september 2011


Innkjøp fra Ikea.

Siden mamma var i stavanger i helgen var hun en tur innom ikea, siden vi bor utrolig langt unna ikea. Så kjøpte hun to diverse ting til rommet mitt som jeg holder på å pusse opp! Jeg vet ikke prisen..
//knagger.
// 3 rammer.

Er du ofte på ikea ?

Candyheart.

Snille mamma kom hjem fra Stavanger igår, og hadde med seg godteri til meeg ♥ Også hadde hun kjøpt noe diverse til rommet mitt som skal oppusses under høstferien, så kanskje jeg legger ut hva hun kjøpte litt senere!


//Nikon D3100 - tatt av Julie - redigering/meg.

Syns om bildet ?

Foto//Høst.


//Nikon D3100

Beklager mitt fravær i helgen, men har vært hos pappa og idag spilte jeg kamp , og vi vant 18-0 mot sunnylven! Senere ikveld kommer mamma hjem fra Stavanger med myee godteri ♥ nomnom.

Hva har du gjort i helgen ?

Vil ha snø!


The a team - Ed Sheeran

// we♥it

Nå savner jeg vinter og jul noe sykt! Gleder meg kjempemye til det starter å snø. Har lyst å "teste" ut speilreflekset mitt i snøvær, siden jeg ikke har gjort det før! eheh. Synes det er så utrolig koselig med snø, og da mener jeg ikke regnsnø.. men myk,lett og hvit snø!♥ Og ifjord hadde jeg ikke julestemning idet hele tatt, men kjenner den kommer tidelig i år. Bra!

Gleder du deg til vinter og snø ?

Ylvis.Ehehhe. To videoer jeg anbefaler dere å se. Funnyfunny. Ylvisbrødrene er kjempemorsomme da! Såg tvprogrammet deres på tvnorge igår.. Haha.

Hva syns du om Ylvis ?

Fotokonkurranse.

Tenkte at jeg ville melde meg på en fotokonkurranse. Har ikke så mye annet å finne på. Har foresten fått tilbake pcen min fra reperasjon. Okok..Tilbake til konkurransen. Temaet er årstidet, vinter,sommer høst og vår. Jeg velger sommer. Synes dette bildet her minnet meg sykt på sommer!


//Nikon D3100

Om du vil være med i konkurransen så trykk HER<   Jeg synes det er så kjekt med fotokonkurranser fordi da får jeg se mange andre flotte bilder, og sånt :)

Skal du melde deg på ?

Problemer med headeren.

Jeg har merket at headeren min er borte! Helt sånn plutselig.Skal prøve å tilbakestille designet mitt,så det blir helt sikkert rotete på bloggen framover.Og noe av det vanskligste jeg vet med blogg er design koder og sånne ting! Det er bare noe jeg ikke skjønner.Men skal prøve så godt jeg kan for å fikse det.Skjedd hos deg før ? / Noe tips ?

♥ Natalie Dybdal

Svart-hvitt eller farger ?


//Nikon D3100

Har veldig dårlig tid nå så blir et lite kjapt innlegg! Men jeg lurer på hvilken redigering du likte best, svart hvitt eller vanlig redigering ?

Hva syns du ?

♥ Natalie Dybdal

Foto// Insekt.

Det er så sykt mye insekter her jeg bor! Og huset våres er jo helt omringet av edderkopper. Det er så ekkelt! Tør nesten ikke gå ut i hagen.. ehehe!


//Nikon D3100

Det ble ikke helt fokusert på insektet, jeg har så lyst på nytt objekt men det er så dyrt!

Er det mye insekter der du bor ?

♥ Natalie Dybdal

vblogg: Lotta går.

Sorry for at videoen ble litt feil vei, fikk ikke til å snu den,ehe. Ble skikkelig dårlig kvalitet!
 
video:lottagr1
Filmet med: Nikon D3100

 Her er en liten video når Lotta går. Hun har nettopp lært seg det, eller hun kan ikke gå helt helt skikkelig, men hun er på vei. Jeg syns det er så utrolig søtt å se på !
 
Hva syns du om videoen ?
 
Natalie Dybdal

Foto.

Dere er helt sikkert lei av blomsterbilder, siden jeg legger det ut hele tiden! hehe..
//Nikon D3100

Nå må jeg nesten gå å øve til matteprøve som er imorgen!ufff.

Har dere begynt med prøver ?

Natalie Dybdal

Dagen's bilde.


//Nikon D3100    // Redigering - kameraet.

Jeg har tenkt litt på å ta en sånn 7 dagers utfordring. Det er jo litt kjekt da, men tror kanskje jeg skal vente til jeg får tilbake gamle pcen min ? Maybe,maybe. Men da har jeg hverfall noe å blogge om i 7 dager. Posetivt!

Syns ?

♥ Natalie Dybdal

Foto// Blomster.


//Nikon D3100

Haha, dårlig redigert ja, fordi jeg har glemt redigeringsmåten min! ..

Tycks om bildene ?

♥ Natalie Dybdal

Wish you were here.

Ganske ny sang av Avril Lavigne. Jeg fant den igår og elsker den! Den er så sykt fin. Går på reply hos meg hele tiden. Anbefaler dere til å høre den. Elsker videoen også!Hun er sykt flink å synge da! Og utrolig pen også .

Hva syns du om sangen ?

Natalie Dybdal.

Gleder meg...

til å få tilbake gamlepcen min! Åh, kan bare ikke fordra å blogge fra denne pcen her. Helt uvandt for meg, så når jeg får tilbake den gamle så skal jeg blogge mye bedre og flere innlegg enn ett på en uke!

Og vil bare si tusen takk til alle som titter innom bloggen min selvom jeg ikke blogger noe særlig ♥ Sweethearts.

Gleder du deg til jeg kommer tilbake ? hah..lol.

♥ Natalie Dybdal

Foto.
// Nikon D3100

Bare noen bilder jeg tok igår som jeg ville vise dere siden det er ganske lenge siden jeg har tatt bilder.

Tycks ?

♥ Natalie Dybdal

Jeg har lånepc!

Jeg kommer ikke til å blogge noe særlig framover. Sorry, men jeg har fått en lånepc fordi den andre pcen min måtte på reperasjon. Og denne pcen er sykt uvandt for meg, tasaturet er mindre, skriver ofte feil.. ganske treig og mange problemer på den.

Og jeg har heller ingen bilder, eller redigeringsprogram og må laste ned alt på nytt, og det orker jeg dessverre ikke.. men kommer kanskje til å publisere et lite innlegg innimellom, dersom jeg redigerer bildene på kameraet.

Dette er en av grunnene til at jeg ikke har signatur i slutten av innleggene mine også!

Har du hatt lånepc før ?

Natalie Dybdal

Foto// Smykke.


//Nikon D3100

Ble bare noen bilder jeg tok for noen dager siden. Syns det var ganske kult når det ble litt bookeh inni. Senere idag skal jeg ut å trille tur med Lotta,verdensskjønneste!

Tycks om bildene ?

- Natalie Dybdal ♥