mai 2011


Today's picture.

Sorry for sen blogging! Men rett etter skolen var jeg på moa.. og kom hjem for en liten stund siden.


//Nikon D3100     // Redigering - photoScape.

Sol ♥

Tycks ?

Foto// Teit katt.

Haha, idag tidelig gikk jeg inn på rommet mitt, så såg jeg den ene katten våres satt inni skuffa mi, og den fikk seg ikke ut. Hvordan kom den seg inn, og hvorfor kommer den seg ikke ut ? Den fikk jo panikk, så jeg måtte hjelpe! Måtte bare ta noen bilder først ^^
//Canon eos 500D.  Og for dere som lurer, jeg tok bildene med canon fordi mitt var tom for strøm.

Har du også en like "teit" katt ? ^^

Ready!

Å! Fant ikke på noe bedre overskrift.. Jeg suger virkelig til å finne på overskrifer.. jaja. Hverfall i dag skal jeg jo spille kamp, tror den skulle begynne halv 7. Men jeg stikker snart opp på banen da. Og nå nærmer det seg skoleslutt.. noen få uker igjen! Neste uke starter vi med muntlig.. gruer meg!


dopa ? ja. .

Jeg har faktisk tenk å begynne og prøve å filme med kameraet mitt.. har ikke gjort det så mye.. så kanskje det blir video snart ? :)

Hva er dine planer for dagen ?

Foto// Another rainy day.

Ja, jeg trodde det skulle bli sol idag. Det ble litt sol, men så starta det å regne. Og det har fortsatt i hele dag, først kommer solen, så regnet,osv. Men det finnes ingen regnbue på himmelen!


// Canon eos 500D.

Om det regner imorgen blir jeg sur! Fordi da skal vi spille kamp.. og hater å spille i regn.. 

Syns om bildene ?

Today's picture.


//Nikon D3100.

Jeg er litt glad nå, fordi solen titter fram! Nesten hele uken har det regnet, så håper det blir sol denne uken! Ehe, litt random bilde, men bare tok et i full fart.

Tycks ?

Mousse.

Slaske dag idag, så mamma laget litt sjokolade mousse. Lenge siden jeg har spist det nå, så det blir sikkert godt!
Og mamma er flink å søle.//Nikon D3100. . . mmMmmMm *_*

 Og for dere som ville lære tips om photoScape men ikke har sett innlegget mitt, trykk > her. <

Liker dere mousse ?

PhotoScape - redigering #1.

Nå har jeg tenkt å vise dere hvordan jeg redigerer " 2 bilder som blir et, med samme bakrunn " . Jeg bruker photoScape. Det er lett og enkelt. Helt gratis å laste ned.  Nå husker jeg ikke helt hvor jeg lasta det ned fra, men dere kan jo søke litt rundt på google, og se hva dere finner.

Det første dere må gjør, er å gå inn på ; Koble bilder. Se på bilde og følg desse punktene :    /  1. finn bildene.  / 2. dra linjen og finn en riktig størrelse som passer.  / 3. Trykk på rediger.  
Nå har dere fått bildene sammen.

Det neste dere gjør er å trykke på tools. Så finner dere en knapp som heter clone stamp. Trykk på den.

Nå har dere sikkert fått opp en sånn liten runding, Da trykker du på den plassen på bilde du vil at "bakrunnen" skal være. Så drar du sen linjen til det andre bilde, og fester der du vil bakrunnen skal bli.

Så må du føre pilen. åå.. jeg klarer ikke forklare.  Jeg tror dere bare må prøve litt selv. sorry.  
Jeg håper dere skjønner hva jeg mener ved å se på bildene!


Dra pilen der dere vil "farge" bakrunnen.


Det kan ta litt tid å gjør alt ferdig.  Mitt bilde nå var ikke noe fint! haha, Jeg har gjort det kjempefort, så ta dere tid. Husk; Øving gjør mester. Så håper jeg bare at alle forstod hva jeg prøver å forklare. Jeg suger i forklaring, så bli veldig overaska om noen skjønte hva jeg mente.

Noen som lærte noe nytt nå ?

Før/etter.

Mange som lurer på hvordan jeg redigere bildene mine. Så nå i helgen skal jeg prøve på å lage et innlegg der jeg forklarer hva jeg gjør. Fordi jeg vet ikke hvordan jeg lager video. Men jeg lurer på hva dere vil "lære" først; redigering med farger/kontrast/osv , eller sånn 2 bilder som blir til et, med "samme" bakrunn. Dere kan se eksempel på det litt ned i bloggen.
//Nikon D3100.   // Redigering - photoScape.

Syns om bildene ?

Hva vil du jeg skal lage innlegg om først ? - redigering med farger/kontrast/osv, eller 2 bilder i et med samme bakrunn ?

Helg!

Deilig med helg nå! Jeg er faktisk litt glad nå. Fikk 4+ på norsk tentamen. Er super fornøyd. Jeg som trodde det skulle gå dårligere. Også i dag skulle jeg egentlig til pappa. Men han er i Oslo, så da får jeg heller komme bort til han imorgen! Og siden jeg ikke skal til han, betyr det fotballtrening, here I come ♥

Btw.. bloggen min er 3 månder i dag! C:

Hva skal dere i helgen ?

Smile.

Elsker den sangen! Jeg hørte den for først gang for 2-3 dager siden. Likte videoen kjempegodt. Og jeg bare elsker håret til Avril. Hun er sick pen, og super flink til å synge!

Nå skal jeg rydde rommet, også høre denne 100 ganger til! ♥  Og får dere som vil ha musikktips, så anbefaler jeg denne!

Hva syns du om sangen ?

Noe nytt på bloggen!

Da har jeg fått til noe nytt på bloggen. Det første er en sånn rute, der du kan "stemme" på om du leser bloggen min, eller hva du vil.  Skal bli kjekt å se resultatet etter en stund!

Dere finner den på sidemenyen, under bilde mitt en plass. Helt frivillig om du vil stemme eller ikke!

Også var det den andre nye tingen, det er en signatur. Synes det var på tide og skifte.

før :    

nå   :

Synes om signaturen ?

Matte tentamen!

Har matte tentamen imorgen! Det er ganske chill da, men jeg gruer meg til oppgavene. Det blir kapittel fra heile boken, og jeg har skikkelig dårlig hukomelse når det kommer til matte.En ting jeg tror jeg kan klare må bli excel. Fikk 5'er på en excel prøve for en god stund siden, men jeg har skrevet opp alt jeg trenger å vite, så jeg tror jeg får til excel oppgavene!

Så kommer det til målestokk! Skjønner ingenting. Hjelp. Har ikke noe peiling på det.

En ting jeg tror jeg kanskje klarer, når det gjelder og skrive på ark, så må det være algebra. Det ser ganske vanskelig ut, gange,plusse med bokstaver osv. Men det er faktisk litt lett.

Også en ting jeg kommer til å stryke i, må bli konstruering og geometri. Jeg har ikke passer til imorgen, og det er forsent å kjøpe nå.. også blir det prosent, brøk,areal og volum.. sier bare hjelp!


//Nikon D3100

Er dere ferdig med alle tentamene ?

Today's picture.

Denne uken har det vært drit dårlig vær! Det bare regner og regner. Væreste på lenge! Akuratt nå regner det ikke, men det kommer til å begynne snart, helt sikkert!


//Nikon D3100.

Ganske kjedelig bilde. iknow. Men har ikke tid til å finne noe "skikkelig" å ta bilder av. Må stikke på trening nå. Vi snakkes!

Er det dårlig vær hos deg ?

Redigerte bilder.

Kjedet meg, så jeg redigerte litt bilder. Redigerte ikke farger,kontrast,fargetone osv.. Men tok to bilder og redigerte dem "sammen". Jeg synes egentlig der er litt stilig, men jeg er skikkelig nybegynner.. så mine er litt dårlige!

ehehe! Stygge.. utnom det i midten♥  Nå sitter jeg bare å venter på  frustrerte fruer skal begynne på igjen! :))

Synes om bildene ?
Ser du ph eller ff ? ( paradise hotel - frustrerte fruer) .

Visste dere at jeg har holdt på med...

..HEST før ?!  Jeg holdt på med hest i ca 1 år, kanskje mindre, kanskje mer. Jeg var hestepasser på Billy og Jari. Det var søskenbarnet mitt Malene som eigde dem! Jeg savner den tiden.  Å ri, leie ponniene, lage til høy og kraftför. Også var det jo å møkke ut drit! Det var ikke så kjekt.. men overlevde det! Jeg og Julie bytta på å møkke,lage høy..osv.


hah, Malin kom opp med den gamle ridehjelmen min som har ligget oppe med Malin helt siden jeg slutta i stallen. Jeg har ridebuksen min enda, men tviler på at jeg kommer til å bruke den mer.

Malene lærte meg også å trave,galoppere og hoppe. Pusse sal, brette/henge opp dekken, osv.. alt som følger med hest og stall.  Det var kjempe kjekt! Savner det virkelig. Savner også Billy og Jari.


billy og Malene! Se hvor nydelig Malene er da! ♥


også Jari.  Var lengst hestepasser på Billy, fordi når jeg starta i stallen, var ikke Jari der.

I 2009 var vi i Molde på et stevne. Malene er super flink å ri! Misunner henne sykt!  Når vi var på gården der vi sov, så lånte vi oss noen ponnier/shettiser og ridde. Sykt gøy.


...lenge siden.....

Så har jeg noen skikkelig gamle bilder jeg fant;
Det var en sick gammel ridebukse! Var ikke den jeg eiger altså! Måtte bare låne en.  Også på den tiden hadde jeg ikke ridesko, men kjøpte etter en stund.

Jeg var også med på et stevne! Var egentlig ikke meninen at jeg skulle være med, men så hadde Malene meldt meg på, og jeg kunne ikke banen engang. Så måtte lære den mens jeg var på vei ut. Ikke lett å huske! Det var 40 cm stevne, så hinderene var så lave. hah.

Gamle tider ♥

Har du holdt/ holder på med hest?Outfit// 24.mai.

I dag er det regn, og da er det ikke så kjekt å gå ut. Så vet ikke helt hva jeg skal finn på idag. Tror det snart blir tornado, fordi alt blåser vekk!
Genser/ sportmann/sportsmann.. er ikke så sikker.       Dongeribukse/tights/ ???

Har foresten matte tentamen på torsdag! gud. jeg gruer meg. Tok ikke med meg bøkene idag, kom ikke på det før jeg var halveis hjemme. Så det var dumt av meg! menmen, får se hvordan det går på Torsdag.

Tycks ?

Uredigert vs redigert ?

Idag har været vært litt forskjellig. Idag tidelig regnet det litt, men nå er det sol og vind. Skal spille kamp idag mot sykkulven. Det er foresten kampt hver mandag framover! Så det skal bli kjekt.
Når jeg tok dette bildet istad, så var det akuratt sol der, så det ble mye finere enn alle andre bildene jeg tok.

Uredigert:

Redigert:

Hvilket likte du best? Uredigert eller redigert ?

Pirates of the caribbean 4.

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive en "filmanmeldelse" om filmen jeg såg på kino idag. Pirates of the caribbean; on strange tides. Jeg kan skrive litt om hvordan den var, men ikke om innholdet siden det er mange som sikkert ikke har sett den! Så jeg skal ikke avsløre noe. 

Jeg såg den i 3D, men jeg synes ikke akuratt at filmen passet til 3D..eller noe gjor, og det var kjempebra! Men det var litt "uklart" noen plasser i filmen.  Dette er min mening, kanskje noen andre synes alt var superbra i 3D. Filmen var jo sykt bra! Spennende og morsom. Det var også noen ganger du kanskje skvatt, da ting plutslig kom mot deg. Nå har ikke noe mer å si.. men jeg anbefaler den til alle! : D 

Hot or not ? ehehe! Jeg sier hverfall HOT ! ♥

Skal på kino!

Nå skal jeg, mamma, Julie og Malin snart på kino. Det er kjempe lenge siden jeg har vært på kino. Vi skal se pirates of caribbean ;  On Stranger Tides. Gleder meg! Blir helt sikkert kjekt :)


nydusjet og klar (a) .

Har du sett filmen, eller skal du ?

Dreamoutfit.

I dag har jeg, Julie og Fride sett filmen "Funny games us" . Har sett en 2 ganger nå. Kanskje flere enn meg som har sett den? Laget også en dreamoutfit nå, den går for det meste i brunt. Veldig søtt, syns jeg!

Hva syns du om antrekket ?

Foto//Amazing bubbles.

Har gått en tur med mamma og Lotta idag, så kom nesten nettopp hjem. Da fant jeg fram kamera og knipsa noen bilder. Synes faktisk dem var ganske stilige..kanskje dette er litt inspirasjon? 

1.

2.

3.

4.
 //Nikon D3100.      // Redigert - photoScape.

For dere som har lyst å gjøre det samme så må du først ta et gjennomsiktig glass. Fylle i vatn, og la glasset stå i 1-2 dager, da blir det sånne bobler på glasskanten, så er det bare å ta bilder, bæskjere dem nærmere og redigere dem slik som du vil! Så kanskje dette er et bra tips for bloggere med dårlig blogglyst ? eller.. ikke vet helt hva dem skal blogge om!

Hvilket bilde likte du best?

I .. so much.

Dere lurer sikker på hvorfor det er bilde av en gammel nisse ? Vell, det er fordi det var Otto sin. Den hang på buret hans siden jul, fordi jeg ikke orket å ta den ned. Men her ser dere at han er spist på den. Eneste minne jeg har igjen fra han.  Du kan lese "historien" > her < om du ikke har gjort det.

Har du også en gjenstand som er et minne fra noen/noe ? ..xd50 små fakta.

Skjønner dere godt om dere ikke orker å lese alt desse uinteressange faktaene. 

1. Siste du drakk : Cola. 
 
2. Siste telefonsamtale:  Mamma , tror jeg.

3. Sist mottat sms: Igår.

4. Siste sangen du hørte på: Jar of hearts - Christina Perri.

5. Sist du gråt:  03.05 , Ottos død.

Dette året!!!

6. Sluttet å være forelsket?  Nei

7. Ledd til du har begynt å gråte? Ja

Sannhet!!

8.Hvor mange barn vil du ha?  2-3

9. Har du kjæledyr? Ja

10. Vil du forandre navnet ditt? Nja.. egentlig.


11. Hvordan feiret du din siste bursdag? Hjemme med venner.

12. Når våknet du i dag? 07:10

13. Sist gang du så pappan din: Forige helg.

14. Hva ville du forandra i livet ditt? Veldig mye

15. Hva hører du på akkurat nå? Musikk

16. Hva er ditt virkelige navn? Natalie Dybdal Fylling.

17. Sivilstatus? Singel..

18. Stjernetegn: Fisken.

19:. Gutt eller jente? Jente.

20. Barneskole: Molvær..

21. Ungdomskole: Sula...

22. Videregående skole: Vet ikke.

23. Hårfarge: Brunt.

24: Langt eller kort hår? Midt i mellom.

25: Høyde: Er ikke sikker..

26: Piercinger? Vil ha i leppen.

27: Tatoveringer? Vil ha 1 liten.  

28: Høyre eller venstre hendt? Høyre.

Akkurat nå!!!!

29: Spiser: Ingenting.

30. Drikker: Ingenting.

31. Nå skal jeg: Snart få besøk.

Fremtiden!!!

32. Lyst på barn? Ja.

33: Lyst til å gifte deg? Kanskje det.

Det motsatte kjønn!!!

34: Lepper eller øyne? Begge deler.

35: kyss eller klem? Begge deler.

36: Høyere eller lavere? Samma det, bare ikke sånn skikkelig mye lavere.

37: Eldre eller yngre?  Like gammel, går for det samme.

38: tatovering eller piercing? Piercing.

39: Forhold eller bare lek?  Forhold.

40. Bråkemaker eller tilbakeholdene? Bråkemaker >:)

Har du noen sinne!!

41. Kysset en fremmed: Nei.

42. Drukket sterk alkohol? Nei.

43. Knust noens hjerte?  Vetikke?

44. Fått ditt eget hjerte knust? Ja..tror vell det.

45. Blitt arrestert? Nei.

46. Likt en venn? Ja.

47. Tro på spøkelser? Ehm..

48. Kjærlighet ved første blikk? Nopp.

Svar helt ærlig!!

49. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå? Ja.

50. Tror du det er mulig å være trofast for alltid? Ja, helt sikkert.


Bare litt små fakta om meg. heh.. kjedelig liv? Ja. Men nå stikker jeg og møter Malin på butikken!


hihihi, kjempe gammalt bilde.. Skammer meg over å vise det..men fant serr ingenting annet..

Andre som har hatt sånn "50 fakta" ting før ? :)

Midlertidig header!

Var så sykt lei av den jeg hadde! Såg litt sånn "vinter" ut.. Jeg skal bare ha denne til jeg klarer å lage en skikkelig. Synes ikke denne heller var så fin! Passa liksom ikke inn.. menmen.

Hva skal dere idag ?

Today's picture.


//Nikon D3100.    // Redigering - PhotoScape.

Blogglysten ligger på bunn, kommer sikkert til å bli en del redigerte bilder fraover.

Tycks om bildet ?

I want summer now!

Jeg er sick lei av regn og kalde nå! Selv om jeg liker vinteren best, så gleder jeg meg virkelig til sommeren nå! Såg noen bilder fra da jeg var i syden i forfjord. Fikk bare lyst å sette meg på neste fly til Bulgaria ♥


Bulgaria 09.. tror jeg(?)  Uansett.. jeg blir superduper brun i syden, bruker ikke sole meg engang! Og Julie, altså tvllingsøsteren min hun blir ikke noe brun! Så da blir det skikkelig brunhets forskjell på oss :)

Flere som blir fort brun i syden ? 

Fast leser eller bare innom ?

Jeg bare lurer på hvem av dere som leser bloggen min fast eller bare random inne nå, eller stikker innom når jeg lager et nytt innlegg fordi vi er venner ? Når jeg har over 100 lesere nesten hver dag, så er helt sikkert 1 av dere fast (?) håper jeg ♥ 

Fast, innom om jeg publiserer nytt innlegg, eller helt random nå ?

Today's picture.

Lenge siden jeg har lagt ut "today's picture" nå, så tenke at jeg kunne gjøre det nå!


//Nikon D3100.   / Redigering - PhotoScape.

Klokken 4 stikker jeg på trening, også regner det nå! Sykt dårlig gjort.

Tycks om bildet ?

Foto// Norge i rødt, hvitt og blått!


// Canon Eos 500D

Da har halve dagen gått, og håper alle har kost seg mye idag, og skal kose seg mer i kveld!


Gratulerer Norge!

Da er det endelig 17.mai. I dag våkna jeg av sånne.. saluter(?) Hverfall, høge smell! Trodde først jeg skulle dø. Dem skaut 3 ganger og huset ristet hver gang. Etter den første lå jeg bare å holdt meg for ørene. Etter en stund våkna jeg av musikk utenfor huset en plass og da var det skinnende sol. Yes tenkte jeg, så gikk jeg ut på stuen og da begynte det å pissregne..  Skifta utrolig fort.Uansett, gratulerer til alle og til Norge. Håper dere koser dere mye idag og spiser is! Jeg skal ikke gå tog iår, men skal helt sikkert ut, kanskje jeg tar med kamera. 

Ha en fin dag.

Pleier du å gå i tog ?

Dere er herlige!

Akuratt nå sitter jeg her under et teppe og hører regnet plaske ute. Jeg blir sur om det regner imorgen! Det blir ikke noe kjekt >.<  Men uansett.. dere er herlige! Dere som holder blogglysten min oppe selv når jeg er lei. Nå er bloggen min snart 3 månder, og har allerdere over 10000 kommentarer.. altså ti tusen. Og den personen som kommenterte min 10000 kommentar var Sophyy. < link. Så da er det bare å besøke bloggen hennes! Skulle gjerne vurdert deg.. men har dessverre ikke tid. Sorry for det. 


Så har jeg et problem.. jeg har ikke peiling på hva jeg skal ha på meg imorgen! Har serr.. ingen kjoler eller "pynte"klær i skapet mitt, fordi jeg bruker aldri det. Og når jeg sier aldri så mener jeg aldri! Har ikke gått med kjole siden jeg var liten. ehehe.

Hva skal du ha på deg imorgen ?

Raindrops.

Sorry for lite blogging idag, men har ikke hatt noe å blogget om!


//Nikon D3100.

Kan hverfall si at det regner ute! Og jeg blir kjempesur om det regner i morgen, for da skal vi spille kamp, også på 17.mai! Det blir ikke noe kjekt..

Regn hos dere?

Gratulerer til ...

Pusene mine ♥ I dag har 2 av kattene mine bursdag. Også 3 stk som vi har selgt. Men dem blir hverfall .. 6-7 år. Er ikke så sikker. Så gratulerer til dem! Det er Frode som dere har sett bilder av før og kanskje husker han? Også er det Aylar.


Aylar var faktisk Norges fineste huskatt 2006. Det er en stund siden, og hun er ikke like fin lenger..

Så da får desse pusene kose seg videre idag.  Og gratulerer til alle andre som har bursdag også! :)

Kjenner du noen som har bursdag idag ?Hot or not - hullete jeans ?

Jeg synes det rettogslett er dritkult med hullete bukser!  Men ikke sånn overdrevet med hull, men sånn akuratt passe. Du kan alltids lage hull på dine egne bukser, men er jo ikke alltid det går bra!

Så hva synes du om hullete jeans?

Hot or not ?Lese din blogg ?

Jeg trenger flere blogger å lese! Dem jeg leser nå for tiden blogger nesten aldri.. men noen gjør, og det er jeg glad for ! Så om du er aktiv og vil at jeg skal lese bloggen din, legg igjen adressen din i kommentarfeltet. Så skal jeg ta en titt, og kanskje bli fast leser ?

 

Dette er blogger jeg leser fra før : mird, susannmj , Maren , Malin , Carioz :)  ( < linker , bare trykk på navnet )
Ps:  jeg liker blogger med bilder. Som tar mange fine bilder av ting og tang ! men liker seff andre ting også da, men foto må bli et must!

Lese din blogg ?

Foto//Roser.

Før jeg stakk til pappa idag tok jeg noen bilder i full fart av noen roser. Bildene er tatt uten blitz. Nå skal jeg prøve å lage noen flere headere. 
//Nikon D3100.

Hva skal dere ikveld ?

Fredag den 13.

Endelig ferdig med 2 tentamener.. da gjenstår bare matte, så blir det sikker noe sånn muntlig ting.. men fredag den 13... ulykkesdag?  Faktisk så hadde jeg ulykkesdag igår! Først så hadde vi gym, så fikk jeg en sånn discgolv(frisbee) elns..i bakhodet og fikk kul. Så når jeg var hjemme, datt et speil ned i bakhode mitt.. au. Så laga jeg sånn mat, og den blei brent og mens jeg holdt på å ta den ut så brant jeg meg på ovnen. Også var jeg med Elin, så skulle jeg hoppe av rattet på sykkelen så ble det hull i tightsen min! Så det var kjipt.

Må faktisk droppe trening idag, siden jeg skal til pappa. Lenge siden jeg har sett han nå.


random.

Veldig dumt at det regner idag også!  Btw, holder på å lage nye headere, så dere skal få bestemme hvilken jeg skal bruke. Er ferdig med 2, men skal bli flere!

Noen som har hatt noe "uhell"  i dag ?

Foto//Sweetness.

Dette her er noe av det søteste jeg har sett! Det er alså kattunger, av typen Devon Rex. Det er "nakenkatter" Søsteren min som har tatt bildene, for det er hun som har avlet fram desse søte . Har hatt kjempemange sånne små babyer opp gjennom tidene, og alle er like skjønne ♥ 

Sorry for små og forskjellige størrelser på bildene. Den hvite er gutt, som heter Frank. Og den svarte er en jente, husker dessverre ikke hva hun heter, fordi jeg har sett ganske mange sånne svarte, så blir det blanding med navn ;s  Men dem er voksene nå. Helt utrolig søte da.

Sett noe så søtt før ?

Er med i fotokonkurranser!

Heeei! Nå har jeg lyst til å bli med på noen fotokonkurranser. Det er 2 stk. Den første er hos; http://hellinani.blogg.no og da er tema sommer. Der kan du vinne noen fete solbriller!  Så jeg tenkte jeg ville bruke detta bilde her.


Har lagt ut dette bilde før.. men jeg syns hverfall det minner litt på sommer.

Den andre konkurransen jeg ville bli med på var hos ; http://michellehooel.blogg.no/ Der kan du vinne kommentarer :)!


Har lagt ut dette også før! men whatever. ♥

Om du har lyst å bli med på den "sommer" konkurransen, så trykk HER <  Eller om du vil være med på konkurranse uten noe tema, så trykk HER <

 Hva syns du om bildene ?

Foto// Cats on a cage.

haha, litt teit overskrift kanskje ? Men uansett.. når jeg og mamma skulle ut for å hente marsvinene så satt det to katter oppå buret. Helt fremmede katter, har aldri sett dem før. Tror kanskje kattene må være tvillinger, fordi dem var ganske like!  Dem ville ikke flytte seg når vi kom engang..


//Nikon D3100.

Søte katter da, eller?

Eos.For dere som ikke ser hva det er...så er det sånn vi har på leppene.. Men uansett! Jeg er avhengig av denne eosen. Den er skikkelig god. Jeg skal kjøpe den i en annen farge, som må bli.. rød. Elsker den! btw, denne smaker pepermynte!

Har du eos, hvilken farge ?

Dreamoutfit + noe mer.

Da er endelig norsk tentamen overstått. Syns det gikk bra..selv om jeg suger i å skrive stil.Bruker serr 2 timer på å finne på en start.. ;s Men hverfall.. neste tentamen blir engelsk på fredag. Sikkert stil der også.. hjelp. Vi har nettopp skrevet stil i engelsk, så kommer en til! Men uansett,, dreamoutfit :

Så vil jeg bare spør dere om dere vil stemme på meg HER < ! please ♥ eller.. bare om dere vil da.Hadde blitt glad da! Men tusen takk til dere som gjør det :)

Hva syns du om outfiten ?
Stemme på meg ? (aaa)

Nye fotballsko!

Istad var jeg,mamma og Julie på sportsbutikken her i langevågen. Vi skulle få nye fotballsko, siden dem vi har nå er ganske gamle og slitte.fks.. mine "gamle" dem er hull i, så jeg blir skikkelig våt om det regner en dag. Også er med for små.. og det er ikke noe behagelig! Så det skal bli herlig å prøve di nye!


//Nikon D3100.

Jeg ville egentlig ha noen andre.. men der var det ikke min størrelse.. var bare 40 ++ . Da måtte jeg vell bare velge desse her. Men dem er jo ikke så gale heller da! Dem er foresten umbro, om dere ikke ser det.

Flere som har fått noe nye sko idet siste ? .. (allemuligesko)

Kissing you goodbye.

Noen bilder fra gårsdagen;
meg i aksjon elns ? tulla.

//Canon eos 500D.

Hva syns du om sangen? Jegjegjeg elsker den! Super fin.

Foto// Cherry tree.

Tok noen bilder av sånnt.. kirsebærtre.. bare at bærene ikke har ploppet fram. Så det ble bare blader. Men jeg elsker desse treene! Synes dem har så fin farge.


//Nikon D3100.

Nå skal jeg gjøre meg klar til kamp!

Syns om bildene ?

Tentamenuke!

Denne uken starter tentamene våres. Den første blir på Onsdag, som er norsktentamen, også en på fredag,som er engelsk. Jeg vet ikke hvor mye tid til bloggen jeg får, siden jeg må øve hele tiden.. fordi jeg trenger det! Har sick dårlige karakterer,så nå på slutten av skoleåret vil jeg få dem litt bedre. 

Kan ikke love at jeg svarer på absolutt alle kommentarene jeg får, men skal prøve så godt jeg kan! Fordi det tar jo litt tid å kommentere til ..ca.. 70-100 hver dag. Men eneste jeg håper på nå er at det går bra på tentamen.


bare ett søtt bilde jeg tok igår ♥


gammalt! men hadde ikke noe annet..

Senere i dag skal jeg spille fotballkamp! Det er mot msil, mange av dem går på skolen, så da kjenner jeg vell alle! Skal bli kjekt.. men det er jo utrolig varmt ute! Kommer til å dø av varmen??

Hvor tid har dere tentamen, eller er dere kanskje ferdig ?

Har hatt overnattingsgjest.

Nemelig Lotta ♥ Dette er første gang hun har overnattet hos oss! Syns det gikk bra. Var veldig kjekt. Har gått tur med hun 2 dager på rad :) Også er det jo supert at det er fint vær ute, da blir det jo ekstra kjekt å være ute.


// Nikon D3100.

Håper dette kan skje flere ganger ♥ Nå ligger hun og sover ute. Heelt skjønn! Og for dere som lurer, nei, hun er ikke søsteren min! Jeg er tanten hennes ♥

Noen andre som har vært, eller hatt overnatting i helgen ?

En saft jeg vil anbefale.

Lerum - eple og pære saft. 

            

Jeg elsker denne saften! Den er kjempegod. Den smaker akuratt som eplejuice. Eller, det spør hvor sterkt du blander den ut, eller svakt. Men om du blander den perfekt, da spaker den supert!  Den er også veldig lett  å blande ut. Jeg suger i å få akuratt riktig med vann, men denne er like god sterk som svak!

Den har også fint design. ..fint og fint da.. men det er ikke gale heller. Den koster vell.. 30-40 om jeg husker riktig. Jeg syns den er verdt det! Fordi det veldig mye i flasken også.Jeg anbefaler denne til personer som liker eplejuice, eller lignende. Superduper god :)

Har du smakt denne saften før ?Vinn kattemat!

Alle vil vell ha gratis kattemat ? Denne gangen kan du vinne Kattematen Pussi.  Har aldri prøvd den selv hjemme, så kan bli kjekt å prøve den ut! Om du vil være med trykk HER ! <

pussisample

Er du med, eller skal du bli med ? :))I see you.

Har hatt en koselig kveld med Elin,Fride og Elise idag også ♥ Bare atte.. det som var litt trist .. den ballen Elin kjøpte igår landa nedi vannet.. og sank ned. Spurte noen folk borte på andre siden av kaien om dem hadde en håv, så fikk vi låne en.. men den var litt for kort! typisk.Hverfall.. jeg har brune øyner, Hvilken øyefarge har du ? haha, sorry for litt "lol" innlegg.. men har ingen andre ting å blogge om.Bomba rom!

For noen par dager siden knakk den ene hylla i klesskapet mitt. Skjønner det godt da.. det er jo kjempe gammalt. Mamma kjøpte nytt for .. omtrent 1 år siden. Også skurdde hun opp Julie sitt med en gang, men har ikke engang begynt på mitt?! Så nå ligger alle klærne mine utover alt. Går ikke ann og bruke skapet lenger. Så nå får jeg se hvor lenge klærne skal ligge og slenge.Jeg er ikke flink å rydde rom idet hele tatt.. om jeg rydder så er det like rotete dagen etter.. kjipt! :(

Er du flink å rydde rom ?

Koselig kveld.

Ja, igår var jeg ute med Elin. Hun er bare heelt sykt morsomsøt! Elsker å være med hun. Vi var nede på devold. Det var kjempekoselig! ♥


naam! Dette er bare sykt godyy.

omg.. nydelig!


Elin kjøpte en sånn liten hard ball, men den var sykt god sprett i! Da holdt vi på med fotball utenfor banken. Også noe sånt som å kaste ballen i veggen, så hoppe over... DET  sugde jeg til!

Hva gjor dere igår ?

Fotografier.

Tok noen bilder fra blomster/treet/osv.. som er utenfor huset. Siden jeg ikke har så mye annet å blogge om.
//Nikon D3100.

Kanskje jeg skal ut med Elin nå, så da tar jeg med meg kamera! :)

Hva syns du om bildene ?

Foto//peace.

Endelig helg! deilig. Om en halvtimes tid stikker jeg på fotballtrening. Skal spille kamp på mandag. Så må trene da! :)

 
//Nikon D3100.

For dere som lurer, det er en blyant! Tror jeg kjøpte den på nille. Det var også andre "hender" , fks.. en lilla med pekefinger på .. kan helt sikkert legge ut bilder av den også, om dere vil se den ;)


Tycks ?

Outfit//05.mai.


tights// ?     shorts//h&m   topp//h&m

Vi hadde faktisk matteprøve idag på skolen.. min gikk helt i dass.. måtte faktisk gjette på alle spørsmålene, fordi jeg kunne ingenting! Eller, tror jeg klarte 1 oppgave. Ellers idag så har jeg bare slappet av. Malin er på besøk nå, men vi hører bare på musikk ;))

Tycks ?

Today's picture.


//Nikon D3100.

Halve dagen idag har gått til jogging! På starten av dagen hadde vi to timer gym. Da måtte vi altså jogge helt fra langevågen til fiskerstrandskolen! Fysøren. Det er langt.. Sikkert over en km. Dere som bor her, vet sikkert hva jeg mener. Så måtte vi jogge forbi vedde.. en sånn fiskefabrikk, eller dem lager hverfall fisketing. Så stinka det dritt! serr, leverpostei, fiskemage, tarm og hjerne. Døde litt da jeg jogga forbi.  Men jeg, Fride og Sigrid klarte hverfall og gjennomføre turen! helt fram og tilbake :) Og det var ikkkke mange som klarte det.

Hva har du gjort idag?

Opptur!

Hadde med meg kameraet på fjellet idag. Jeg tok ingen bilder fra fjellet. Det ble flest fra bussen. Grunnen til overskriften er fordi turen hete Opptur!


//Nikon D3100.

Det var koselig tur, men det var noen plasser stien var ganske trang.. så var det vått og gjørmete. Også kom vi til en plass det var skikkelig bratt! Når vi kom fram måtte vi vente på bussene.. venta vell i 2-3 timer. Er ikke så sikker. Det var hverfall en fotballbane vi satt på . Jeg, elin og Therese holdt på med dem.. små knottene, og drev å kasta på hverandre! hihi.

Tycks om bildene ?

Basseng eller sjø ?

Først og fremst, tusen takk til all støtten ♥ om du ikke har fått det med deg, så kan du lese det > her! <

Men nå lurer jeg på hva du liker best av å bade i basseng eller sjø ? Altså.. jeg hater sjø! Kan ikke huske sist jeg bada i sjø her i norge. Men i syden går det greit. Det er jo kjekt fordi der er alltid så store bølger. Men her i norge... tror egentlig jeg bare har bada i sjø her 1 gang.. eller toppen 2.


Jeg sier klart basseng.

Kanskje jeg legger ut bildene fra fjellturen etterpå.. det ble ikke noen av utsikten. Men har fult bilder av bussturen (:

Hva liker du best?

Rest in peace.

Dere må ikke lese dette! Men om du gjør det.. så betyr det mye.. det viser at dere bryr dere  ♥

Jeg går ut for å hente inn kaninen min. Kommer meg halveis inn så starter han å sprelle. Jeg prøver å holde rundt føtene, men han gir seg ikke. Jeg la han i sofaen. Jeg var alene hjemme. Han lå med bakbena ut, og sprella. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre.  Prøvde å holde på han, det hjalp litt.. han stoppa. Men nå bare låg han der, helt still. Trodde først han var død. Jeg tok han i armene mine, og prøvde å finne telefonen. Jeg fant den ikke med en gang, men til slutt fant jeg den. Prøvde å ringe mamma sånn rundt 5-6 ganger, men hun tok ikke telefonen. Så jeg ringte storesøsteren min, hun tok heller ikke telefonen med en gang. Men hun ringte på igjen, og jeg sa at jeg trodde Otto holdt på å dø. Hun kom nesten med en gang. Siden hun bor i nabohuset. Kaninen min hadde fått sitt første anfall/sjokk ti over halv 10 , 02.mai.

Søsteren min studerte han, og lå han på ryggen. Men han gjor ikke noe motstand som han har brukt å gjort før. Han fikk ikke flere anfall den kvelden. På natten da jeg skulle legge meg var jeg veldig redd fordi kanskje han var død neste morgen. Jeg satt lenge å klappa han. Men til slutt la jeg meg. Plutslig våkna jeg brått av at noe lizm.. dunka. Først trodde jeg at Otto hadde komt seg ut av buret og lå og sprella ned på gulvet, men det gjor han ikke! Han lå inni buret sitt, og hadde fått et nytt anfall. Jeg slo på lyset, og hørte en tung pusting. Jeg sprang inn til mamma, og hun kom. Men vi kunne jo ikke gjøre noe annet enn å legge oss igjen. Jeg lå på stuen resten av den natten.

Neste morgen sprang jeg inn på rommet mitt for å sjå hvordan det gikk med Otto. Jeg var litt sånn.. " tenk om han er død nå" lizm.. men når jeg kom inn lå han der og pusta rolig. Lizm.. hode has var nedi sponen, og rompa opp på en måte. Har et bilde.. men er ikke sikker på om jeg vil vise dere det. Jeg tenkte at han kunne få ligge der litt, så jeg gikk ut på stuen og såg tv til klokken ble 8. Da våkna mamma. Det var egentlig meningen at søsteren min skulle ta han med til dyrlegen og ta tester, men vi bestemte å ta han med oss selv.

Når klokken nærmet seg halv 9 skulle jeg få holde han en siste gang. Mamma tok han opp og da starta et nytt anfall. Så mamma lå han på gulvet mens han .. sprella og rista. Synes såå synd i han :'( 


omg,, nå føøler jeg meg frekk! stakkar.. men her ser dere at han har hatt hode nedi sponen. Ser ut som han er død, men han lever da. Og etter det bestemte jeg meg for at han skulle få slippe. Så mens mamma laga til buret hadde jeg han på fanget, innepakka i noen handuker.. fysøren, jeg gråt! Jeg la han på sengen min, og øynene has "krympa" på en måte. Ble liksom mindre og mindre.

Den dagen kom jeg for sent til skolen. Skolen gikk helt ok.. bare at i 1-2 time var jeg, julie og elin ute. Klarte ikke sitte på skolen når jeg visste at Otto var på vei for å dø. Men tenkte også at nå slapp han og lide mer.  Når jeg kom hjem hadde mamma begravd han i hagen. Eller, jeg ville at han skulle det, fordi Chips, altså broren er begrav der. 

Ikke verden's fineste grav! Men mamma som laga den til .. jeg skal gjør den finere ♥ ipromise.

rip - 03.05.11

Fjelltur imorgen!

I morgen skal klassen og hele 8'ende trinnet på fjelltur. Tror det var på valderøya. Skal gå 6 km elns.. hater virkelig å gå på fjellet! Også skal mange andre 8'ende klasser fra andre skoler også. Det kommer til å bli kjempe mange. Så om noen andre av dere kanskje skal, kanskje vi sees ? ^^ neida. sikkert ingen. Blir sikkert litt gøy da. Håper jeg...


bilde fra en tur i 7klasse.

Noen andre som skal på fjelltur imorgen ?

Vurdering av phot00islife.

Nå har jeg trekt vinneren, det ble >phot00islife < Trykk for å komme til bloggen.

 

Design : Ganske lett syns jeg, men veldig fint! En enkelfarge grå. Jeg liker grå farge på desing. Har det selv :) Menyen er på venstre siden! Veldig fint deg også. Bloggen er ganske så ryddig. / 5+

Innlegg : Hun blogger mange innlegg på en dag, har jeg sett. fks, 2 mai.. 6 innlegg ca.. tror jeg! Det er kjempebra. Du holder bloggen oppdatert. Kanskje kjedelig med en blogg som blogger bare 1 innlegg hver dag, så det blir pluss! / 6

Skrivemåte : Hun skriver bra! Skriver ikke for mye eller for lite, akuratt passelig!  Også skriver hun på bokmål, så alle forstår. Har også lite skrivefeil som jeg så. Tror ikke jeg så noen. / 5+

Bilder og video : Hun har bilder i hver innlegg. Kjempefine bilder faktisk! Det er alltid kjekt å se på bilder, så det er bra! Videoer har hun et par av, som jeg har sett. Veldig kjekt med videoblogg, så det er også bra! / 6

Annet : Hun har også outfits bilder! ++ . Det er veldig fint at du har. Kjempefin stil også, syns jeg! Så til slutt, hun har en kjempefin blogg! Så besøk den HER ! <

Karakter i alt : 6 -

Anbefaler denne bloggen om dere vil se fine bilder, og videoer. Jeg er innom den ofte, og det syns jeg du også burde! - http://phot00islife.blogg.no/ 

Hva syns du om vurderingen ?
Leser du bloggen hennes ?Vil du bli vurdert ?

Nå har jeg tenkt å starte en vurderingsrunde. Jeg kommer først og fremst til å trekke vinneren via randomorg, så det blir helt rettferdig. Kommer til å trekke 1 vinner. Kanskje 2. Det eneste dere må gjøre for å bli med er å skrive ; Jeg er med! elns.. Dessto flere kommentarer dere kommenterer, dessto større sjangse har dere! Vinnerern blir trekt imorgen, og jeg varsler h*n på bloggen sin. Så dere må ha blogg for å være med.

Jeg kommer til å vurdere etter, design, skrivemåte, bilder.. kanskje mer ;) Det er jo alltid gøy å bli vurdert. Lykke til!

Vil du være med ?Herlig!

I dag på skolen fikk vi igjen 2 prøver. Samf og norsk diktat. Er passe fornøyd med samfen, og veldig fornøyd med norsk. 3 på samfunsfag og 5 på norsk! yeey. Beste på lenge!

Image and video hosting by TinyPic
eheh, kanskje det var litt lite.. men ellers hadde det blitt forstort.

Senere idag skal jeg kanskje ut med Therese, får se om jeg har med kamera.. om jeg har det med kommer det til å bli mannnnge bilder! :)

Foto//Nikon.

Nikon in my ♥ lizm. Nå skal jeg opp til storesøsteren min og grille..Første gang i år. Gleder meg ^w^ 
//Nikon D3100     Redigering - photoScape

Hvilket kamera bruker du ?

Foto//birdhouse.

Mamma har kjøpt nytt sånn fuglehus. Jeg syns det var litt fint,så tok noen bilder ^^ btw, sorry for blogginga kom så sent.. men fikk ikke sovet i natt av en spesiell grunn!
//Nikon D3100

Har enda ikke noe planer for idag, blir vell at jeg loner meg hjemme idag igjen. Men det er jo 1.mai da, og det nærmer seg sommerferie! Neste månde er det juni, så blir det juli så sommerferie ♥ Gledings.

Hva skal dere i dag, 1mai ?