februar 2012


Vår

Jeg gleder meg sånn til vår. Tørre veier og perfekt trenevær! Er vell det jeg gleder meg mest til. Våren har begynt å komme hit da, er litt tørre veier noen plasser, og vinden er bra. Så nå er det ikke lenge igen!


//Nikon D3100

Beklager dårlig blogging for tiden, har ikke så mye blogglyst.. 

Gleder du deg til våren ?

Nesten helg!

Denne uken har gått så sykt fort! Er allerede torsdag imorgen. Så helg. Jippi! Nå stikker jeg strax på trening, Jippi!Syns dere uken har gått fort ?

Bruno banani

Dette fikk jeg i bursdagsgave med min bestemor. Ble veldig fornøyd, parfymen lukter så utrolig godt! Har den samme bare i rosa. Den er også utrolig god. ♥ Får jo aldri nokk av parfymer, heh!


Har du noe produkt av bruno banani ? 

Piercingen min

Var noen som lurte på om jeg kunne skrive ett innlegg om piercingen min,ogja.. det kan jeg seffølgelig. Nå er det akuratt en uke siden jeg tok den og det har gått utrolig bra. Har ikke fått noe hevelse. Men grunnen til jeg tok bildene i svart hvitt nå var fordi såret er litt rødt. Men må bare fortsette å rense normalt. Skjønner hvorfor aldersgrensen er som den er, det er jo utrolig mye jobb med rensing og sånt! Rense etter alt jeg spiser..i en månde! Har mistet smakssansen i tungen fordi munnskyllet er så sterkt.. Ingenting smaker godt. :((Den piercingen jeg har nå er helt normal! Er ikke kjøpt noe spesiell plass, fikk den med hun damen. Grunnen til at den stikker litt ut er fordi stangen er for lang, itilfelle hevelse.Skjer kun når jeg smiler da, heh! Men om en månde skal jeg tilbake og skifte. Da får jeg velge selv hvilken piercing jeg vil ha. Så kan hun finne ut hvor lenge det er igjen før den er grodd ferdig. 

Om det er noe annet du lurer på så er det bare å spørre! Senere idag skal jeg på trening, var syk sist, så gleder meg! 

Hva skal du idag ?

Bloggen fyller 1 år

Tusentakk for alle gratulasjoner! Betyr mye. Og bare for å nevne det så er bloggen min faktisk 1 år idag også.. Synes det er så kjekt å blogge, og hverfall med alle dem fine og søte kommentarene jeg får fra dere! Så håper på å fortsette med bloggingen ett år til, heh! 


// samme bilde som igår, sorry.. 

På ett år har bloggen min fått 33109 kommentarer ♥ Jeg har postet 653 innlegg. Har lagt ut 3424 bilder, og fått 1460 bloggvenner, tusentakk ♥ 

Hvor gammel er bloggen deres ? ca.. 

Birthday girl

Da har endelig min dag komt. Gratulerer til meg,lizm! Fyller 15 halv 9 ikveld.. tror jeg. Fant noen gamle bilder av meg, gud.. jeg såg ikke ut! Haha, hvordan kunne jeg lagt ut noe sånt på bloggen for ett år siden, hmhm ? Bra jeg har forandret meg da, heh! 


//dårlig kvalitet, sorry!

Og vet dere hva? Jeg sitter faktisk i kirken nå, dumme konfprosjekt. Fin bursdag. Lagde dette innlegget igår kveld, for dere som lurte, altså! 

Når har du bursdag ?

Skoledag imorgen da

Da er det skole igjen imorgen, har vært deilig med ferie selvom jeg har vært syk omtrent hele ferien. Det har vært kjedelig! Også har jeg jo bursdag imorgen, pluss at bloggen fyller 1 år også, heh!Skal du på skole imorgen, eller har du ferie nå ?

Svaner

Når vi var i Stavanger så gikk vi forbi noen store måser, var veldig fine! Så tok til å knipse noen bilder. 

Syns om bildene ?

Gule roser

Ende noen bilder av roser, blitt litt mye roser i det siste.. sorry for det, men blir bare sånn når jeg sliter med blogglysten, heh! 


//Canon eos 500D

Syns om bildene ?

Lørdag

Idag skal jeg være med Regine. Håper jeg ikke smitter henne, siden jeg er litt syk enda. Men har vært inne hele ferien pga sykhet, og det er såå kjedelig! Og jeg har veldig dårlig blogglyst nå, så sliter veldig med å blogge.. Hva skal du idag ?

wants

Sykt stilige shortser! Vil ha alle ♥

Hvilken likte du best ?

Mcflurry


// såg ikke så god ut, haha.. har vært nede i fryseren min. 

Jeg elsker mcflurry. Er sikkert ikke den eneste? Liker best med nonstop, har ikke prøvd med oreo enda, har tenkt å gjør det neste gang, heh! 

Hva liker du best oppi ?

Just another day

Tiden går såå sakte når man er syk! Er ingenting å finne på, er faktisk lei av ferie nå..Ikke at jeg vil tilbake på skolen altså.. men er bare lei. Så får se hva jeg finner på idag.. hjemme. 

Hva skal du idag ?

Melkehjerter

Nam! Kjøpte sånne melkehjerer på flyet, åå! Var så gode. Hehe.. er jo det samme som vanlig melkesjokolade da, men uansett, dem var utrolig gode. Dem var så tynne og lette.

Har du spist sånne før ?

Foto - roserSyns om bildene ?

Fått piercing!

Da har jeg endelig fått piercing! Har ville hatt det i ett år nå.. ♥♥ Tok den på studio, var faktisk ikke så vondt som jeg hadde forestilt meg. Var bare ubehagelig,.. egentlig. Var jo over på 2 cek, heh!Om du har noe spørsmål om piercingen så er det bare å spørre. 

Hva syns du om piercinger ?
Har du noen, hvor ?

Nå er jeg tilbake

Nå er jeg tilbake ja.. har kost meg mye i Stavanger.. men ble syk på Lørdag og er syk enda.. Jeg er faktisk sjeldent syk.. kanskje 1-2 ganger i året. Men ja.. har egentlig ikke tid til å blogge nå, må gå nå.. såå vi blogges senere!

 
/ sånn såg vi ut på Sula grand prix.. og vet dere hva? Vi fikk sisteplassen <3 <3 <3

Er du ofte syk ?

En liten pause

Jeg har bestemt meg for å ta en liten pause siden jeg har det litt travelt for tiden. Imorgen så er det Sula Grand Prix, og da er jeg for det meste på skolen hele dagen, så da blir det ikke tid til blogging.. så på Fredag's morgen reiser jeg til Stavanger og blir der i helgen.. Men er tilbake Mandag eller Tirsdag! Kanskje jeg kan prøve å mobilblogge litt, også. Jeg kommer ikke til å kommentere tilbake fra og med av,  siden jeg ikke har tid til det! sorry.. 

Hva skal du i ferien ? om du ikke har ferie allerede...

CrossI kirken så har vi sånne prosjekt, så skal jeg og Elise lage et maleri med tema sorg, så her er litt av det. Syns det ble sykt kult! Er ganske så fornøyd med hele tingen! Gleder meg til å fortsette med det.. 

Hva syns du om maleriet vårt ?

Grand Prix øving

Skolen har Sula Grand Prix hvert år, det er sånn at hver klasse på hele ungdomsskolen lager sin egen sang og dans, så blir det mye øving og framstilling med fullt av publikum. Det er ganske kjekt! Jeg var med fjor også. Angrer ikke ett sekund.. sykt gøy. 


Her er valentinsdaten min ♥♥

Så nå stikker jeg straks på skolen for å øve med bandet og se på alle andre.

Har dere noe lignende på deres skole ? 
Skal du noe spess idag ?

Dagens antrekk


//Genser - Gina Tricot   //Bukse - h&m 

Dette er altså antrekket mitt for idag. Ble ikke noe særlig bra bilde, dessverre. Men får holde!

Hva syns du ? 

Instagram

Vet jeg har blogget om dette før.. men whatever. Jeg elsker instagram! Sykt mye inspirasjon der og herlige bilder. En av favoritt appene mine! Jeg heter nataliedybdal , så om du vil followe meg så follower jeg deg tilbake! Hadde vært kjekt. 

Har du instagram ? 

Flowers


//Nikon D3100

Syns om bildene ? 

Foto - The moonTok dette bildet for noen dager siden da det var skikkelig fullmåne. Ble egentlig ikke så bra.. skulle ønske månen viste bedre.. jaja! Bedre enn ingenting. Synes egentlig det var litt kult med greinene.. 

Syns om bildet ?

Old shoesHer er mine babysko.. haha! Så søte.. Er litt gøy at jeg har dem enda da! Var utrolig slitte da.. men dem er jo over 14 år gamle!

Har du dine babysko enda ? 

Bokeh//Nikon D3100

syns ? 

Rainy day

Uff! Pissregn idag.. Vil ha sol!

Regn hos dere også eller ?

Nytt deksel

Er superglad nå. Vant en konkurranse på ccamm.blogg.no. Premien var ett iPhone deksel jeg selv kunne velge, og jeg valgte dette;

Fikk det etter kun 2 dager.. Tror jeg ! :)

Hva syns du om dekselet ?

Love you

I would rather have one true friend than million fake.

Hva skal du idag ?

Light

Syns om bildet ?

Fant mobilen min ute

Før jul mistet jeg telefonen min så fant jeg den igjen idag! Den lå ute ved postkassen, den har sikkert ligget under snøen så har noen funnet den nå som snøen er borte! Telefonen er jo sikkert helt ødelagt da, ehe!

Haha, helt fryst..

Har du mistet telefonen din ute før?

Trening

Stikker på trening strax.. Ikke noe spennendes innlegg dette, men får holde!

Helt random bilde.

Syns om bildet ?

Pakke i posten

Fikk pakken jeg bestilte fra yvez-rocher idag. En super bra nettbutikk hvor det selges sminke. Er kjempe fornøyd med produktene jeg har fått fra dem!

Her er nettsiden : www.yves-rocher.no

Har du bestilt fra dem før ?

Homework

Regine er med hjem idag. Sitter og gjør rle-lekser.. Synes egentlig rle-lekser er ganske greie, jeg!

Hva er ditt yndlingsfag ?

Beklager dårligblogging, har ikke pc vet dere!

Foto

Beklager null blogging. Er ikke så kjekt å blogge fra mobilen hver dag.. Men får bare holde ut til jeg får ny pc.

Syns om bilde ?

Sol

Endelig har solen kommet! Blir så glad når jeg ser den. Håper ikke den drar med en gang da..

Har solen kommet til dere ?

God morgen !

God morgen. Blogger fra mobilen fordi jeg har ikke pc.. Snufs. Får håpe på en ny i bursdagsgave. Senere idag skal jeg hjem til mamma, og kanskje ut med noen venner !

Skal du noe idag ?

Lørdagspizza

Har nettopp spist lørdagspizza og cola,yum. Og Senere skal jeg sikkert se en film. Dere får ha en fin lørdagskveld videre!Hva gjør dere ikveld ?

Foto - red water


//Nikon D3100 

Lekte litt med vann igår. Mye stilig man kan gjøre! 

tycks ? 

Hvordan ta "splash" bilderVar noen som lurte på hvordan jeg tok splash bildene mine på innlegget under >HER< . Det har jeg tenkt å vise nå, så håper dere skjønner hva jeg mener, heh! Er bare å spørre om dere lurer på noe.


Jeg har brukt konditorfarge i vannet, skulle helst hatt blå.. men det hadde ikke vi. Man trenger ikke konditorfarge da, blir bra uansett!


Så finner du fram en kopp eller en skål.. helt opp til deg hva du vil bruke, men jeg valgte et glass.


Så er det bare å ta i konditorfargen om du vil.. 


Så stiller du koppen under springen og skrur på. Det er ikke lurt å ha så sterk styrke på, er faktisk best å prøve seg litt fram. Er ikke alltid bildene blir vellykket, men best å ta mange om gangen så får du hvertfall noen brae! 


Det jeg bruker å gjøre når jeg redigerer er å beskjere det nærmere, da blir det på en måte finere, syns jeg. 

Jeg brukte forresten Nikon D3100.

Skal du prøve ? 

Foto - Splash

Må helt klart bli flinkere til å ta "splash" bilder.. dette var ikke så bra.. heh. 

Hva syns du  om bildene ?

New in

Her er innkjøpet jeg kjøpte istad. 3 nye ting i klesskapet mitt ♥


// Helt vanlig tights - gina tricot


// dongeritights - h&m


// hvit genser - gina tricot 

Hva syns du ?

Shopping

Neida, skal ikke shoppe.. skal bare se etter en ny tights og litt små ting. Må forresten kjøpe 10 gevinster til tombolaen, åå. Ha en fin dag dere!Hva skal dere idag ?

Hello February

Da er det endelig Febraur! Beste månden. Denne månden skal jeg ;

Være med på Sula grand prix - Dette er noe skolen arrangerer. Alle klassene på ungdomsskolen kommer med hvert sitt innslag, og framfører på en scene. Det blir fult av publikum og er utrolig kjekt!

Skal til Stavanger - Jeg reiser til Stavanger dagen etter grand prix for å besøke broren min, kjæresten hans, og tanteungen min. Skal være der i en helg. Fikk flybiletten i julegave, haha.

Fyller 15 år - Jeg har bursdag i slutten av månden og fyller 15 år. Endelig. Bloggen fyller 1 år da, siden jeg laget den på bursdagen min, heh!


//arkiv ..

Skal du noe kjekt i Februar ?