juli 2011


Hade bloggen, nå reiser jeg!

Viktig.. les.

Nå har jeg pakket klart og er klar for norway cup ♥ Jeg skal sitte på med rutti, som spiller på laget. Vi skal vell overnatte på en hytte i natt og kjøre videre imorgen tidelig? Gleder meg! Og siden jeg blir borte i ca en uke, så blir det ikke blogging. Og jeg kommer ikke til å kommentere tilbake. Tar vekk godkjenning av kommentarer, og håper jeg ikke får stygge kommentarer, så kommer jeg til å lese gjennom alle kommentarene mine når jeg kommer hjem! Håper dette går greit for dere. Og når jeg kommer hjem, så tar jeg på godkjenning igjen! Veldig viktig for dere å vite :)  Dere kan jo titte nedover bloggen min, om dere vil da.. og kanskje lese innlegg dere ikke har sett før?

Jeg vet statisikken min kommer til å synke, men håper alle leeserene mine kommer tilbake når jeg er tilbake. Så her er en liten reise outfit!Kommer dere til å følge bloggen min igjen når jeg kommer tilbake ?

Foto// Cherry.


//Nikon D3100   // Redigert - photoscape.

Nå skal jeg pakke og gjøre det meste klart til jeg reiser avgårde mot oslo! Kommer et innlegg litt senere med "informasjon" om det..

Tycks om bildene ?Besøk hos bestemor.

Idag har jeg vært på besøk hos bestemor. Det er alltid koselig fordi hun har alltid noe godt. Og idag hadde hun vafler,kakao,muffins og jordbær.


verdens beste kakao!

naaam ♥

Er dere ofte på besøk hos besteforeldrene deres ?

Foto// Capri - sonne.
//Nikon D3100.

Jeg fikk 2 sånne drikker av Elinpus i sommergave! Det er kjempegodt. Syns denne super kids er best!

Har du smakt capri - sonne ? / Likte du det ?

Er med i fotokonkurranse!

God morgen! Igår meldte jeg meg på en fotokonkurranse.. jeg har lenge letet etter det, og nå fant jeg, så jeg meldte meg på med en gang! Temaet er sommerbilde eller regnbilde, og jeg velger regnbilde.. Mange av dere har sikkert sett desse bildene før.. men det gjor vell ikkenoe :))
//Nikon D3100 - redigert.

Kan delta med så mange bilder du vil, og trykk HER < om du vil delta! Premien er  vurderinger, kommentarer og linkinger.. Så ta en titt  her!  

Skal du delta ?

Foto// Torner.
//Nikon D3100

Tycks ?

Bilder fra tafjorden!

Har vært en utrolig koselig dag! Bading,grilling og soling! Håper jeg får litt farge dah, har ligget og solet meg ganske lenge. Det var stekende sol! Kjempedeilig, og vannet i bassenget var så deilig og varmt.. sist gang jeg var der var vannet iskaldt..


fine farger!//Nikon D3100

Syns om bildene ?


Stikker til Tafjord!

God morgen! Nå skal jeg straks gå ut i bilen. Skal til tafjord og bade, det er sånn basseng og camping plass, men vi skal bare bade, selvom jeg hater og bade,uff! Tar en times tid og kjøre ca.Vet ikke helt når jeg kommer tilbake, men vi blogges hverfall da.Vet ikke om jeg tar med kameraet, vi får se..


Tok et random bilde fra en fisketur i sommer, fordi jeg ikke fant noe annet..   Emilie og Lotta ♥

Har du vært i tafjorden før ?

Hvilket bilde liker du best ?

Såg litt på bildene jeg har tatt gjennom tidene. Noen er nylig tatt og noen er gamle.  Jeg er mest fornøyd med desse bildene. Tror jeg..  Så jeg lurer på hvilet bilde du likte best.

1.

2.

3.

4.
//Nikon D3100

1,2,3 eller 4 ?  / Vil dere jeg skal legge ut flere gamle bilder? c:

Nydelig sang!

Denne sangen er sykt fin! Den handler om det som har skjedd i olso og på utøya. Veldig bra tekst! Jeg er ikke sikker på hvor mange ganger jeg har hørt den.. men det er en del ganger!

Hva syns du om sangen ?

Norway cup!

Heldigvis ble ikke norway cup avlyst! Har gledd meg til det kjempelenge. Har trent 1-2 ganger hver uke i hele sommer, for å holde formen til norway cup. Det blir en lang tur da, jeg reiser på fredag.. så det blir ikke noe blogging på ca en uke...hihi. Det er synd, fordi jeg vet jeg kommer til å myste leesere, men da håper jeg at dere kommer tilbake..


// google.

langevåg j14 ♥   dessverre er det 3 på bildet som har slutta..

Skal du på norway cup ? / Hva heter laget ditt ?

Bilder med Elin.

Lite blogging idag fordi jeg har vært med elin. Vi tok noen bilder.. men så ble kameraet mitt tom for batteri..
søte daah?

nydelig,sant? ♥

//Nikon D3100

Hva har dere gjort idag ?

Yeyeye, hjemmelaga.

Sen blogging idag fordi jeg har vært på trening. Jeg kommer ikke på noe å blogge om, så da blir dette et teit innlegg. Men jeg elsker Grandiosa hjemmelaga. Den er sykt god.. Og nå var det 50 kr for 1 på spar, og til vanlig koster den 100, så vi kjøpte en. Nomnomnm.


//Canon eos 500D.

Nå etterpå skal jeg ut med elin.. har ikke sett henne på kjempelenge.. vi er trossalt gift!

Liker dere grandiosa hjemmelaga ?

Foto// Bamsedrikk.

Alle drakk vell bamsedrikker når dem var mindre? Jeg gjor hverfall! Fikk med pappa hele tiden. Namnamnam. Jeg fikk hverfall tilbake det barneminne igår..♥


//Nikon D3100

Jeg likte veldig godt bokehtingen som ble i bakrunnen. Det var fint.. Men nå er det jo litt dumt at jeg nesten har drukket opp bamsen min :(

Drakk du bamsedrikk når du var mindre ?

Dagens foto.

Jeg har et lite håp om at politiet og hjelpefolka skal finne dem savnede. Det er utrolig trist. Skjønner det bare ikke. Hvorfor drepe uskyldige unge ? Mine tanker går til alle dem pårørte og skadde.


//Nikon D3100

Tycks ?

Har fått sponsor!

Fikk en mail igår og der stod det at sponsetblogg hadde fått en avtale med www.superkul.no.  Dem har utrolig mye fint! Jeg liker veldig mye der hverfall! Fks, denne. <link. :)


trololol.

Har du sponsor ? Hvilke ?

Tente lys.

Nå har jeg tent noen lys for minne om de døde og skadde etter tragedien i Oslo og utøya. Helt sykt synes jeg.. hva er godt med å drepe mange uskyldige unge mennesker ? Ingenting! Helt forferdelig. Har ikke ord.. Uvirkelig.


Jeg fikk ikke til å redigere skikkelig .. vetikkehvorfor.


Tok bare et gammelt bilde nå..

Har dere tent lys for de døde og skadde ?

Er det bare jeg som hater...

Dette blir et innlegg bare for å finne ut om jeg er normal eller ikke. Men er det bare jeg som hater å bade? Liker egentlig ikke sommer så godt. Savner vinteren med snø♥  Men når vi er på en strand, så bader jeg sjeldent! Hater å bade i sjø.. har faktisk aldri badet i en norsk sjø! ihihi. Men når vi er i syden går det helt greit.Da kan jeg være på stranden og bade i sjøen, men ikke i norge! Hater også video blogger.. altså ikke at det er noe galt med det, men liker ikke se på. Dere gjør ikke noe galt med å legge det ut altså, men jeg takler ikke sitte å se på videoer. Unnskyld meg. Jeg er bare teit, men ærlig.. ehe.

Er det bare meg eller ?Innkjøp 23.07

Idag var jeg en liten tur på moa, kjøpte ikke så mye. Men en jakke til norwaycup..osv. Her er innkjøpene!


Alle drakk vell bamsedrikke når dem var små ?

Billig godteri!

Vær glad dere ikke er tvilling! Jeg og søsteren min måtte "krangle" igjen, om flasken.. Jeg ville ha en rosa,men neeida, den skulle Julie ha.. så da måtte jeg ta denne lilla.. Jeg taper alltid?? , ts, fordi jeg er snill.

fra en sportsbutikk. Veldig lett jakke. Ikke tykk, men veldig varm.

fra en eller annen skobutikk. Kostet 99kr per par.. så kjøpte to!

Og det er fortsatt veldig trist at 91 personer døde, og helt sikkert fler... sykt.

Hva syns dere om innkjøpet ?

Øverst på min ønskeliste!

På min ønskeliste er piercing i underleppa på førsteplass! Er ikke helt sikker på hva som kommer under, men hverfall er dette på førsteplass. Jeg hadde blitt kjempeglad om jeg fikk! Kjempe, kjempe, kjempe! Har hatt lyst på det kjempelenge! åå :'(


♥♥♥


sry lite og teit bilde, fikk ikk lasta opp i 600px..

Hva er øverst på deres ønskeliste ? :)

Bilder fra moldejazz.

Har kost meg veldig mye på moldejazz idag, men litt trist og tenke på  at når jeg var og koste meg, så var det mange personer som ble drept. Dere vet sikkert hvorfor, alle blogger om det, såå :) Jeg syns det er helt forferdelig! Trodde Norge var et lite trygt land.. men neeeida! Her er hverfall bildene.
utrolig stor ferge!Han var utrolig flink! ;o

søtestelottada♥pizzaen min ♥haha, awww ♥//Nikon D3100

Hva syns dere om bildene ?


Moldejazz!

God morgen! Idag stod jeg opp halv 9 fordi vi skal kjøre til Molde klokken 9.  Det tar ca 1 time og kjøre, og en halvtimes tid med ferge, så blir en lang tur..uff. Skal hverfall på moldejazz, har aldri vært der før, så blir spent på hvordan det er der.  Vet ikke når jeg kommer hjem, så blir ikke noe særlig med blogging, men dere kan trøste dere med at jeg blogget HELE 4 innlegg igår dere kan ta et titt på :) Tar hverfall med kameraet!

Har du vært/skal på moldejazz ?

Rebecca Black - like or dislike ?

Jeg er ikke akuratt noe fan av Rebecca. Har heller ingenting imot henne. Den "friday" sangen hennes synes jeg ikke var noe særlig bra, og hun har veldig mange dislike på videoen sin.. Men nå har hun komt ut med en ny sang. Jeg synes den er mye bedre en friday, og skjønner ikke hvorfor den har så mange dislike som den har.  Er helt sikker på om fks.. Miley cyrus, Selena gomez, eller noe annen kjendis hadde synget den, hadde den fått mange mange likes. Her er den nye sangen, for dere som ikke har fått det med seg.


Hun har hverfall utseende med seg! Hun var utrolig pen på denne videoen :) Hun er jo bare en ung jente, skjønner ikke helt hvorfor hun skal få så mye hat pga en sang ?

Hva synes dere om Rebecca ? Like or dislike ?

Foto// Rainy flowers.
//Nikon D3100

Hva syns du om bildene ?

Aw, det varmer!

Jeg blir så glad når jeg får så fine, koselige,søte kommentarer av dere ♥ Det varmer. Dere er sykt flinke å kommentere til meg. Er veldig takknemmelig! Der rører meg at dere tar dere tid til å kommentere og lese bloggen min ♥ Jeg har sett gjennom kommentar arkivet mitt, mange uker bakover og plukket ut fine kommentarer. Jeg kunne bare ta noen da, for ellers hadde innlegget blitt overfylt av søte kommentarer ♥

Dere øker blogglysten min, og får meg til å logge inn på bloggen min og orke å lage ett innlegg! Dere som får meg til å gå ut i regn og ta bilder ♥ Er veldig takknemmelig!

Får du også mange søte,fine,koselige kommentarer ? :)

Foto// Røyk.

Vet at dette ikke er "foto", men tok bildene og redigerte dem til en angif video, så dem såg litt mer levende ut. Synes det ble litt tøft jeg :)  Det kan være litt bra med noe annerledes innimellom!

Image and video hosting by TinyPic
// foto - nikon D3100     // redigering - photoscape

Tycks ?

Foto// Everybody loves water.


//Nikon D3100

Hva syns du om bildene ?

Hjemmelaget pizza!

Naam!

Liker dere hjemmelaget pizza ?

Musikktips til dere!

Tenkte å dele litt musikk med dere. Det er ikke sikkert dere liker denne musikken, men det er litt blandinger. Dette er hverfall mange av dem jeg hører på hver dag. Jeg har bare plukket random ut av listen min.Kanskje mesteparten her er litt sånn rolige sanger c:

 
smile - avril lavigne.

 
little house - amanda seyfried


two is better than one - boys like girls

 
So in love with two - mikaila

 
Stand in the rain - superchick

 
surrender - billy talent


kissing you goodbye - the used


my immortal - evansecence


broken(featuring Amy lee) - seether


b-e-a-utiful - megan nicole

Ta gjerne en titt på spotifylisten min om dere vil høre alle sangene mine, trykk her! < .. Jeg har mange ganger hørt at jeg har dårlig musikk smak, så nå håper jeg dere likte noe..

Likte du noe ? skriv gjerne navnet på sangen.

Sponset blogg!

God morgen! Jeg har vært innpå www.sponsetblogg.no mange ganger før, men har aldri registrert meg, men igår gjor jeg det! Er utrolig spent på om dem finner sponsorer til meg c: Om du vil registrere deg der har du sjangs på å kanskje få en sponsor!  Og det er lett som bare det og registrere seg. www.sponsetblogg.no - lite tips til dem som ikke visste det!

Nå skal jeg strax sykle til fotballtrening.. må holde formen til norway cup. ehe. Jeg syns egentlig treningene er altfor tidelig for meg.. hadde vært helt greit om dem hadde vært klokken 1.. men ingenting jeg kan gjøre med det..


gammelt, men orket ikke ta noe bilde så tidelig..

Har du registrert deg på www.sponsetblogg.no (link) ?Sjokoladekakee!

Haha, dere ser det bilde; haha,lite kult ? Det var da mamma tømte melken, så tok jeg bilde akuratt når melken var "slutt" , som dere sikkert ser.. hah.. :) 

Baker dere ofte ?

Dagens foto.

Hode mitt er helt tomt for ideer! Har sittet i en time og tenkt på hva jeg skal ta bilde av, evt blogge om..Så jeg kom fram til at jeg måtte bare ta et bilde fra arkivet og redigere det litt. Jeg har fått "dilla" på svart hvit bilder, så blir kanskje en del av dem framover.

Senere idag skal jeg og mamma bake kake, men nå først skal jeg på fotballbana!

Hva skal dere idag, puser ? ♥

Meg og min tvillingsøster.

Jeg har fått noen kommentarer om at jeg kunne legge ut bilder av meg og tvillingsøsteren min. Og så klart kan jeg det.. men har ikke så mange nye bilder når vi står ilag, så har mest limt sammen noen bilder! Jeg har leita gjennom hele pcen min for å finne noen bilder.. så håper dem er bra nokk!
uff! en gang i 7ende. Såg ikke ut i det hele tatt.

Vi er toegget, ta gjerne en titt innom bloggen hennes også, om du vil : www.juliefyl.blogg.no - link.

Kjenner du noen tvillinger/ kanskje du er tvilling selv ?

Foto// Blue eyes.


//Canon eos 500D.

Det var ikke lett å ta bilder  pusen min.. han ville ikke se på meg, og lukte bare øynene.. men dette var dem fineste bildene jeg fikk.. Jeg syns det er sykt fint med blå øyner på katter.

Hva syns du ?

Bilder fra båtfestivalen.

Det er noen dager siden jeg var på båtfestivalen, men siden jeg ikke hadde med meg kameraet så fikk jeg ikke tatt bilder, men søsteren min tok noen bilder, og nå er jeg tilfeldigvis på hennes pc! 


det var sånn stupekonkurranse.


//Canon eos 500D

Det var ganske kjekt der, mye fine ting å kjøpe. Akuratt som å være i syden. Fult av sånne små boder.

Syns om bildene ?

Joda, neida.


Joda neida - Jaa9 & OnklP

Jeg er litt hekta på denne sangen for tiden. Syns den er ganske kul. Liker egentlig ikke norske sanger så godt, men denne er grei :) Sitter å hører på den hele tiden, så tenke å dele den med dere! Kanskje noen trenger musikktips ? Dere må høre hele da, eller jeg syns refrenget er tøffast!


random.

Hva syns du om sangen ?Foto// Svart - hvit.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.
//Nikon D3100       // Redigering - PhotoScape.

Idag tidelig var det sol og varmt, men nå regner det! Så irriterende..

Hvilket bilde likte du best ?

Jeg har nytt design!

Da har jeg endelig fått nytt design igjen! Syns det var på tide. Headeren er laget av Ingrid - link! Hun laget mange headere til meg, men jeg valgte den! Kjempefin :)

Jeg gidder ikke ta bilde av designet mitt når dere kan se det uansett,, såå

Hva syns dere ?

Foto// Grass.


//Nikon D3100      . . måtte bare slenge inn et bilde av Iris ♥

Tycks ?

Hvilken kjole likte du best ?

Siden jeg ikke har noe annet å blogg om idag, så tenkte jeg å spør dere hvilken nelly kjole dere likte best ? Jeg er ikke sikker på hvilken jeg likte best.. mange fine!


Alle er fra www.nelly.com

Hvilken kjole likte du best ?

Innkjøp 15.07

I dag har jeg vært på moa,kjøpesenteret. Skulle egentlig ikke ha noe, men måtte bare innom noen butikker og titte,så kom jeg fram til dette;
// ?? . Jeg og tvillingsøsteren min Julie, måtte krangle om desse.. om hvem som hadde sett dem først, og vi ble ikke enige, så hun kassedama sa hun kunne se om dem hadde et par til, og det hadde dem dessverre ikke, så måtte julie få dem, siden hun var dritasur! -.-
// h&m
// h&m


// h&m


// h&m

Hva syns du om innkjøpet ?

Foto// Red flower.
//Nikon D3100

Det er sykt fint vær ute! Kjempevarmt, og solen skinner.. Grunnen til at det er dråper på blomsten, er at mamma holdt på å spyle verandaen, og fikk den vann på seg ;)!

Tycks ?

Foto// Coca Cola.

Jeg er forresten hekta på denne sangen idag ;

 
//Nikon D3100

Hva syns du om bildene ?

Båtfestival!

God morgen! Nå tar jeg snart båten over til Ålesund. Skal på båtfestival. Tror ikke jeg har vært der før,så vet ikke 100% hva som skjer der, men tipper det er mye boder der du kan kjøpe ting, båter, mat, osv.. Skal helt sikkert bli kjekt. Har ikke helt bestemt meg for om jeg tar med kameraet eller ikke, vi får se.

Har dere vært på noe båtfestival eller lignende før ?

Blogger jeg leser fast.

Da har jeg tenk å vise dere hvilke blogger jeg leser fast! Altså dem jeg har lagret i favoritter, og trykker meg innom flere ganger om dagen! Jeg leser også andre blogger hver dag, men dem har jeg ikke lagret som favoritter!


www.caroiz.blogg.no


www.mjgx.blogg.no  ♥


www.sogneparty.blogg.no


www.susannmj.blogg.no


www.tuvasi.blogg.no


www.pamey.blogg.no


www.linnfotografi.blogg.no


www.explode.blogg.no


www.emymon.blogg.no


www.psychofantasy.blogg.no ♥


www.rkbiatches.blogg.no ♥

Alle bloggnavnene linker!

Bloggene står ikke etter rekkefølge av hvem som er best. Jeg syns alle er like brae! Men dem står etter hvem jeg har lest lengst til nå. Og jeg har altså lest caroiz's blogg lengst! :) Jeg syns alle burde ta en titt innom desse bloggene, anbefales!

Leser du noen samme ? Hvilke ?

Dagens foto.


//Nikon D3100     

Syns ?

What to do ?

Jeg har tenkt litt på å ta en bloggpause. Jeg har faktisk ingenting å blogge om, fordi min sommer er dritakjedelig. Eneste spennende jeg skal gjør i sommer er norway cup i slutten av denne månden. Og jeg bruker ikke kameraet mitt så mye lenger. Pcen min er uansett helt klikka! Går ikke 1 min uten lader før den slår seg av, og den piper hele tiden, og tastaturet er helt hemma. Mange knapper som er borte.  Er sykt lei av det.  Denne sommeren hittil har vært helt -.- Regn hver uke... aldri sol.


litt randomme bilder fra bloggen. 

Jeg er ikke 100% sikker på om jeg tar bloggpause, men har jo ikke hatt noe bloggpause siden februar, utenom da jeg var på seljecup.  Det blir ikke sånn stor bloggpause da, bare sånn på 4-7 dager? 

Syns dere også det er greit å ta ei lita bloggpause innimellom ?Foto// Bird.
//Nikon D3100

Hva syns du om bildene ?

Foto// Lime.

Jeg er ikke helt i form, hodepine og vondt i halsen.. så idag har jeg ikke gjort noe! Untatt å ta bilder av denne limefruktgrønsakstingen?  Jeg er ikke særlig fornøyd med bildene, men orket ikke ta hundre til, så dere får nøye dere med desse bildene.

1.

2.

3.

4.
 //Nikon D3100

Hvilket bilde likte du best ?

Foto// Gris.


//Nikon D3100

Bildene er tatt for en uke siden, når jeg var på en gård i Ålesund. 

Hva syns du om bildene ?Hit or shit ?

Før så likte jeg ikke denne sangen i det hele tatt, men nå liker jeg den. Jeg syns den er ganske kul, og fengene.

Hva syns du om sangen ?

Things we all do.

Fant en litt random side, så ville bare dele noen bilder med dere. Dette er spesielt ting jeg gjør, og det er sikkert mange andre som gjør det samme ? :)

Har vi noe tilfelles ? skriv gjerne nummer.

Foto// Esel.


//Nikon D3100

Ble ikke blogging før nå, siden internetten forsvant! Uansett, jeg såg desse eselene da vi var på tur rundt museet. Jeg har ikke sett esel før nå, og dem var supersøte med den svarte stripen! ♥

Tycks om bildene ?

Foto// Butterflies.
//Nikon D3100

Jeg syns sommerfugler er kjempefine! Det finnes jo mange farger, og mønstrer. Og på denne her jeg tok bilde av syns jeg den store svarte prikken var kjempefin!

Hva syns du ?

Bilder fra museumet.

På mandag tror jeg.. gikk vi tur. Det var rundt et museum. Det var veldig mye fint å se, gamle hus, fine blomster, og gamle gjenstander. Så nå vil jeg bare vise dere noen bilder fra turen ;)
//Nikon D3100

Har du vært på museum før ?

Været er jo helt...

HERLIG♥  Det har vært regn hele uken, utenom på onsdag. Det har vært pøsregn, lyn, torden, også var hele lufta rosa en dag.. skikkelig kult! Men nå idag er alt perfekt. Sol og varmt. Har også vært på trening i dag, klokken 11. Så ble ikke blogging før nå.Senere idag skal jeg til pappa, tror jeg tar med kameraet, men er ikke sikker på om jeg kommer til å ta bilder der.. får se!

Hvordan er været hos dere ?

Bilde vs bilde.

Har spist jordbær for første gang i år, nam! Så tok jeg et bilde, også lurer jeg på hvilket bilde dere likte best ? Jeg synes bilde nr 1 var finest, men bilde nr 2 var kult ^^


VS

dårlig redigert, iknow.

1 eller 2 ?

Foto// Humle.


//Nikon D3100

Nå har broren min, Isabel og Emilie dratt tilbake til Stavanger. Nå blir det en god stund til jeg ser dem igjen.. ;( Men det blir litt bedre blogging, for nå er jeg ikke opptatt hver dag!

Tycks om bildene ?

Foto// And med følge.

Når vi var på tur igår, så såg vi en and på vannet, og den hadde små unger bak. Herregud, det var kjempe søtt å se på! *_* Men seff så svømte dem lengre ut på vannet når vi kom, så jeg ikke fikk tatt flere bilder.. And ungene var jo bittesmå! aww♥
//Nikon D3100

Nå skal jeg ned på Devold og spise, så skal vi kanskje fiske, så blir det grilling.. skal vell prøve å presse inn ett innlegg til en eller annen plass idag :)

Hvilket bilde likte du best ?

Foto// Pingviner.


//Nikon D3100

Jeg synes dem var superduper søte ♥ Fikk lyst på en i hagen :3 eheh.

Hva syns du ?Bilder fra akvariet.

Her er bildene fra atlanterhavsparken i ålesund. Jeg tok kjempemange, fikk lyst å ta med alle bildene, men det hadde blitt over 100 stk.. Og jeg tok mange mange bilder av pingvinene, men tror jeg legger ut dem litt senere i eget innlegg i kveld. Dem var supersøte ♥


nemo♥//Nikon D3100

Og i dag så tok jeg hundrevis av bilder, både av gamle hus, dyr og blomster. Så dagene framover kommer mye foto! Men det er vell bare bra?

Syns om bildene ?
Vil dere se bilder av pingvinene ?Ut på tur.

Good morgen! Nå skal jeg snart gjøre meg klar. Skal gå rundt museeumet.  Går faktisk aldri turer, så er vell på tide det nå. Ble bare et lite innlegg, har dårlig tid!

Går dere ofte turer ?

Nye sko.

Har fått meg nye sko idag.Dem er kjøpt på skopunkten til 99 kr. Og dere.. sorry for helt stygge bilder.. men måtte laste dem opp via tinypic fordi blogg.no har klikka helt.. får  ikke lastet opp bilder.

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Siden blogg har klikka og jeg ikke får lasta opp bilder på skikkelig måte, så tror jeg at jeg må legge ut bildene fra akvariumsturen imorgen, om det går..

Har du fått nye sko i det siste ?

Natalie.

Atlanterhavsparken!

God morgen! I dag skal jeg på atlanterhavsparken, som ligger litt utenfor Ålesund sentrum. Atlanterhavsparken er et akvarium, eller, du kan mate krabber, se på fisker, se på dykkere, og der er pingviner der. Har vært der en del ganger før.. men alltid like kjekt.Hva skal dere idag ?

Foto// Pink flower.


//Nikon D3100

Tycks ?Foto// Devon rex.

Jeg er selv oppvokst med katter.. Har helt sikkert hatt over 20 katter oppgjennom tidene. Da søsteren min flyttet, så tok hun med seg alle devon rexene, uten om en. Men den døde for en liten stund siden. Men desse bildene tok jeg igår.. og jeg syns devon rexer er sykt kule, søte, snille, kosete, osv! 


// Nikon D3100

Noen lurer kanskje på hvorfor dem er inne i et bur. Og det er fordi dem kan stikke av. Men det går ant og lære den til å være ute uten bur da.. Det er mange som synes dem er skumle, men dem er jo ikke det ♥

Hva syns du ?Bilder fra navnefesten.

Navnefesten idag var veldig koselig! Har egentlig ikke noe annet å si.. så legger bare ut en haug med bilder.


søteste kaken daa! ♥

jeg vet ikke hvorfor dette bilde ble i mindre størrelse..    // Nikon D3100.

Hva syns du om bildene ?

Navnefest!

Litt senere i dag, klokken ett, så skal jeg opp til søsteren min, som bor 1 hus unna. Der skal være navnefest for Emilie. Skal bare kose oss, og være med familie. Kommer sikkert til å bli kjekt!

Skal ha med kamera, så det blir litt bilder!

Hva skal dere i dag ?Sorry.

Som jeg sa i ett innlegg tideligere.. Jeg beklager dårlig blogging for tiden. Er helt klar over det. Kommer som regel kunn 1-2 innlegg om dagen. Men nå som broren min er her, og han bor helt i Stavanger, og jeg ser han ca 1 gang i året, da vil jeg ikke sitte på pcen hele dagen og blogge. Dem reiser på Torsdag, i neste uke.. så kommer til å bli litt dårlig blogging framover.


haha, dopa.. men kameraet gikk tom for strøm, eneste bildet jeg fikk.

Jeg laget dette innlegget bare for å si fra.

Har dere søsken som bor langt unna ?

Foto// Rainy days.
//Nikon D3100

Det har vært regn hele uken! Var pittelitt opplett igår.. men det er for dårlig! Håper solen kommer imorgen, og varer  i hverfall  3 dager! Er sykt lei regn.

Hvordan er været hos dere ?