juni 2011


Foto// Flowers.


//Nikon D3100

Tycks om bildene ?Foto// Emilie.

Jeg er helt klar over at jeg blogger dårlig for tiden, og sorry for det, men siden broren min er her, og jeg ser han sånn ca 1 gang i året,så vil jeg ikke sitte på pcen hele dagen og blogge.. håper dere skjønner.. Uansett, idag har jeg og mamma gått tur med Emilie og Lotta. .. det var jo kjekt. Begge to er jo såå superskjønne ♥


//Nikon D3100

Jeg har jo lagt ut bilder av Lotta før, så dere vet jo helt sikkert hvordan hun ser hun.. Men har ikke lagt ut noe sånne bilder av Emilie. Om noen lurer på om hun er søsteren min, såå nopp.. jeg er tanten hennes!

Syns om bildene ?1000 venner!

God morgen! Jeg syns det er utrolig koselig med nye bloggvenner. Får ca 5-10 fårespørsler hver dag., Og jeg har fått 1000 bloggvenner på 4 månder♥  Eller akuratt nå har jeg 1007. Så om vi ikke er venner, så er det bare å legge meg til som venn!

Btw, er med på blogg vs blogg HER < link. Om du stemmer på meg får du 2 kommentarer tilbakee! Men husk å si fra i kommentarfeltet om du stemmer.

Hvor mange bloggvenner har du ?
Vil du stemme på meg ?

Outfit//29.juni.

Idag har jeg ikke gjort så mye. Var en tur på butikken med Lotta og Emilie. Så har jeg spillet wii, og chillet. Dette er antrekket mitt idag;


// topp - bikbok    // bukse - ??

Jeg såg ikke ut..  Dårlige bilder.. såg nesten ikke klærne! Sorry for det.

Men nå lurer dere sikkert på hvorfor jeg holder en baby♥ Og det var fordi jeg holdt akuratt på å ta outfit bilde, så kom mamma og måtte fikse noe, så jeg måtte holde hun, fordi alle andre var opptatt.

Nå stikker jeg snart på trening, i dårlig vær ;(

Hva syns du om antrekket ?Leke med såpebobler.

Jeg og mamma satt og blåste såpebobler med Lotta istad, hun synes jo det var kjekt, også skulle hun begynne å fange dem, så nusselig! ♥ Og sorry for litt dårlige bilder..

Også ville Frode være med. Han var helt gal! Hoppet på boblene og spise dem..  søtt.

Tycks ?
 

Hvordan jeg lager bokeh bilder.


//privat.

Det første jeg gjør når jeg skal lage bokeh bildene mine, er å finne fram kameraet mitt. Det er et speilrefleks, Nikon D3100. Så jeg vet ikke hvordan denne funksjonen er på andre kamera.. men det er sikkert noe lignende dette!

Så finner jeg den ene siden til kameraet og finner noen knapper.

Der det står A - M, er knappen jeg bruker.

Da skrur jeg knappen bort, så den står på M. Noe som jeg ikke har gjort på bildet. Når du har gjort det så fokuserer ikke kameraet mer. Og det er meningen. Husk og skru knappen tilbake etterpå ;) Så finner du noe som "glittrer" , elns..  eller må ikke glitre, men det er best. Fks, denne. 

Så tar du bildet, også er du ferdig! :)Desse bildene her et tatt med Canon Eos 500D.  Og nå håper jeg dere forsto noe! :)

Hva syns du om tipset ?Foto.
//Nikon D3100.

Nå skal jeg snart begynne å lage innlegget om hvordan jeg tar bokeh bilder, skal hverfall prøve. Ellers idag har jeg bare leka med lille emilie, spilla fotball med broren min, og chillet.

Hva syns du om bildene ?Good morgen!

God morgen! I dag så vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på, siden det regner!  Og da er det ikke kjekt å gå ut. Tror kanskje jeg skal lage ett innlegg litt senere om hvordan jeg lager bokeh bildene mine, siden jeg fikk et spørsmål om det. Trykk HER < for å se bildene.

Og jeg er fortsatt veldig takknemmelig om noen flere vil lage header til meg! bare legg meg til på msn : aylar_otto@hotmail.com , så sender jeg bilder. ♥

Hvilket vær er det hos dere ?

Vurdering 2#

Nå har jeg trekt vinneren nr 2 av vurderingsrunden min! Og det ble memore. (link). Jeg har vært innom bloggen noen ganger, og det er en fin blogg!  Og dere, jeg tror jeg tar en vurdering til imorgen, fordi jeg fikk en kommentar at jeg hermet etter en blogg, og hun syns det var kjipt at jeg brukte hennes ideer pga jeg vurderte 2 blogger, og vurderte bilde og skrivemåte! Helt teit synes jeg da.. fordi det har jeg ikke gjort!

Design : Designet er veldig fint! Liker godt fargen. Men kanskje du burde hatt et lite bilde av deg selv i headeren ?  Også kanskje header fargen kunne vært litt mer likt bakunsfargen på bloggen.. <:

Bilder : Du tar veldig fine bilder! Stor størrelse, og det er bra! Men jeg ser at om du legger ut flere bilder i samme innlegg, så skriver du under hvert bilde at du har tatt det og tatt det med canon, så kanskje du burde skrive det en gang helt på slutten ? Sånn som jeg gjør. Men du kan jo gjør det du vil! Var bare et lite tips ;)  Også har jeg ikke sett et eneste bilde av deg, men jeg vet ikke om du er anonym ?

Skrivemåte : Jeg tror ikke jeg har sett noen skrivefeil.. Du bruker heller ikke sånn smilefjes overalt, det er bra!  Du skriver heller ikke alt for mye tekst, helt passe!

Karakter i alt : 4++


www.memore.blogg.no

Har du vært innom bloggen ? :)Need you now.

Jeg har leita kjempelenge etter denne sangen! Har aldri funnet ut navnet, men nå i helgen gjor jeg det. Har hørt den en million ganger. Synes den er kjempefin!

Hva syns du om sangen ?

4 månder!

I dag er bloggen min 4 månder! Jippi. Begynte bloggen på bursdagen min, så har jeg blogget fram til nå.. og skal nokk klare å holde ut en månde til!


sorrry for gammelt bilde.. kan ikke ta nye bilder av meg selv,fordi det fins ikke fotogen i meg.

Nå skal jeg snart på trening, så når jeg kommer hjem er broren min m/familie her! Gleder megg.

Hvor lenge har dere blogget ?Da er headeren på plass!

Nå har jeg endelig lagt inn headeren som jeg skulle lagt inn for uker siden. Jeg er ikke helt fornøyd selv.. synes ikke den var noe fin! Tror jeg må bytte snart.. Men om noen av dere vil være så snill og lage header til meg, så si fra i kommentarfeltet, så kan jeg legge ut bilder. Men bare om noen vil da.. Og blir takknemmelig om det er mange som har lyst!

Eller ta kontakt: aylar_otto@hotmail.com , så sender jeg bilder der.

Noen som vil være snille og prøve å lage header ? ?

Vurdering 1#

Nå har jeg trekt vinner nr 1 av vurderingsrunden. Det ble nr 44, og det var liseps (link). Hun har en ny blogg.. så det var ikke så mye å se etter, ( bilder,skrivemåte,, osv). Hun har kun blogget to innlegg.. så jeg får vurdere etter dem.

Design : Designet til denne jenta's blogg er fint. Ganske enkelt. Ikke noe sterke rare farger, men fin grå. Selv liker jeg grått design, har det jo selv.  Headeren var fin, men det kunne kanskje vært et bilde til på siden der. Overskriten og skrift type var ganske fin!

Bilder : Hun tar fine bilder, som jeg har sett. Siden bloggen er ganske ny så har hun ikke lagt ut så mange bilder. Men det kommer nokk etterhvert. Men det var hverfall fine bilder dem som var der! 

Skrivemåte : Jeg har ikke sett en eneste skrivefeil. Hun bruker heller ikke sånne distraherende smilfjes overalt. Har sett ett innimellom., men jeg også bruker noen innimellom :)  Hun skriver heller ikke alt for mye tekst, helt passe!Hun heter Lise Pernille og er født i august 1995. Jeg syns bloggnavnet er perfekt. Ikke for langt, og lett å huske! Karakter i alt : 5++


www.liseps.blogg.noHar du vært innom bloggen hennes ?Vil du bli vurdert ?

Har tenkt å ta en vurderingsrunde nå. Kommer til å trekke vinnereren i morgen "tidelig" og vurdere da. Kanskje jeg tar 2 stk.. men da kommer den vurderingen senere på dagen. Eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med. Kommer til å trekke via random.org. Du har større sjangse om du kommenterer flere ganger..

Jeg kommer til å vurdere etter design, bilder, skrivemåte, også litt anna kanskje.

Vil du bli med ?

Får besøk imorgen!

Jeg gleder meg sykt til imorgen, fordi da kommer broren min, kjæresten og den lille dattera. Dem bor helt i Sandnes, altså Stavanger.. så det er ikke ofte jeg ser broren min. En gang kjørte vi helt til sandnes og det tok ca 14 timer med bil! Men nå kommer dem hit, og jeg skal få se tanteungen min for første gang! Gleder meggg. Tror dem skulle være her i 10 dager.. Her er noen bilder av lille Emilie ♥


nyfødt ♥


//privat.

Og vi har ikke verdens støreste hus,og nå kommer det 3 personer til, så vi blir 6. Og det betyr at jeg må sove på samme rom som JULIE ! ... mareritt.

Er du tante/onkel ?Gjesteinlegg!

Hei folkens! Nå er det Malin (trykk på linken) som blogger. Jeg vil bare skrive om Natalie:

Natalie, du er den beste som finst for meg. Du er så nydelig pen, søt, fantastisk, skjønn, nydelig og alt det der. Du betyr absolutt ALT for meg, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten deg! Du lyser opp hverdagen min, om jeg er i dårlig humør. Jeg blir alltid like glad for å se deg, for du er som en solstråle for meg, jeg blir alltid så glad! Du skal vite at du har en virkelig spesiell plass i hjertet mitt, den delen som er laga av gull, der er du. Vi har så mange fantastiske minner, som jeg ikke kan ramse opp alt, for da blir jeg aldri ferdig. Jeg elsker deg over alt på jord! Du er den perfekte bestevennen noen kan ha, og jeg er sykt glad for at du er min bestevenn! Du er som en søster for meg! ♥♥♥Meg. Toromvesen.blogg.no <-------

- malin

Hot or not - antrekk.

Tenkte å legge ut en hot or not. Denne gangen ble det et "beach antrekk". Jeg kunne godt brukt det i syden eller på stranden.  Og sorry om bildet og hatten ble litt hemma.. vet ikke hvorfor!  Det er laget i polyvore.

Btw! : Jeg er med i blogg vs blogg HER < Alle som stemmer på meg får 2 kommentarer tilbake ♥ husk å si fra om du har stemt!

Hot or not ?
Skal du stemme på meg ?Et lite innkjøp.

Ble ikke blogging før nå, pga jeg har vært i byen idag.. Altså i Ålesund. Vi gikk rudt, også møtte vi søstra mi og kjæresten,  har ikke sett hun på lenge! Skal faktisk bli tante snart!  Så det var jo kjekt. Og har handlet litt lørdagsgodt på kiwi.

 


// fotball - rognve.

Nå sitter jeg her og spiser langang. yuum. Dere syns kanskje dette innlegget ble litt teit.. men har seriøst ingenting annet å blogge om!

Har du fått noe nytt idag ?

God morgen!

God morgen alle søte puser ♥ I dag skal jeg ned i byen, tror jeg. Skal kjøpe en fotball.Men nå først må jeg stelle meg, også sise frokost. Senere ikveld skal jeg helt sikkert bare slappe av..

    
Sorry for gammelt bilde....

          

   Hva er deres planer for dagen ?    

I wanna go.

Jeg er ikke noe stor fan av Britney. Hører aldri på noen av sangene hennes.. men denne sanger her syns jeg var kul! Er ikke sikker på hvor mange ganger jeg har hørt denne nå..men det er en del ganger. Blir ikke lei av den heller!

Hva syns du om sangen ?

Foto// Raindrops.


//Nikon D3100.

Nå stikker jeg ned til besta, fordi hun har bursdag!

Tycks om bildet ?Bilder fra sankthans.

Som sagt hadde jeg en kjempe koselig dag igår. God mat og leiker.Faktisk vært den beste sankthans feiring på lenge! For dere som lurer, så fikk barna lov å kle seg ut! Og lotta er utkledd som en dalmatiner♥ 


//Nikon D3100.

Senere idag skal jeg til pappa, så må strax gjøre meg klar.. Og for dere som vil se bilder av bålet, trykk HER <

Hva syns dere om bildene ?

Foto// Bålet.

Hallo! Nå har jeg komt hjem fra sankthans feiring. Det var utrolig koselig, og det var et kjempefint bål der. Jeg tok mange bilder av det,men orker ikke sprekke bloggen ved å legge ut alle!
//Nikon D3100.

Jeg kommer til å legge ut bilder fra "feiringa" i morgen. Orker ikke legge ut alle bildene i ett innlegg.. blir litt mange bilder det!

Har dere sett på bål i kveld ?Sankthans.

Nå skal jeg snart stikke til sankthans feiring. Skal ut på en plass..vetikke helt hva det heter.. Men der skal vi grille og kose oss. Kommer til å ha med kamera, og ta mange bilder.Skal grille maiskolbe ♥ nam! Også får dere kose dere uansett om dere skal sitte inne, eller være ute.

Hva skal dere i kveld ?

Today's picture.

Skal snart på bana og ha egentrening med noen av jentene♥. Men først tenke jeg å legge ut "todays picture" . Litt lenge siden jeg har gjort det!


//Nikon D3100.

Hva syns du ?

Whiskey Lullaby.

Noen av dere husker sikkert den triste sangen, og videoen, jeg la ut her for en stund siden. Om dere vil se den, så trykk HER < . Nå vil jeg legge ut en annen trist video, syns jeg. Den heter Whiskey Lullaby. Handler om en mann som kommer hjem, og kona er utro.. så begynner han å drikke,.. dere kan se videoen selv! Jeg synes sangen er fin, men også trist.


Videoen begynner skikkelig på 1.30, men syns dere burde se hele fra begynnelsen.

Hva syns du om sangen/videoen?

Foto// Lotta.
//privat.

Aw, hun er bare såå nydelig. Og nå begynner hun å bli stor :')  Verdens beste ♥

Foto// Sauer.

Tok desse bildene på vei hjem fra fotball avsutninga igår.. Tok ikke mange bilder derfra, så  det er ikke vits å legge ut.


//Nikon D3100.

Senere idag så skal jeg rydde..så vet ikke om det blir mye blogging idag.

Tycks om bildene ?

Fotball avslutning!

Nå klokken åtte, skal jeg på fotball avslutning. Vi skal fortsatt ha treninger, men ikke flere kamper på en stund nå. Det blir helt sikkert kjekt. Har hatt kameraet på lading nå, så tar det sikkert med.

Skal dere noe kjekt i kveld ?

Outfit// 21.Juni.


// Alt fra bikbok.. , jeg vet jeg ikke er fotogen :(

Hva syns du om antrekket?Endelig!

Åh, endelig er det sommerferie! Føler egentlig ikke ut som det.. skal bli så deilig med fri nå. Slippet alt styret med å stå opp om morgonen, og rekke skolen!.. herlig. Senere i sommer skal jeg, eller fotball laget på norway cup! Det gleder jeg meg mye til.. Ellers skal jeg ikke noe annet "stort" i sommer.. skal sikkert på små bil turen, og sånne ting.


//Nikon D3100  // Redigering  - photoScape

Skal dere noe spesielt i ferien ?

Inspirasjon.


// weheartit.

Hva syns dere?Foto// Bokeh.

Jeg syns bokeh er veldig kult! Så jeg prøvde å ta noen bokeh bilde. Ble ganske fornøyd med resultatet. Noen bilder er mer bokeh enn andre, menmen. Det ble litt mange bilder.. ehe.


//Nikon D3100  // Ikke redigert.

Hva syns du ?

To dager igjen av 8'ende!

ÅÅ, nå er det bare to dager igjen av 8'ende! Er snart 9'ende klassing. ehe. Jeg syns 8ende har gått utrolig fort. Jeg husker enda første skoledag. Dette skoleåret har vært kjempekjekt, har fått mange nye venner, og opplevd mye kjekt.  Håper 9'ende blir like bra, kanskje bedre! Og nå på tirsdag er det jo sommerferie♥♥  Om 8 dager kommer broren min, kjæresten og dattera, som jeg er tante på. Hun er bare noen månder gammel. Dem bor i Sandnes, altså Stavanger, og da skal jeg få se tantungen min for første gang! Gleder meg.


sorry gamelt bilde av meg, men har ikke noe annet dessverre..

Har du sommerferie nå, eller hvor mange dager har du igjen ?

Foto// A summer day.
//Nikon D3100.

Tok noen bilder rundt i hagen.. må si vi har kjedelig hage. Men det var sykt deilig å være ute, det faktisk ganske varmt ute, varmere enn inne hverfall. Kjenner at det er sommer nå ♥

Har dere sommervær ?

I love music.


// photo - me.    // Redigering - photoScape. eheh, redigering på fult nivå!

Flere som elsker musikk ?Hvilket bilde likte du best?

Har redigert to bilder, også har jeg en original. Det ene har jeg redigert litt, mens det siste her har jeg redigert litt mer. Er litt usikker på hvilket bilde jeg likte best, så jeg spør dere.

1.
original.
2.
redigert litt.
3.
redigert litt mer.        // Nikon D3100.

Hvilket bilde likte dere best, 1,2 eller 3 ?

Grilling.

Idag så har jeg gått en tur med lotta, men da hadde jeg ikke med meg kameraet. Også har jeg vært oppe med søstra mi og grilla. Det er jo koselig. Også er det så fint vær ute for tiden!

Og senere i kveld skal jeg bare slappe av, og spise godteri *_*

Hva skal dere i kveld ?

Lucky me!

For en stund siden meldte jeg meg på en konkurranse her på blogg.no. Da kunne jeg vinne kattemat fra pussi. Og jeg er superglad nå! Jeg ble vekt av at mamma kom inn på rommet mitt med en pakke. Når jeg åpnet den, så var det pussi kattemat og en sånn børste hanske. Er utrolig glad! eheh. Prøvde dematen nå, og han slukte det! Godt tegn.Også en ting som er bra med at jeg vant dette, er fordi han har vondt i tennene, og ikke klarer og ete knudrer. Så vi må hele tiden kjøpe ny kjøttmat. Så litt gøy å vinne det! Tusen takk ♥

Har du vunnet en konkurranse før ?

Photography.


//Nikon D3100.

Tycks om bildene?Innkjøp 16.06

Var på moa igår ja. Var der kjempelenge, og fikk kjøpt noe klær. Der var kjempemye fint.  Det var sånn 30% på en del butikker. Og en ting til.. Unnskyld for drittdårlige bilder!

 
// Tskjorte - GinaTricot.


// Topp - bikbok.


// Jakke og hvit topp - bikbok.


// Blomster shorts - bikbok.


// Topp - GinaTricot

// Tskjorte - ginaTricot.


// Topp - ginaTricot

Også glemte jeg å ta bilde av en grå joggebukse og den limegrønne eosen! sorry for det.

Hva syns du  om innkjøpene?

Foto// Pink flower.

Dårlig blogging idag,, yepp. Jeg har vært på moa i nesten hele dag, så har ikke hatt mulighet til å blogge. Om dere vil kan jeg legge ut innkjøpene imorgen. Orker ikke ta opp alt nå, og ta bilder osv. 


//Nikon D3100.

Kanskje dere syns bildene mine er mørke. Men jeg liker mørke bilder med mye kontrast!

Har dere shoppet i det siste ?

Foto// Surgras.

I dag har jeg vært på fjellet med 8-9 trinnet. Det var slitsomt, pluss det var kjempevarmt idag.. ikke en eneste sky på himmelen. Det var kjempebratt, men når jeg tenker meg om så var det nedover veien som værst. Jeg, Julie og Elise gikk ilag, og det var serriøst 10000 fluger etter oss. Følgte oss hele veien ned. Irriterendes insekt! Var helt forferdelig.


//Nikon D3100.

Var litt ute og tok dette bildet av et surgras. Jeg syns ikke surgras er så kjempegodt, men har ingenting imot det!

Tycks om bildet ?

Like or dislike ?

Nå tenkte jeg bare å ha en sånn liten "like or dislike" Sitter nå og drikker Litago milkshake.Jeg synes den er kjempegod, elsker den. Så vil vite deres mening. Jeg liker best sjokolade.


photo/me.

Like or dislike ?

Today's picture.


//Nikon D3100.

Tok dette bildet for en stund siden.Synes det var litt spesielt. Nå må jeg nesten bare gjør meg klar til trening, blogges!

Hva skal dere idag?

Foto//spindelvev.

Tok noen litt dårlige bilder igår.. men har ikke noe annet og blogge om , såå...
//Nikon D3100.

Tycks ?

Tetris!

Jeg er helt avhengig av tetris. Sånn serriøst. Spiller det hele tiden. Hver kveld før jeg sovner så ligger jeg å spiller tetris på telefonen. Om jeg har glemt telefonen min en plass, så blir jeg dritsur! Spiller det på skolen, bilen, overalt. Eneste jeg tenker på er tetris. Litt irriterende egentlig.
//google.
Om dere vil prøve det, så finner dere det sikkert på 123spill!

Har du spilt tetris før ?Foto// Orange flower.

Yey, vi vant 12-1 mot Ørsta idag! Kjempehappy.


//Nikon D3100.

Hva syns du om bildet ?

Bilder - turen.

Nå legger jeg ut litt bilder fra bilturen, og da vi var på et "gallerimuseum".
hadde jo bare en fot! ..

//Nikon D3100.

Nå må jeg stikke på kamp!

Har dere vært på galleri/museum før ?
Forsinka hjemmedag.

På fredag hadde jeg hjemmedag, siden den andre halvparten av 8ende hadde muntlig. Og da fikk vi oppgaver som vi måtte gjør, og siden jeg reiste til selje den dagen, så fikk jeg ikke tid til å gjøre det.  Så jeg må gjør det idag. fks.. klippe plenen, bake kake, rydde, hjelpe naboer.. jogge 3km, osv. Så i dag er dagen min full av planer, siden vi også skal spille kamp idag.


gameltbilde fra arkivet.

Har dere hatt "hjemmedag" før ?

Hvilken header ?

I helgen har jeg laget to nye headere. Jeg lurer på hvilken dere syns var "best" ?

12

Jeg er ikke verdens flinkeste! Jeg suger virkelig til å lage header. Men desse er laget på 5 minutter.

1 eller 2 ?

Vi vant!

Da er seljecupen over.. Vi vant alle kampene utenom 1, og den var mot tornado måløy. Men vi kom i finalen fordi om, og da spilte vi mot tornado måløy, igjen! Og da vant vi 3-0 ! Er kjempefornøyd. Vi vant hele seljecup j14 . Fikk en kjempestor vandrepokal, og en "vanlig stor" pokal, også sånne småe.


//Nikon D3100.

Jeg, Julie og mamma var også på et galleri .. har mange bilder,om dere vil se dem. Også har jeg hundrevis av andre bilder! Kommer til å legge ut iløpet av dem neste dagene.

Har dere vært på cup før ?
Vil dere se resten av bildene ?

Da reiser vi.

Nå reiser vi snart til selje. Og jeg vet ikke om det blir blogging i helgen. Men skal hverfall kose meg. Også legger jeg bare ut en liten dreamoutfit. Jeg kunne helt klart brukt dette en varm sommerdag!

Btw! : Jeg har fjernet godkjenning av kommentarer, fordi.. jeg kommer ikke til å kommentere tilbake til noen i helgen. Har ikke tid til det, sorry. Håper dere skjønner det ♥ Og på mandag, da kommer jeg til å begynne å kommentere tilbake igjen!  Kommer til å lese gjennom alle kommentarene, så ikke vær redd for det ^^ Statistikken min kommer helt sikkert til å synke i helgen,men håper den øker opp igjen! For dere som ikke forstår: Jeg slutter ikke å kommentere tilbake, bare i helgen.

Hot or not ?
Hva skal du i helgen?

Concrete angel.

Nydelig sang! Jeg syns teksten er fin, men også veldig trist. Jeg liker spesielt refrenget.  Synes også veldig synd på jenta. Mange barn som har det sånn, akuratt nå! *tåre i øynene*

Hva synes du om sangen ?

Seljecup!

Imorgen reiser laget til selje. Det er fotballcup der. Jeg gleder meg utrolig mye. Har aldri vært der. Egentlig så har jeg hjemmedag imorgen, og må gjøre husarbeid og jogge, bake osv.. men det har jeg ikke tid til! Så har tenk å gjør noe etter treningen idag. Jeg håper vi vinner mange kamper. Alltid kjekt å vinne :)


ehhe, ganske randomstygt bilde.. harikkeannet.

Vi reiser tidelig på fredag. Eller i 1-2 tiden. Om Elin skal være med, så sitter hun på med oss. Gleder meg sånn! Tror det tar 3-4 timer og kjøre.. kjedelig!

Flere som skal på fotball cup i selje ?

Foto// "Fargefokus"

Jeg vet jeg legger ut en del blomster bilder.. men det er ikke så mye annet og ta bilder av!
//Nikon d3100.    // Redigering - PhotoScape.

Som dere sikkert ser, har jeg lagt inn litt "fargefokus" på blomstrene!

Tycks ?CTRL - videoer.

Da har jeg tenkt å blogge om en gruppe(?) som lager videoer! Jeg vil dele dette med dere fordi jeg syns dem er kjempeflinke til å lage filmer, og utrolig flinke til å redigere! Jeg har sett en del av filmene deres før, da hadde dem et annet navn; jumpntuck. Jeg anbefaler dere og se videoene! Trykk HER for å komme til siden deres, og finn flere filmer av dem!
Denne lo jeg på ^^  


"skummel!"


Denne syns jeg var bra! Den er fra det gamle navnet deres. Jeg ser den er filmet her jeg bor ^^

Så vil jeg gjerne høre deres mening, og om dere syns det var bra?

Helt ærlig, hva synes dere ? :)

Foto//

Sitter her og øver til engelsk muntlig imorga! Jeg skal opp klokken ti på 1. Gruer meg pittelitt. Første gang jeg skal ha muntlig. Og jeg er ikke flink i engelsk!
//Nikon D3100   / ikke redigert.

Dere kan gjerne si lykke til (a)

Syns om bildene ?

Foto// Rainy day.


//Nikon D3100.

Regn hos dere idag?

Bilder fra selskapet.

Da har jeg nettopp komt hjem. Var igjen på skolen for og skrive ferdig foredraget mitt til engelsk muntlig. Yepp, jeg kom opp i engelsk! Bedre enn matte hverfall.  Men ja, jeg var i selskap igår. Det var kjempekjekt. Vi spiste pizza, såg film, bada og hoppa på trampoline!


Beste ♥


// Canon eos 500D.

Nå skal jeg gjøre meg klar til kamp. Tar en time og kjøre, så må reise snart. Håper bare det ikke er regn der!

Hva syns du om bildene ?

Stikker i selskap!

Nå skal jeg bare finne fram klær og bikini, så stikker jeg opp til Malin.For dem skal kjøre.  Vi skal i selskap til en jente i klassen. Det skal være sånn bading i stamp, eller noe.. er ikke sikker. Så blir det badstu etterpå! Gleder meg. Det begynner klokken 6 og er til 10-halv 11, så tror ikke det blir flere innlegg idag.

 
gamelt arkivbilde, hadde ikke noe annet.

Jeg tror denne kvelden kommer til å bli kjempekoselig! Gleder meg utrolig mye. Så får dere kose dere resten av dagen!

Lenge siden dere har vært i selskap ?

Utrolig flink!

Jeg satt her bare og såg litt innpå youtube.. er ikke ofte jeg er der. Så fant jeg en video. Herregud! Hun er flink å synge. Begynte å søke på flere sanger som hun sang, og fant noen! Hun er kjempeflink!


Synes hun var flinkest på denne.Om dere vil høre flere sangen av hun så søk  Tiffany Alvord på youtube. 

Var hun ikke flink ?

Foto// I love you.


//Nikon D3100.   // Redigering - photoScape.

Hva syns du om bildet ?

Bilder fra gårsdagen.

God morgen!  Igår var jeg, Malin og Fride ute. Vi var nede på  barneskolen. Der jeg og Malin gikk før. Vi "lekte" oss litt i dissene(huskene) , sklien og til slutt hoppet vi paradise. År og dag siden jeg har gjort.


Jeg var ganske langt oppe da!Var jo ganske kjekt da! Ble kanskje litt mange bilder.. sorry for det! eheh.

Hadde du det kjekt igår ?

Foto// Taste like the rainbow.

Denne godterismukken kjøpte jeg igår på tivoliet. Så har jeg bare endre litt farger.

1.

2.

3.

4.

5.
//Nikon D3100.   // Redigering - PhotoScape.

Tror jeg likte best bilde nr 5.  Men nå kommer Malin og Fride opp straks, så blogges!

Hvilket bilde likte du best?

Dreamoutfit.

Chill dag i dag. Nå er været  for det meste overskyet, men litt sol. Jeg ligger her bare og lurer på hva jeg skal finne på..så har bare laga en liten "dreamoutfit".

Søt og enkel, syns jeg. Kunne godt tenkt meg tshorten!  For dere som lurer på hvor dere kan lage dreamoutfits, så trykk HER <

Tycks ?

Foto// Rabarbra.

Sorry for sen blogging, har ikke tatt tida før nå! Jeg var ute nå og sjekka hagen, så såg jeg rabarbraene våre..så jeg tenkte at jeg kunne ta en! Jeg syns det er kjempegodt med sukker!
//Nikon D3100.

Liker dere rabarbra ?
Har dere det i hagen ?

Tivoli!

Da skal jeg på tivoli. År og dag siden jeg har vært det. ! Er ikke så sikker på hvem som skal, men jeg og Malin skal sitte på med Katarina ♥ Det skal bli koselig! Må nesten bare gjør meg klar nå, kos dere idag !


litt random bilde.

Hva skal du idag ?

Sjokolade vs sjokolade.

Gud, jeg har kjempedårlig blogglyst, derfor det er så dårlig blogging. Vet jeg kan ta foto og legge ut, men føler jeg har tatt bilder av alt det går an og ta bilder av. Fks.. jeg føler jeg legger ut blomster bilder hele tiden, kjedelig..  Legger bare ut en liten vs. Sjokolade VS sjokolade ?

Som dere sikkert ser har jeg limt inn Crispo selv, fordi det er den jeg liker best av sjokolader.. så kommer vanlig melkesjokolade.

Hvilken liker du best ?

Langhelg!

Så deilig å tenke på at det er langhelg! Siden imorgen er det sånn fridag, elns. .. Så på fredag får vi avspassering. Har skrivesperre nå, kommer ikke på en dritt! Så stikker på trening, blogges!

Har dere langhelg ?