkt, så blir ikke bildene mine "fine" ! Blir så mørke og stygge.. men prøver å gjør det beste ut av det. eheheh.


//Nikon D3100

Så.. hva syns du om bildene ?

Cupcakes.
//Nikon D3100

Liker du cupcakes ?

Pepperkaker.Pepperkaker ♥ NAM. Endelig har de begynt å selge pepperkaker. Loveit! Fikk sånn skikkelig julefølelse når jeg lukket opp lokket. Var så deilig lukt. Gleder meg så sykt til jul nå!

Har de begynt å selge pepperkaker hos dere?

Foto - lotta


// Nikon D3100 

Syns om bildet ?

Hvilken header ?

Som dere kanskje ser så har Julie endret litt på designet mitt også har hun laget noen headere til meg, men jeg har gjort noen endringer og sånne små ting! Er så usikker på hvilken header jeg skal ha fordi jeg likte alle.. så jeg spør dere så får flertallet bestemme!

1

2

3
// redigert i gimp 2.

Hvilken header likte du best ?

Interiør innkjøp.

Idag har jeg vært på dyrlegen med gullet mitt som ikke har spist på mange mange dager..:/ Så om medisinen ikke virker nå, så må det vell gå til avlivning.. uff! Kan ikke tenke tanken på å leve uten pusen min ♥ Så håper på det beste! Ellers har jeg vært en tur på skeidar og kjøpt noen møbler og litt småting til rommet. Ble ganske fornøyd. Møblene kommer iløpet av en månde, yey.


// 2 turkise puter -  ? kr
// turkis sparegris - 99 kr - kjempefin på virkeligheten!


//bokstaver - 20 kr pr stk.

// bamse - ? kr  - puff ? kr

Alt er kjøpt på Skeidar. Hadde mye fint der! Som jeg sa tideligere,er ganske fornøyd c:

Hva syns du om innkjøpet ?

Lalala, whatever.


Tonight tonight - hot chelle rae .. ps; mye bedre lyd på spotify om dere har det!

Syns om sangen ?

Potetgull.Mitt yndlingspotetgull er så totalt superchips! Loveit. Beste potetgullet ever. Finnes så klart mange andre gode potetguller, men dette er helt klart best!

Hva er ditt yndlingspotetgull ?

Foto//Autumn.

Var litt ute å tok desse "høst" bildene.. Og og og, jeg holdt på å gå på en edderkopp!! En svær rød edderkopp rett foran tryne mitt.. !
//Nikon D3100

Om en times tid skal jeg bortover til moa og se litt på møbler siden vi er ferdig å tapesere rommet! Yey.

Liker dere å ta høstbilder ?

 

Sunn frokost.

Stod opp halv 11 idag for å rekke gudstjeneste klokken 11! Var faktisk barnedåp i kirken. Søtt.. Så nå sitter jeg å spiser min sunne frokost! nomnom.


// redigert - photoscape.

Hva spiste/spiser du til frokost idag ?

Pusser opp rommet!

Har ikke blogget på 3 dager fordi jeg har hatt det travelt! På Torsdag malet jeg rommet mitt, så var det Labbedans ( skoledisco) , så fikk ikke tid til noe blogg, og igår var hele skolen på fjellet også rett etterpå var jeg på trening, og nå har jeg verdensværste gangsperre i leggene! Så har jeg og mamma begynt å legge tapet på veggen min i dag. Har tenkt litt på å ha videoblogg av rommet mitt når det er ferdig.. ? Selv om det kan ta litt tid.


Sånn ser tapeten ut.

Vil dere ha sånn rom-video når rommet mitt er ferdig ?