april 2011


Biltur!

Jeg og mamma var på en liten biltur istad. Vi skulle kjøre ned pcen og sånne ting til Julie, fordi hun skal overnatte med Elinpus ♥ Så da kjørte vi bare en liten tur. Klokken var sånn ca 9, så solen holdt på å gå ned. Og det er jo kjempefint med solbilder, så skal vise dere noen :)

Image and video hosting by TinyPic
Første gang jeg har lizm laga "video". Syns det er bedre enn et innlegg med 2100 bilder nedover ;)  Uansett, desse solbildene tok jeg gjennom bilvinduet. Eller jeg "svaia" ned vinduet og stakk hode ut.  Bildene er tatt med nikon d3100.

 Så kjøpte jeg og mamma softis og milkshake.. eller mamma tok softis siden jeg ikke liker det.

Syns om "videoen" ?Koser oss i sola.

Idag har jeg bare vært hjemme.. eller har vært en tur på butikken da. Så har jeg vært litt ute med Lotta i fineværer. Hun er bare helt nydeligsøt.
Genseren og luen dere ser, er fra .. 1980-talet, så det er en del år gammel.. og sjekk den store dusken.. tror mamma strikka det.

//Nikon D3100.

Har ikke noe planer for imorgen heller.. Noen av vennene mine e i stryn på sånn.. handballcup. Så får se hva jeg finner på .

Flere som har kost seg ute idag?

Jar of hearts.

Legger bare inn en sang jeg.. syns den er ganske fin. Har dessverre ikke så mye blogglyst for tiden. Så sorry for dårlig blogging..

Hva syns du om sangen ?

Today's picture:


//Nikon D3100.

Har ikke så mye å blogge om.. har ingen planer for helgen..

Hva syns du om bildet?

Hot or not - summer outfit ?


Sorry for dem skoene! Jeg fant ikke noen andre som lizm .. passet inn. Jeg har laget det på polyvore. Det nærmer seg jo sommer. Er veldig varmt ute, men litt kjølig vind her..

Hot or not ?

Foto//parachute.

Etter skolen idag så var jeg borte med bestemor. Hun hadde laget stekt fisk.. altså, jeg liker ikke fisk,, så jeg fikk pølse! ehehe.


//Nikon D3100.

Desse bildene tok Therese for noen par dager siden. Vi bor rett nedafor ei stor mark, og der bruker alle fallskjermhoppere å lande. Så jeg ser ofte fallskjermer. En gang såg jeg sånn ca.. 4-5 stk ilag.

Har du sett noen fallskjermer i år ?

Foto// playing with water. (del 2)

Nå kommer vannbildene del 2. Om dere vil se del 1, trykk HER < . Syns det er kjempestilig ! Bildene dere skal få se nå, er dem beste :) Vann er virkelig facinerende.
syns dette var ganske kult, ble lizm litt sånn "bokeh" på enden ;)//Nikon D3100.

Som dere sikkert ser har jeg mellomrom mellom bildene. Fikk et tips. Det var kanskje vansklig å se bildene når dem hadde samme bakrunn.. men framover kommer jeg til å ha mellomrom mellom bildene!

Stilig, eller hva?

Klar for kamp!

Da skal jeg snart gjøre meg klar for fotballkamp! Det er på hjemmebane. Blir første kampen i år. Gleder meg. Så håper jeg virkelig vi vinner! ++ Det er kjempefint vær. Supert :)


//google. Bildetingen klikkka så måtte ta bilde fra google.

Håper vi får maaasse mål :)

Noen ønske oss lykke til ?

Outfit//28.april.

Kom nettopp hjem fra skolen. Vi hadde naturfagsprøve på skolen idag, jeg syns det gikk ganske bra siden jeg ikke hadde øvd så mye, siden jeg glemte boken. Men håper at jeg får over 3..


jakke/bikbok     topp/bikbok     bukse/sportsbutikk    sokker/h&m

Nå skal jeg bare slappe av fram til klokken blir 5! Deilig med ferdige lekser.

Syns?

Foto// playing with water. (del 1)

Da var jeg og Therese ute, og vi tok noen bilder av vann. Vi holdt på å skifte buret til Otto, så ble det bare til mange bilder. Jeg syns serr bildene var kjempe stilige! Tok mangeee bilder, så deler det opp i to deler.

// Nikon D3100

Del 2 kommer helt sikkert imorgen.. Jeg syns del 2 har dem beste bildene! Så gled dere :) btw.. jeg har naturfagsprøve imorgen, og jeg sa til meg selv at jeg ikke skulle glemme bøkene.. men jeg gjor det.. bad for me.

Tycks om bildene ?Foto// sunflowers.

Sorry for dårlig blogging igår, men var opptatt i hele går nesten. Etter jeg hadde blogget om kaninen min, så for jeg ut, så var jeg oppe på banen og såg 2 kamper. Men ja.. var ute nå, og siden det er veldig fint vær så ville jeg ta noen bilder av det.


// Nikon D3100.     HELT BLÅ HIMMEL! :D

Nå om en times tid stikker jeg på trening! Tror vi skal spille kamp i morgen.Det blir første kamp i år! Gleder meg sykt.

Hva syns du om bildene ?

Jeg er bekymret for...

kaninen min.. jeg tror den er syk, eller ligger for døden. (  den dere ser på headeren min )  Når jeg kom hjem igår skulle jeg ta han inn, så hoppa han ikke rundt som han bruker. Så satt jeg han inn i buret, men han bare stod der, og da tok jeg han ut på sengen min.. så la han hodet på armen min og lukka øynene.. han bruker alltid å springe rundt når jeg kommer nært buret, men nå ligger han bare der med lukka øyner.

Han spiser heller ikke.. plukka løvetann til han, men han rørte ikke dem. Og idag når jeg våkna så lå han på samme plass som da jeg la meg, og han hadde ikke rørt maten eller drikken.. Han er ganske gammel nå da.. eller tror han er 7 år. Noen som vet hvor gamle kaniner kan bli ? 

Kanskje det ligger i familien.. ? Julie sin kanin, chips. Han døde ca 2 år gammel.. han var broren til Otto. Vi vet ikke hva som var grunnen til det.. Kanskje jeg bare burde gå til dyrlegen og få det overstått i tilfelle han lider ? .. :(

Noen som har noe tips, eller noe om hva jeg skal gjøre ? ..

Nyydelig hund!

Jeg var borte med Therese istad. Hun har fått seg hund! Heldig sier jeg. Jeg har kjempelyst på hund! Hunden hennes heter hverfall Tina. Den er bare helt nydeligsøt. Den er 10 uker, tror jeg.
Var den ikke bare helt nydelig ?Kjole vs kjole!


Har dårlig tid, sorry for dårlig redigering! Men skal hjem nå og pappa kjører snart.. ! Jeg tror jeg ville hatt nr 3 eller 4, selv om alle var fine! Alle er fra nelly.

Hvilken kjole ville du hatt?

Foto// Ålesund.

Var oppe på haugen idag igjen. Solen er borte og det er overskyet.. :s Jeg og Julie tok sånn utsikt bilder av ålesund. Kjempefin by! Finere når det er sol da! Super fin utsikt!


// Nikon D3100

Noen som har vært i Ålesund før ?

Jeg kommenterer tilbake!

En ting som jeg blir litt sånn irritert over er når jeg får kommentarer som dette : " fin blogg, kommentere tilbake, hyggelig med kommentar tilbake" osv.. dere skjønner sikkert hva jeg mener. En ting jeg skal si, Jeg kommenterer tilbake uansett. Det står jo på navnet mitt.. så det er ikke vits å skrive " kommentere tilbake?" hele tiden. Når jeg får sånne kommentarer får jeg egentlig ikke lyst å kommentere tilbake! Jeg skal være ærlig. Det har skjedd 2 ganger at jeg ikke har kommentert tilbake, men det har vært fordi jeg ikke har hatt tid til å kommentere tilbake til alle.. og jeg er veldig lei meg fordet. Men jeg prøver alltid å kommentere tilbake!Kanskje dette ble litt mye tekst, men husk på ; ikke skriv " kommentere tilbake?" hele tiden!

Hva syns dere om dette ?
Some pictures.

Dere som leser bloggen min, husker sikkert bildene jeg tok med Therese. Dere kan finne del 1 HER og del 2 HER ! Vi tok også bilder av andre ting, b.l.a. en "foss", trær, osv... dem bildene hadde jeg glemt av, men kom på nå! Så nå skal jeg vise dere dem.
// nikon D3100

Hva syns du om bildene ?

Dreamoutfit - lørdagskveld.

Nå har jeg laget et dreamoutfit. Jeg kunne godt tenkt å brukt dette en lørdagskveld. Ganske chill. Syns den tightsen var skikkelig kul, og smykket veldig søtt! Også glemte jeg å ta med sko! jaja.. sorry for det.

 

Kunne du tenkt deg å brukt dette en lørdagskveld ?

Foto// Parken.

Jeg og Julie var ute istad. Vi var på en plass vi kaller rundingen. Det er rett oppafor der pappa bor. Det er kjempelenge siden jeg har vært der. Sist vi var der var når vi var små. Og jeg har mange minner fra den plassen :') Fks. En gang, vi gikk der, kom en løs hund etter oss. Vi hva jo små da, så vi hylte og sprang, og den sprang jo seffølgelig etter da.. skummelt.. husker det som det var igår!
btw; det er en park, som dere kan lese på overskriften. Det er veldig fint der.. så om du er i ålesund en gang, kan du jo kanskje besøke den. Det ligger vedsiden av 2 barnehager tror jeg.

Hva syns du om bildene ?

Summerfeeling!

Jeg var nettopp ute og gikk en "tur". Så med en gang jeg kom ut døra fikk jeg den varme vinden på meg! Det var sykt deilig. Nå begynner jeg endelig å gle meg til sommeren.. ( har ikke gjort det før nå) .. Gikk litt, så tok jeg av jakka, kjempe varmt!  Har skikkelig summerfeeling nå.Skal helt sikkert ut igjen etterpå :)!

Har du summerfeeling ?

7 enkle hår tips!

La håret lufttørke! Vær forsiktig med bruk av varme og stylingjernBruker du hårføner og rettetang daglig er det viktig at du bruker varmebeskyttende produkter i håret. På sommeren bør du la håret lufttørke fremfor å føne, for å slippe unødvendig slitt hår.

Klipp tuppene! Spar gjerne, men klipp slitte tupper. Håret vokser selv om du klipper av de mest slitte endene, så ikke fortvil!

Forsiktig med kammen! Ikke gre håret når det er helt vått.  Da er det mye mer skjørt enn når det er tørt. Bruk en kur som ikke skal skylles ut hvis håret ditt er ekstra tørt og skadet

Sol skader håret! Beskytt håret i solen. Det vil si at du bruker hatt eller hårsjal, caps eller solbeskyttende hårprodukter.Solen sliter ekstra på håret.

Bruk balsam! Det er alfa og omega å bruke balsam hver gang du vasker håret. Det beste er at man unngår å bruke balsamen helt inn til røttene, da unngår man også tungt hår. Når du sjamponerer håret åpnes skjellagene i håret, og disse må lukkes igjen med balsam for å unngå brusete hår.

Slutt å tupere! Ikke tupér håret ihjel. Dersom du skal få volum i håret er det viktig å bruke riktige produkter.Hvis du først føner håret med hodet vendt nedover, får du mer volum.

Pass på hestehalen! Har du håret i hestehale hver dag er det viktig at du varierer hvor du setter strikken. I tillegg bør du unngå å bruker hårstrikker med metallfeste eller gummistrikker.

SLUTT Å TUPERE - 7 (Getty Images)BRUK BALSAM - 6 (Getty Images)

Les mer > HER < ! Jeg laget dette innlegget fordi det kan være nyttig for noen! Selvfølgelig har sikkert noen lest det fra før, men dem som ikke har gjort det, kan få litt tips her.

Fikk du noe bra tips ?

Nydelig vær!

Når jeg våkner idag, såg jeg solstrålene skinne inn gjennom vinduet. Da ble jeg glad! Såg ut vinduet og det var nydelig vær! Det er 22* i skyggen. Og veeeldig varmt i sola. Tok desse bildene før vi kjørte til pappa :)

// Nikon D3100.

Har ikke noe planer resten av dagen, så jeg får se hva jeg finner på !

Har dere nydelig vær ?

Different.


Different - lidolido . En sang jeg syns alle burde høre.. jeg syns den er ganske fin!  Senere i dag skal jeg bort til pappa. Skal bli der til Søndag eller Mandag. Da er dessverre ferien slutt.. :s
Hva syns du om sangen ?


Stemme på meg?

Nå istad fikk jeg vite at jeg er med i bloggVSblogg. Jeg hadde blitt suuuperglad om du vil gå inn > HER < og stemme på meg! ♥ Altså.. du trenger ikke om du ikke vil.. men jeg hadde blitt veldig glad for det :)

Vil du være veldig snill♥ å stemme på meg ?  her eller her !

Design under oppussing!

Nå holder på jeg på med designet mitt. Er ganske spent på hvordan det skal bli, siden dette blir første gang jeg PRØVER å lage mitt eget. Jeg kan ikke forsikre dere om at jeg klarer det.. men jeg skal prøve. Jeg er ferdig med headeren, så den skal dere få se.

Dere kommer sikkert til å se endringene på bloggen, men jeg bare prøver meg fram. Så kommer jeg til å si fra når jeg er heeelt ferdig!

Hva syns du om headeren ?
Tror du det blir bra ?
Påskeegg!

Istad fikk jeg påskeegget mitt! Fikk det idag fordi i helgen skal jeg bort til pappa. Har ikke sett han på mange månder nå :( missu ♥  Så gleder meg til helgen! I påskeegget mitt var det sjokolade, drops, salte sild og et eple.. eple lizm ?  eheh..

// Canon eos 500 d

Nå skal jeg begynne å lage ny header.. og prøve å lage nytt design, noe som jeg aldri har gjort før. Kommer sikkert til å bruke hele helgen på det. Så da håper jeg det blir bra.

Om du ikke har sett mågjørevideoen men vil se den, trykk > HER < !

Har du fått påskeegg ?

Today's picture:

I dag er det regn.. som vanlig! Det suger. Har jo ikke vært sol på noen dager nå :(  Mamma holder på å lage kake, yum.. gler meg til den er ferdig!


Dette er dagen's bilde. Det ble tatt når jeg og Julie satt i bilen og venta på mamma. Julie som har tatt det med mitt kamera.

Så til noe annet. Jeg vil bli med på en fotokonkurranse til! Tema : Sommerbilde / vårbilde. Det har komt inn kjempe mange fine bilder, så her tror jeg at jeg har liten sjangs på  å vinne .Det var lov å redigere men ikke sånn overdrevet redigert.. så jeg håper dette ikke er for mye. Du kan også melde deg på > her < Premien er hemmelig men det er noe med accsessories .

Om du ikke har sett mågjørevideoen , men vil se den.. Trykk > HER <

Hva syns du om bildene ?

Må gjøre video!

Da er den endelig ferdig. Har redigert den, så det tok en stund. Dette er bare del 1. Vi tok bare ting som kan gjøres hjemme.. eller vi var en liten tur på butikken..men der skjedde ikke så mye! Skal bare si en ting.. Smør og mel smaker dritt! Jeg holdt på å spy. Den ble kanskje ikke så bra, men dette er første video blogg jeg har laget noen sinne!

Vi vet ikke når del 2 kommer! Siden i helgen skal jeg bort..

Hva syns du ?

 

Foto// Black'n white . ( del 2 )

Vi skal filme mågjørevideoen klokken 3. Eller vi begynner da, så om Julie skal redigere den kommer den kanskje imorgen. Og nå er det ikke vits å sende inn flere forslag!   Her kommer bildene del 2.
hihihi.

Dere finner del 1 > HER < .

Syns om bildene ?

Dream outfit.

Jeg fikk et tips igår at jeg kunne lage en sånn dreamoutfit. Så.. jeg prøvde det! Den ble ikke særlig fin,men dette er den første jeg har laget da. Oggg jeg er ikke så flink med mote.


Jeg kunne tenkt meg og gått i dette en dag eller 2. Syns det var litt stilig :)

Hva syns du ?

Må gjøre video - send inn forslag !

Da har jeg, Julie og Malin bestemt oss for å lage må gjøre video! ( trykk på navnene for å komme til bloggene) Vi skal prøve å gjøre alt dere sier, men ikke om det blir for drøyt. Vi gjør det seff på video. Skal sikkert lage den imorgen elns, så den blir vell ferdig i løpet av 2-3 dager om vi bestemmer oss for å redigere den!
Så da er det bare å komme med forslag !

Foto// Black'n white. ( del 1 )

Jeg og Malin var ute nå nettopp! Malin er bare ultropenus ! ♥ Vi tok bilder.. som jeg skal vise dere nå.. deler det sikkert opp i to deler! Det ble ganske mange bilder. Btw.. overskriften passer ikke helt inn.han stakk av !

// Sony a390

Vi brukte malin sittt kamera,, siden dere kanskje vet grunnen :) Del 2 kommer imorgen!

Tycks om bildene ?

Kjipt!

Jeg vet ikke hva jeg skal gjør! En venninde av meg lånte minnekortet mitt igår. Og nå er hun på tur og kommer ikke tilbake før Torsdag. Og på Torsdag er jeg borte... så jeg får ikke tatt bilder før søndag - mandag. Så nå får jeg ikke tatt bilder av ikveld.. når malin skal overnatte >.< Så framover nå kommer det sikkert til å bli dårlig blogging. Er jo ikke kjekt å se samme bildene omigjen og omigjen!


Får vell finne fram digitalkameraet mitt.. men der finner jeg ikke laderen. Skal prøve å finne den! Men lover ingenting.

Noe forslag til hva jeg kan blogge om uten et kamera ?

Foto// Sundown.

Som jeg sa i innlegget > photoshootdel1 < så hadde jeg tatt noen bilder av en solnedgang! Dem bildene skal dere få se nå. Jeg syns faktisk det var ganske nydelig. Ikke for å skryte.. men syns bildene ble ganske fine.

syns dette var ganske stilig ^^

// Nikon D3100.

Har faktisk vært ganske flink med å hjelpe mamma med å vaske bilen og rydde i hagen idag! Så senere ikveld skal Malin overnatte ♥ Koskoskos ♥

Tycks ?Photoshoot// en tur i skogen. (del 2 )

God morgen! Senere idag ska jeg ut med Therese. Så tror jeg vi skal ta noen bilder ute.. endelig er det fint vær her. Eller ikke superfint men hverfall sol! Photoshoot bildene del 2 kommer nå.hahaha, lol ^^

//Nikon D3100.

Hva syns du om bildene ?

Photoshoot// en tur i skogen. (del 1)

Sorry for så lite blogging idag! Men når jeg kom hjem fra moa stakk jeg rett på fotballtrening. Så var jeg med Therese og hjalp henne og vaske bilen. Så kom vi hjem til meg og tok kameraet og stakk og tok bilder! På en måte en liten photoshoot. Deler det inni 2 deler.. fordi ellers blir det litt mange bilder på ett innlegg.  Del 2 kommer imorgen.

// Nikon D3100.

Vi tok også bilder av ting og tang, men det legger jeg ut en annen gang! Så var det noe helt nydelig! En solnedgang. Dem bildene må dere bare se! Om dere ser på det første bildet, så er det litt av den! Kommer til å legge ut skikkelige bilder av den iløpet av påsken!

Hva syns dere om bildene ?
Noen som vil se solnedgangen ?

God morgen!

God morgen! Deilig å tenke på at det er ferie nå. Ja,, uansett.. I dag skal jeg kanskje på moa. Vet ikke når jeg kommer hjem. Dette ble bare et lite innlegg men har ikke tid til å skrive mer .. så God påske..igjen :)


// Nikon D3100.

Hva skal du idag?

I know there's sunshine behind the rain.

Sitter her og ser ut vinduet. Regn, regn og regn. Jeg som trodde solen skulle bli litt lengre!

// Nikon D3100.

Håper det blir sol imorgen da! Hater virkelig å trene i regn! Kaldt og vått..

Har dere regn ?Jeg er med i fotokonkurranse!

Jeg er med i fotokonkurranse HER. Temaet er sommer & vår. Jeg velger dette bildet. Det tok jeg når jeg var på en fjelltur en varm dag. Så er det veldig fint med en elv da. Gir jo litt sommerfølelse.. eller hva?

Du kan også bli med. Bare besøk http://phot00islife.blogg.no . Det er en kjempe bra blogg, så du gjerne kan ta en titt på ^^.  Ønsk meg lykke til (aa)

Hva syns du om bildet mitt?

Foto// blomster. ( del 2 )

Om du vil se bildene fra del 1, finner du dei HER.

// Nikon D3100.

Hva syns du om bildene ?

Bilder fra selskapet.

Hadde det sykt kjekt nede med Elin ♥ Spiste pizza og holdt på med flasketuten peker på! Foresten! Elin har bursdag i dag! 17.04. Gratulerer mye med dagen,søta ♥ Ilu. Håper du får en super dag!Bursdag's barnet ♥
Hadde jo verdens søteste muffins! ♥ Også var dem kjempe gode !


naw, nydelig Elin *_*

// Nikon D3100.

BTW.. så jeg ikke glemmer dette! Ingen som klarte å gjette riktig hva jeg hadde i pakken. Men noen som var ganske nær og sa godteri.. men det var ikke det jeg ville fram til. Jeg ville ha ordet ; Sjokolade.


4 sorter men av samme tingen; sjokolade.  eheheh.

Noen som vil gratulere Elin ?


Bursdag's outfit // 16.april.

Nå stikker jeg snart i selskap til Elin ♥ Gleder meg veldig. Toppen som jeg har på kjøpte jeg igår på bikbok.


Som jeg sa i forige innlegg så har jeg verdens beste gave! Så da kan dere få prøve å gjette hva som er i den!

HINT: Det er flere sorter, men det er samme ting.. på en måte.  Dette er kanskje vanskelig og kanskje lett.. jeg vet ikke! Dere får prøve å gjette om dere vil. Den som gjetter riktig først vinner en vurdering.

Hva tror du er i pakken ?

Foto// blomster. ( del 1 )

I går var jeg på moa som sagt, så etter det var vi på gartneriet der søstra mi brukte å jobbe før. Da tok jeg noen bilder av alle blomstrene jeg såg ♥ Eller ikke allleee da, men di fleste !

der var fisk ^^

// Nikon D3100

Kommer til å legge ut del 2 en annen gang! Kanskje imorgen. Nå senere i dag skal jeg i selskap til Elin. Det skal bli kjempe kjekt ♥ Har den perfekte gave ;;

Hva syns du om bildene ?Hvilken hårfarge passer meg best ?

Leka meg litt innpå denne siden! Endra hårfargen min.Så nå vil jeg ha din mening om hvilken farge som passer meg! BTW : Nr 1 er den vanlige/normale fargen! 
hihihih, passer ikke! stygt..

Nå stikker jeg på fotball trening snart. Den starter halv 12 tror jeg. Skal trene sammens med msil ♥ Blir helt sikkert kjekt! Har gjort det noen få ganger før :)

Hvilken farge syns du jeg passa best til ?

God påske!

Da har jeg nettopp komt hjem fra moa. Sorry for at jeg ikke har svart på kommentarene.. men har ikke tid! Skal ned på salem nå snart, jeg tar med kameraet så tar sikkert noen bilder !


Uansett, endelig har jeg ferie! Skal bli deilig.. kjempelei skolen nå. Men en ting til.. som hadde blitt en super påskegave, Kan dere stemme på meg HER .  Det er blogg vs blogg :) Tusen takk om dere gjør det ♥

Ha en fin påske!
Hva skal du i påsken ? :)

Today's picture :

Tok bilde av denne søte jenta ♥ Lotta. Hun var her når jeg kom hjem fra skolen, så var hun bare så nydelig med lue. Men, nå skal jeg inn på moa. Om jeg kjøper noe så legger jeg kanskje ut innkjøpene etterpå :) Hadde foresen påskefrokost og påskequiz på skolen  idag! Kjempe koselig, også veldig kjekt!

Har du noen planer i dag ?

Today's picture :

I dag klokken 2 gikk solen vekk og regnet kom.. Hatt 2-3 dager med fint vær, så plutslig kommer regnet tilbake.


// Nikon D3100 // redigering - photoScape.

Nå skal jeg snart ned til besta, hun skal klippe håret mitt.. Eller ikke klippe akuratt men bare ta vekk det slitte. :)

Tycks ?

Sang med mening!

Jeg er ikke stor fan av Justin, men denne sangen er fin og gir mening, syns jeg! Mye av det han synger om er trist, også veldig vakker sang! Vi har jo det ganske godt i Norge, mens andre ligger ute på gaten dødsyke, sulter i hjel, ensom og forlatt.. veldig trist.

Hva syns du om denne sangen ?

 

Every rose has its thorn.


// Nikon D3100.

Har ikke så mye blogglyst fortiden...har heller ikke så mye å skrive om, så det kan bli en del bilder framover !

Syns om bildet?

Trening nå!

Stikker på fotballtrening om en halvtimes tid. Det skal bli digg å trene nå, siden det endelig er fint vær!  Hver trening vi har hatt ute nå har vært stygt vær! Så gleder meg ekstra i dag.
Trener du ofte ?

Utfordring - ta den du også!

Finn fram mobilen din
2. Gå inn på innboksen din
3. Lukk øynene å bla nedover i innboksen din, stopp etter du har telt til 5 (hold knappen inne)
4. Gjør det på alle spørsmålene


Hva er det første du sier når du er i en bursdag?

Sorry, , ej veit meldinga kom litt seint

Hva sier du alltid til din beste venn?
U-treff i bedhuskjelleren i morgen kl.19!


Hva er det første du sier når en kompis blir påkjørt av en buss?
Hei, dokke var kjempefline begge to og heile klassa

Hvilken sms er du blitt mest glad for?
Ok (L)


Hva sier du til dine foreldre før du går og legger deg?
Gratulerer med dagen!


Hva ville du ropt ut?
Ring mg

Hva ville du sagt til Kongen om du møtte han?
Gratulerer med dagen! ILU jenta mi <3

Hva hadde du sagt til en døendes ?
Hallo snupp.. og gratulerer med dagen..:) håper det blir en super en med masse pakker..:) glad i deg vettu..! Snakkes vi..:)Det ble litt mye gratulerer med dagen osv.. men jeg har ikke slettet på en stund,, så hadde jeg bursdag i februar.

 

Tar du utfordringen ?

Herlig vær !

Har lest på mange blogger at det er regn hos dem! hihih, stakkars dere ! Nå har endelig solen komt hit. Gleder meg sykt til fotballtrening imorgen om det er så fint vær som det er nå! Men det er litt kald vind da.. men veldig varmt i solen :)!

// Nikon D3100.

Sier det en gang til, synes virkelig synd på dere som har regn nå!

Hvordan er været hos deg?

Today's picture :

Endelig er solen kommet hit! Vakkert vær ute i dag. sol og blå himmel med noen skyer. Deilig. Minner meg veldig om sommeren.


// Nikon D3100.

Syns om bildet ?

Outfit //11.april.

Egentlig veldig normal outfit. Ikke noe spesiellt med den. Men leste på en vurdering jeg hadde fått at jeg kunne legge ut litt flere outfit bilder, så hvorfor ikke?

Genser/ bikbok..veldig lenge siden.     Tights/ bikbok.    oioi, sorry dårlig redigering x.x

Nå sitter jeg under dynen, har kommet hjem fra en våt fotballtrening -_-  Hater å trene når det regner! Også fikk jeg lodd som jeg må selge! Det er kjedelig det.. Jajjaja, starter imorgen.

Bruker du å selge lodd for idretten din  ?

Foto// skjellet.

Tok desse bildene i full fart nå. Skal på fotballtrening snart. Sååå.. vi bloggest etterpå ! :)Tycks ?

Nytt design!

Da har Julie laga design til meg! Har faktisk venta i hele dag på det, men hun har bare utsett det hele tiden og begynt å skulle ha drops for å fortsette -.- jaja, men nå er det klart! Er fornøyd jeg :)


Hva syns du ?

Ingen kims, ingen kos.


hihihihihi.

Dere klarer sikkert å gjette hva jeg gjør på!  Sitter her og spiser French Fries vedsiden av katten min på det ryddige rommet mitt ! ♥ Det er jo ..koselig..

Liker du French Fries ?

Foto// vårtegn.//Nikon D3100.    Dette ble litt uklart fordi det blåste.. så var det litt problemer med fokuseringen .. >.<

Var ute nå, såg i hagen etter blomster som hadde begynt å spire.. fant noen da. Kjempe koselig å se! Gleder meg til påskeferien, da har sikkert mange andre blomster ploppet opp!

Har det begynt å spire med deg ?

Grisekrøll.

I går la jeg ut bilder av den ene katten min. Da var det noen som ville se halen. Fordi han har en veldig speiell hale, den går lizm oppover ryggen, og er umulig å ta ned.. har prøvd! ehehe.


Han er veldig skjønn da ♥

BTW; Tusen takk alle sammen ♥ I går hadde bloggen min 203 lesere ! Det er rekord :)loveu!

Har du et "spesielt" dyr?
 

Nail Polish.

I går var jeg på moa.. da kjøpte jeg to nye neglelakker. Den svarte og blåe nærmest her. Jeg måtte ha en ny svart, fordi den andre ble ødelagt :I Også er yndlingsneglelakk fargen min svart da :)

Hva er yndlingsfargen din på neglelakk ? / Har du mange neglelakker ?

Let the light shine.


//Nikon D3100  - Redigering - PhotoScape.

Nå sitter jeg her bare å leser blogger, og hører musikk. Senere i dag skal jeg ned på butikken. Syns det er ganske koselig å tenne stearinlys :) Gjør det nesten hver kveld!

Bruker du å tenne stearinlys ?

Stick your tongue out!

Skal bare si noe først.. han er ikke verdens søtese pus. Men han er nusselig! Han er tykk og tung.. så har han en grise hale.. altså halen has går i en krøll opp på ryggen. Går ikke ant å ta den ned heller x) Det gjør han så spesiell ♥ Det kan dere få se bilder av en annen gang, om dere vil :)


også har han skikkelig vampyr tenner!

Nå har jeg rydda rommet.. det var faktisk på tide.. men i morgen er det sikkert uryddig igjen :/ typisk.

Noen som vil se halen? / Syns om bildene ?

Today's picture.

Meg og tvillingsøstra mi. Grunnen til at jeg legger ut dette, er fordi som sikker noen av dere såg så har jeg lagt ut noen bilder nedover i bloggen. Dem var litt gamle men dette er helt nytt. Ble tatt på Torsdag.


Jeg syns ikke vi er noe like i det hele tatt! Men som jeg såg på det andre innlegget, så var det noen som syns det.

Syns om bildet? (lol)

Vinn parfyme!

Vil du vinne vårens sommerduft ? Trykk på bildet for å bli med i trekning av denne parfymen. 50 heldige bloggere vil få denne tilsendt gratis i posten. 

tajsample

Er du med ?Sjokoladekake!

Da har jeg og mamma laget sjokoladekake. Det tok lang tid... måtte stå en halvtime inni ovnen, og så måtte den bli litt kald før vi tok på glasur. Men nå er den ferdig!


Har vært med Lotta i nesten hele dag ♥ Skjønneste ever ;*


Flere som digger sjokoladekake ?

Foto// Roser.

Grunnen til at jeg ikke blogget så mye i går, var fordi jeg var på labbedans. For dere som ikke vet hva det er, så er det et diskotek som skulen arrangerer. Det var kjempekjekt, og jeg koste meg ! Uansett... mamma har kjøpt nye roser, som jeg tok noen bilder av.
// Nikon D3100.

Nå skal jeg snart på moa.. så blir kanskje blogging i kveld.

Tycks om bildene?

"fake a smile"

Jeg legger ut dette bildet fordi det var veldig søtt.. men også litt trist. Noe som har skjedd irl,som jeg er litt lei meg for, derfor det er dårlig blogging for tiden.. men det blir sikkert snart bedre. I dag etter skolen skal jeg på foreldremøte, så etter det labbedans.. blir en travel dag i dag, men skal prøva å få blogge når jeg kommer hjem fra foreldremøte.  


//weheartit.

Hva skal du idag?

VS - handball eller fotball ?Da lurer jeg på hva DU liker best av handball og fotball. Jeg liker fotball best ! Det er jo BEST. Jeg vil høre din mening.

Handball eller fotball ?

Foto// Light.

Foto// sjefen i huset?


Denne katten tror han er sjef. Han jager jentekattene, spesielt hun ene. Så avogtil blir han gal og angriper meg rundt foten når jeg går. Det er vond! Men han er også snill ♥ For om natten så bruker han å ligge ved siden av meg på puten. koselig! Også noen ganger angriper han mens jeg sover.. og for noen dager siden våkna jeg av at han bet meg i handen, så sto jeg opp neste morgen og  hadde jeg bite/klore merker over handen.

Tycks om bildene ?

Foto// guinea pig.

I går kveld tok jeg noen bilder av mitt kjære marsvin Iris ♥ Hun er bare sykt søt. Hun bruker å springe rundt, og stå på to bein. Heeelt nydelig!//Nikon D3100.

Har du marsvin  ?Prøve!

Da skal jeg snart begynne å øve til en norsk prøve vi skal ha imorgen. Jeg hater prøver. Men denne prøven må jeg pugge skikkelig til fordi karakterene mine er dårlige for tiden .. Så da håper jeg at jeg får et godt resultat imorgen :)

søt da <3 hihihi.

Har du noen prøver denne uken ?

Today's picture.

Dette bildet tok jeg for 2-3 dager siden. Jeg syns det var veldig kult! ehehe.


// Nikon D3100.

Nå klokken 4 skal jeg på fotball trening ! Endelig begynner vi ute. Nå er snøen borte, men fortsatt litt regn . Kjipt. Håper det blir litt bedre til da.

Syns om bildet ?

Foto// snart påske.

Da nærmer det seg påske. Jeg har ingen planer i påsken, mamma skal være på jobb, så vi skal ingenting. Men vi skal jo pynte litt da! Så hadde mamma tatt fram noe pynt, så jeg bare knipsa et bilde!


//Nikon D3100  - redigering// photoScape.

Håper godværet fortsetter fram til påske ♥ Det blir digg.


Så imorgen blir det kanskje ute trening, om snøen er borte fra banen, og det er den. Så da håper jeg at det er sol ♥

Gleder du deg til påsken ?

Live everyday like it is your last.// Canon Eos 500D.


 

Just littlethings.Fant mange små bilder på en nettside. Jeg plukka ut dem som kan lizm.. "make my day" . Det var kjempe mange, men desse valgte jeg.

Kanskje vi har noe til felles ?

Bring me to life.

Jeg bare elsker denne sangen og videoen! Den er verdt å se.. men det kan hende du ikke liker denne slags musikk. Men jeg elsker det! 

Liker, liker ikke ?

Min tvillingsøster!

I forige innlegg spurte mange om jeg kunne legge ut bilde av søstra mi. Ja, det kan jeg gjøre.  Jeg har leta igjennom alle albummene på pcen, fant noen gamle og noen nye bilder av oss. For dere som lurer; vi er toegget!Dem to her var gamle bilder.


nye bilder!

En ting jeg blir irritert for er at en minste ting jeg og Julie gjør ilag, så blir det " søskenkjærlighet". Men hverfall.. vi er veldig ulike. Når vi begynte i den nye klassen på uskolen var det ingen som trodde at vi var tvillinger. Men vi er det. Det sikkert mange som har lyst på en tvilling, men !! det er ikke noe kjekt. Krangling, dele på alt, osv. Men det kan være noen fordeler også.. som visst du kjeder deg, da kan du plage hun, og om vi er i syden, så kan vi bade ilag.

Syns ?

5 fakta om meg.

♥ Jeg har en tvillingsøster.
♥ Jeg liker ikke hvitost/gulost.
♥ Er tante på verdens vakreste gutt, og 2 jenter ♥
♥ Jeg har spilt fotball i noen år nå.
♥ Jeg liker vinteren mer en sommeren... tror jeg.


Langevåg J97 ♥ Det er dessverre noen som har sluttet nå da :/

Noe dere ikke visste om meg ?

Like or dislike - piercing i underleppa ?

Sorry for lite blogging! Vet ikke helt hvorfor jeg ikke har blogga før nå.. Men hverfall.. jeg vil vite din mening om piercing i underleppa. Min mening er ; hot,digg,kult..osv. Har veldig lyst på det ! Men må sikkert vente til jeg blir litt større.  :/

Like or dislike ?Today's picture.


//Nikon D3100. // redigering - photoScape.

Deilig med helg! Nå stikker jeg snart på fotballtrening,.så.. Kos dere i helgen!

Hva syns du om bildet ?