august 2011


Jeg er tilbake !

Hei, lenge siden sist! Tok meg en uke fri og det har vært kjempedeilig.Gjort mye gøy og kost meg mye denne siste uken. Gleder meg til å begynne å blogge skikkelig framover ♥ Eller.. blir ikke helt bra blogging da, fordi jeg har jo lekser,treninger og kamper, men skal prøve å gjør mitt beste!


redigert - photoscape

Har du gjort noe gøy i det siste?

♥ Natalie Dybdal

Jeg tar en pause!

Jeg tar faktisk en pause nå. Orker ikke mer blogg. Det er så stress. Har alltid bloggen i bakhode, prøver å få postet 2-3 innlegg pr dag, men nå orker jeg ikke mer. Har ingen blogglyst, ingen inspirasjon, ingen ideer, ingenting! Vet ikke hvor lenge det blir pause, kanskje 2 dager, en uke, flere uker ? haha, tviler. Så da er det opptil dere om dere vil følge bloggen min når jeg kommer tilbake eller ikke.

Jeg tar vekk godkjenning av kommentarer for en stund, og kommer ikke til å kommentere tilbake! Så det er helt opptil dere om dere vil kommentere også!


//Nikon D3100

Deilig med en pause innimellom, eller hva ?

Tapet ?


oi, kom en feil på toppen av bildet.

Som dere sikkert ikke vet, så holder jeg på å pusse opp rommet mitt, og jeg skal ha en vegg med tapet. Det skal være turkist, ikke hele.. men noe med turkist mønster. Har veldig lyst på turkise striper nedover, og hvitt. Skal se om jeg finner det. Har sett gjennom mange sånne store tapetbøker, men ingen er turkise! Jeg har hatt rød maling på veggene til nå.. haha.

Har du tapet eller maling på veggene dine ?

Flowers.

Jeg prøvde å redigere bildene mine inne på kameraet. Har prøvd før, men ikke lagret det. Så nå prøvde jeg, og da forsterket jeg fargen grønn og gjor det litt lysere. Ganske bra at jeg kan redigere bildene på kameraet da!
//Nikon D3100

Nå skal jeg straks ut på trilletur med Lotta, blogges senere!

Kan du redigere bildene på kameraet ditt ?

Konfirmasjonsmøte.

Idag skal jeg på konfirmasjonsmøte etter skolen.. Er ikke sikker på når jeg kommer hjem, sikkert i 4 tiden. Har ikke vært på sånne møter før, lurer på hvordan det er. Helt sikkert kjedelig. Haha, sitte å høre på presten snakke. Skal vell i sånne møter helt fram til mai? 


fra arkivet.

Og jeg er bestemt på å ta en bloggpause imorgen eller noe! Har så dårlig blogglyst. Aldri vært værre. Ingen inspirasjon, ingen ideer.. så, får se, imorgen eller senere i veken.

Har du vært på sånn møte før ?

Foto.

Kommer ikke til å bli så bra blogging nå som skolen har begynt på igjen for fult.. lekser,prøver osv.. men skal prøve så godt jeg kan! Nå strax skal jeg ut med venner, så blogges når jeg kommer hjem!


//Nikon D3100

Hva skal  du idag ?

Dagens foto.

Åh som jeg savner fine vær. Idag har det vært helt forferdelig ute! Pissregn. Men vi vant hverfall kampen 4-0! Woho. Jeg vil at solen skal komme fram og bli hverfall 1 uke, sånn som på bildet! Herlig.


//Nikon D3100  -   fra arkivet.

Hvordan har været hvert hos deg ?

Innkjøp - skolesaker.

Igår var jeg en tur på moa med mamma og Lene. Kjøpte noe nye ting til skolen. Fikk hverfall ny sekk.
sekk - morris


penal - staples , sjekk det deilige stoffet daa!


// staples.


// staples


// staples , 40 kr ! billig.


bokbind - staples 3 kr, søtt.

Senere idag skal jeg spille fotballkamp. Første kamp i ny serie. Håper vi vinner, vann hverfall over dem på norway cup.

Har du fått mye nytt til skolen ?

Foto// Straw.


//Nikon D3100

Tycks ?

Foto// beautiful heaven

Her er noen bilder jeg tok igår kveld. Utrolig fin himmel! Var så fint å se på. Har ikke redigert bildene.


// Nikon D3100  - uredigert.

Hva syns du om bildene ?

Foto//Spider.

Var ute og tok bilder av en ekkel edderkopp! Åh, jeg var så redd den skulle hoppe på meg. Da hadde jeg helt serr dødd.. Haha, mamma gikk rett på edderkoppen og den begynte å krype oppover henne! Øsj.
//Nikon D3100

Er utrolig hva edderkoppen kan lage da! Bildene hadde jo vært mye finere om det hadde vært litt vann på vevet.. men om jeg hadde puttet på vann så hadde jeg vell ødelagt alt.

Er sikkert flere enn meg som ikke liker edderkopper ?

Outfit 19.08

Her er dagens antrekk. Nå om en stund skal jeg ut å grille med en venninde. Tar helt sikkert med kameraet så dere får mangemange bilder etterpå!


// alt fra bikbok

Haha, sorry dårlig outfit bilde, men mamma som tok det, og kan ikke akuratt si at hun er så proff :)

Syns ?

Jeg redigerer bildene mine!

Jeg gir opp videoblogging.  Skjønner ikke en dritt av windows movie maker. Jaja, life goes on. Har fått veldig mange kommentarer at jeg er flink til å ta bilder, osv.. og det er jo ganske søtt.. men jeg er helt sikker på at dere kan ta like "fine" bilder selv! Vet jo ikke om dere redigerer eller ikke, men jeg redigerer hverfall bildene mine for å få best mulig farge osv.. Om jeg ikke hadde redigert ville bildene mine sett helt teite ut, for å si det sånn. Redigering gjør en ganske stor forskjell.. men ikke overrediger bildene, prøv å gjør det naturlig!


//Nikon D3100

Når jeg redigerer bildene mine så bruker jeg photoscape. Er en stund siden jeg lastet det ned, og da var det gratis. Er ikke sikker hvor dere kan finne det nå, men let litt rundt på google, om du vil ha det c:

Redigerer du bildene dine ?

Tips til video-redigeringsprogram ?

Første skoledag gjennomført, jippi.. en hel haug igjen. Men mange som lurer på om jeg kan ha videoblogg.. altså, om dere vil se vidoer så er ikke dette rette blogg å besøke.. men det er jo greit med noen innimellom.. men om jeg skal ha videoblogg en gang vil jeg ha redigert dem.. så lurer på om dere vet om et gratis, enkelt program ?

Windows movie maker virker ikke hos meg.. eller da må jeg laste ned den nyeste msn'en og den suger,, så neitakk.. men det fins vell andre program ?


hehehe, random..

Noe tips ?
Hvilket redigeringsprogram bruker du til video ?Innkjøp 16.08

Igår var jeg en tur på moa. Kjøpte ikke såå mye da, også glemte jeg å kjøpe sekk! ehehe.


2 bukser - savoy og bikbok.


genser -bikbok


2 singletter - bikbok


genser - bikbok

Sorry for dårlige bilder, men orket ikke begynne å henge opp klærne skikkelig.

Syns om innkjøpet ?

You light up my world.

Kom over denne sangen for noen dager siden og jeg elsker den! Den er kjempefin og fengende. Har helt sikkert hørt på den over 100 ganger. Elsker teksten!  Anbefaler deg å høre den.

Btw, Jeg har blitt vurdert HER< og det ville vært koselig om dere ville tatt en titt mens du hørte sangen og kanskje ville kommentert ?  ♥ Kjempesøt vudering.

Syns om sangen ?
Tatt en titt på vurderingen ?

Siste dagene i ferien!

Har 2 dager igjen av sommerferien! Har gått sykt fort. Og jeg som nesten bare har vært hjemme i styggevær.Kjedligste ferien på år.Eneste kjekke jeg har gjort i sommer må vell bli Norway cup. Og på Torsdag starter jeg i 9'ende. Tilbake til trøtte morninger,lekser,prøver og strev.


/ Bare fordi jeg ikke hadde noe annet ._.

Hvor tid starter du på skolen ? / Hvilen klasse ?
Hva har du gjort i ferien ?

Foto// White flowers.

God morgen! Nå skal jeg straks på moa. Trenger nye ting til skolestart.. fks, ny sekk. Har lyst på en svart bjørn-borg sekk, skal se om jeg finner. Men bildene under her tok jeg igår kveld.. da det var styggevær. Skikkelig pøsregn. Men nå må jeg nesten gå! Blogges senere c:
//Nikon D3100

Tycks ?


Foto// Regndråper.
//Nikon D3100

Var ute og tok noen bilder av regndråper som var på sykkelen min. Er ikke så mye annet å ta bilder av.. Og jeg elsker å ta regnbilder! Noe av det beste jeg liker å fotografere.

Hva liker du best å fotografere ?

Første trening..

.. etter norway cup! Yey, gleder meg til å begynne å trene på kunstgras igjen, siden norway cup var grasbaner så trente vi på gras før norway cup. Også begynner vi snart på seriekampene. Skal bli kjekt.

Må snart begynne å gjør meg klar, så runder av her! :)

Trener du ofte ?Foto// Candy.


//Nikon D3100

Hva er ditt yndlingsgodteri ?

Bilder fra dagen.

Idag så var jeg nede i vågen på langevåg's dagane, siden jeg ikke var der igår. Var med julie,regine,elin,katarina og malin. Det var kjempe kjekt! Folk som sang, sukkerspinn, leker, osv..
// Canon eos 500D.

Vært på noe lignendes før ?


Dagens planer.

Dette innlegget skulle publiseres idag tidelig, men blogg ville ikke sammarbeide.

Nå har jeg nesten akuratt komt hjem fra byen, idag skal jeg være med Regine, som skulle være med Elin..så vi får se hva vi finner på. Skal helt sikkert ned i vågen så kanskje jeg tar med meg kameraet. 


//Canon eos 500D

Skjer hos dere idag ? ♥Liten photoshoot.

Jeg og Julielink var på haugen istad og tok noen headerbilder. Det var egentlig ikke meningen å legge ut desse bildene, men julie må lagre dem, fordi det dumme minnekortet virket ikke på hennes pc.
//Canon eos 500D

Er ikke såå fornøyd med bildene, men det er på tide med ny header snart, eller hva?

Hva syns du om bildene?  / Var det et bilde du likte extra godt ? c:Foto// Maud Angelica.

Her er noen bilder jeg tok igår tidelig av den ene katten vår Maud Angelica. Ble ganske fornøyd med bildene, jeg! Hun er ganske rampete.. åpner opp dører og alt.


dreper blomstrene x.x//Nikon D3100

Har du katt ?

Foto// Eyes.

Sen blogging fordi jeg har vært borti langevågen med besta og besten og hjelpt pappa å vaske bilen.. Dessverre får ikke jeg vært med på langevågsdagane..siden jeg er Ålesund.


//Nikon D3100     // Julie.

Syns om bildet ?

Foto// Strawberry & raspberry.
// Canon eos 500D.

Var hos besta og besten istad og spise jordbær og bringebær før pappa kom og hentet meg. Grunnen til at jeg bruker Canon er fordi jeg ikke hadde med meg kameraet bort til pappa, så lånte søsteren min sitt.

Syns ?


Konkurranse, vinn goodiebag verdi 700 kr.

Da har jeg tenkt og melde meg på en konkurranse hos Caroline. Du kan vinne en goodiebag med en verdi på 700 kr. Jeg syns det er kjempebra! Jeg har hverfall lyst å vinne. Sikkert mange som er med, og jeg har liten sjangs på å vinne, men det er verdt å prøve! Trykk HER < link, for å melde deg på! Ta sjangsen, kjempebra premie.

Meld deg på her.

Er du/ skal du bli med på konkurransen ?

Dagens foto.


//Nikon D3100    // Redigering - photoscape.

Eheh, ikke at jeg er proff til å redigere, men jeg liker å finne ut nye ting. Om en god stund skal jeg til pappa, har ikke sett han på vell..2 månder, pga ferie og norway cup c: Gleder meg!

Tycks om bildet?

Trenger du bloggtips ?

Da har jeg tenkt å skrive litt bloggtips til dere som kanskje syns det er greit ? Kanskje du finner ut noe du kan gjør bedre ? Synes det er veldig kjekt med bloggtips jeg. Desse bloggtipsene her er ting jeg syns en blogg må ha for at jeg skal like den! Så det kan hende dere ikke er enige altså.

Ryddig design. Jeg syns det er fint med en enkel farge eller to. Syns det blir litt overdrevent og rotete med hundrevis av farger, og spess om dem ikke passer sammen.

♥ Bra overskrift. Folk trykker vell oftes inn på bloggen din om du har en bra og passelig overskrift? Det gjør hverfall jeg. Da mener jeg at overskrifter som " min dag, finner ingen overskrift, vet ikke, hei.. osv, uknowit, er overskrifter jeg ikke har lyst å lese om/trykke på. Jeg vet selv at jeg ikke alltid har brae overskrifter selv.. Og det kan være vanskelig å finne på en, men få det beste ut av det.

♥ Skrivemåte. Ikke overdriv innleggene dine med fult av hjerter,smilyer,tegn, osv. Det blir bare distraherendes. Om jeg kommer over det, så trykker jeg som oftes ut. Syns det er greit med en smiley og et hjerte innimellom, men det fins grenser. Selv bruker jeg hjerter og smilyer innimellom. Bruk også punktum og komma!

♥ Bilder. Bilder er bra! En blogg uten bilder er kjedelig, og om du tar bilder fra google, er også kjedelig. Det er best om du tar bildene selv. Pass på størrelsen også! Jeg bruker størrelse 600, og syns det er passelig. Store bilder er best! Bruk heller ikke bilder om igjen og om igjen.. jeg vet at jeg kan gjør det noen ganger ._.

♥ Spørsmål. Spørsmål i slutten av innelegg er bra! Av og til syns jeg det er vanskelig å kommentere en blogg fordi jeg ikke vet hva jeg skal kommentere, så da er det bra me et spørsmål som har noe med innlegget å gjør. Og ikke ta altfor mange spørsmål heller.. har sett blogger som har opptil 6 spørsmål, vedder på at du ikke får svar på alle da.

Syns om tipsene ?

Øyesminke.

Jeg er ikke profesjonell! Haha.. suger til å sminke meg. Men jeg prøvde meg litt på øyenskygge. Bruker ikke øyenskygge til vanlig, da bruker jeg sånn som er vist på nr 1. Var ganske usikker på om jeg skulle blogge om dette, fordi det såg så teit ut, siden jeg ikke er noe flink! Men la gå.

Men nå lurer jeg på hvilken farge du likte best.. Grunnen til at jeg beskjærte det så nært som jeg gjor var fordi det så tåpelig ut på avstand.. eheh!

Hvilken farge likte du best ?

God morgen!

Hei, idag går dagen min ut på at jeg skal ned til besta og spise middag.. lenge siden sist det! Btw, var og stusset håret igår med hun fordi hun var frisør før, og er litt enda! Woho, gratis klipping. Senere på kvelden skal jeg være med Malinlink , har ikke vært med hun siden norway cup! Vet ikke hva vi skal finne på, men jeg skal klare å stappe inn ett innlegg til idag!


/ random.

Hva går deres dag ut på ?Foto// Lotta.Lotta er seriøst det søteste jeg vet om ♥ Hun er nydelig skjønn. Alt hun gjør er så.. ♥♥

Syns om bildene ?

Dagens foto.


//Nikon D3100

Endelig fikk jeg et "fint" bilde av pusen min ♥ Enten så lukker han øynene, kommer mot meg, snur seg, er rar.. osv, men nå var han søt! Måtte bare dele det med dere! Og det han har rundt magen er en sløyfe og den var ikke stram eller plaget han 8>

Tycks om bildet ?

Pokalene mine.Som dere sikkert ser så er vell alle utenom 1 fotballpokaler. Eller har jo to medaljer, samma det. Den største pokalen min fikk jeg på et hestestevne der jeg hoppet med Billy 40 cm. Ganske stor pokal for et så lite stevne da. Medaljene fikk jeg på norwaycup og sogndal. Ser jeg har gått på fotball siden 2007, det er jo litt lenge da?

Har du mange pokaler, hvilke ?

Black umbrella.

God morgen! Nå for en stund siden kom jeg hjem fra strengtannlegen, har fikset på en kloss. Nå sitter jeg her bare å chiller. Jeg kom over en sang for en god stund siden, og fikk høre den igjen igår. Jeg syns den er utrolig kul. Heter black umbrella, samme sangen som party in the usa, bare at "bad lip reader" har endret teksten. Veldig bra da! Synes black umbrella er bedre en den originale. Er lei den originale c:

VS

Hvilken verson likte du best ?

Drittvær !

For et drittvær det er ute altså! Dette har vært den dårligste sommeren på mange år. Styggevær hele tiden. Har vært sol i kanskje 1 uke tilsammen. Alt for dårlig :(  Tror kanskje det var meldt lyn og torden idag også..


//Nikon D3100

Hvordan er været hos dere ?Bilder jeg er fornøyd med.

Jeg bladde gjennom en haug med bilder jeg har tatt, og fant noen bilder jeg likte godt. Vil ha deres mening om dem! Selv tror jeg at jeg likte 3 og 5 best.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.
//Nikon D3100

Hvilket likte du best ?

Foto// Dråper.
//Nikon D3100

Det var noen som ville at jeg skulle ta bilder av dråper.. så hvorfor ikke! Også må jeg bare si.. Jeg kommer ikke til å ta bilder av rommet mitt, fordi det er under opppussing. Men når det er ferdig skal jeg legge ut før/etter bilder!

Tycks om bildene ?

Spørsmål til dere.

Sen blogging idag fordi jeg ikke har noe å blogge om. Så jeg lurer på om det er noe spess du vil at jeg skal ta bilde av ? Kom med alle tips. Dyr,natur, regn, godteri, osv.. uknowit.


//Nikon D3100.

Så er det noe du vil at jeg skal ta bilde av ?

Foto// Pringles.

Har ikke noe annet spess å blogge om nå, så blir litt bilder av det jeg spiser nåå ♥


//Nikon D3100

Flere enn meg som elsker pringles ?

Litt bilder fra norway cup.

Legger bare ut litt randomme bilder fra campingen og sånne ting! (:
siste dagen var det regn...

finalen.. der vi kunne stått :(


Dette var egentlig siste bildene jeg har og vise dere, om dere vil se flere, bla nedover på bloggen.

Syns om bildene ?

Bilder fra tusenfryd.

På søndag så var vi på tusenfryd. Altså, jeg var der for første gang. Det var kjekt der, mange karuseller og sånne ting. Jeg tok ingen sånne store bergogdalbaner, men tok en rød.. som ikke var så veldig stor!Har du vært på tusenfryd før ?

Bilder fra kampene.

Her er litt bilder fra dem forskjellige kampene. Om dere vil lese mer, se bilder trykk her, her, og her.
mot jondal, vant 4-0mot vietnam... det var gøy å spille mot dem. Vant 2-0semifinalen mot valder.. tapte 1-0..Desse små bildene er tatt fra nettsiden,så dem ble litt små.. sry.


Liker dere fotball ?

3 plass i norway cup !

Hei, da er jeg tilbake! Kom hjem klokken 2 i natt. Har hatt en veldig fin uke. Ganskje kjekt. Vi vant 6 kamper og kom videre til semifinalen, men der tapte vi... dessverre, men dem vi spilte mot scorte på overtid -.-  Men på alle dem 7 kampene scorte vi 18 mål og slapp inn 2.. Jeg syns det er veldig bra da! Tok mange bilder, så det er opp til dere om dere vil se dem.


bilde fra Oslo.

Vil dere se bildene ?